İnsanlarla kolay bir şekilde anlaşıp iletişim kurabilen bir yapıda mısınız? Bu konuda kendinizi başarılı görüyor musunuz?

İnsanlarla kolay bir şekilde anlaşıp iletişim kurabilen bir yapıda mısınız? Bu konuda kendinizi başarılı görüyor musunuz?

İnsanlarla genel anlamıyla güzel anlaşıyorum. İletişim yeteneğime güveniyorum bu konuda. Sadece bazı noktalarda kırmızı çizgilerim var. Bu konularda asla taviz vermem ve anlayış göstermem kimseye. Bu konularda da benimle inatlaşılmadığı sürece çok kolay ve güzel bir biçimde anlaşabiliyorum. inatçılık, huysuzluk ve soğuk tavırlarla karşılaşırsam kavga çıkarıyorum. Yani benimle anlaşmak isteyenle anlasıyorum denilebilir. Sıkıntı sorun çıkaran biri için çok fazla uğraşmam açıkçası.
Benim gözlemlediğim bir şey var. Bu toplumun psikolojisi ciddi anlamda bozuk. Toplum olarak balataları yakmışız yani hocam. Ekonomik problemler olsun, ailevi sorunlar olsun bizi çok yıpratmış. Kimsenin kimseye tahammülü kalmamış, insanların birbirine saygısı bitmiş. Dostluklar bitiyor, sevgililer ayrılıyor, evlenen çiftler sürekli kavgalar edip boşanıyor. İnsanlarda ciddi geçimsizlik problemi var. Sokakta yürürken yüzü gülen insan göremiyorum, herkesin suratı asık.
Tik Tok kullanmıyor ve aşırı partizanlık yapmıyorsa kolay iletişim sağlarım. İşim ve hayatım gereği birçok insanla tanışmak, konuşmak zorunda kalıyorum. Bu konuda sorun yaşamam.
Geri kafalı cahil insanlarla asla anlaşamam
susmayı tercih ederim ve soğuk suratlı insanlar ile de anlaşamam onun dışında herkes ile anlaşırım
Teşekkür ederim ✨
Rica ederim :)
Cevap
15Cevap
Geri kafalı ve cahillerle asla anlaşamam. bunun dışında zeki insanlarla kolay anlaşırım
Hayır, insanlarla iletişim kurma ve anlaşma konusunda oldukça seçici olduğumu söyleyebilirim. Sohbet edeceğim kişileri seçerken kendimce birçok filtre uyguluyorum ve sadece o filtreden geçebilenlerle iletişim kurup arkadaşlık yapıyorum..
İnsanlarla kolay anlaşabilirim. Bu aramızdaki uyuma bağlıdır
Herkes uyum sağlayan biriyimdir bu konuda kendime güvenim tam yabanci arkadaşlarimlan bile şakalaşiyorum gülüyorum onlarin karakterine uyum sağlaya biliyorum
Çok hızlı konuşanlar ve sesi çok kısık olanlarla iletişim kurmakta zorlanıyorum. Küfürlü ve argo konuşanları sevmiyorum, onlardan uzak duruyorum.
Anlaşabileceğim özelliklerde insan var, anlaşamayacağım insan tipleri var. İstisnasız herkesle anlaşırım diyemem, demem zaten.
Kolay iletişim kuramam hep tek takılırım daha rahat ediyorum biri gelirse konuşurum ama samimi olmam
Ben hep, iyi iletişim kurabildiğimi düşünürdüm ancak zaman beni haksız çıkardı. artık insanlarla anlaşamadığımı düşünüyorum ve mutluyum.
Başta anlaşsam da zamanla ilerletesim gelmiyor çoğu insanla
kolay anlaşırım.
fakat kolay bırakırım.
Herkesle anlaşırım ama insanlar benimle anlaşamıyor
Çok negatif ve iletisimsiz. degilse evet bir şekilde anlasirim
Anlaşırım da değer verdiğim de değersiz görülürüm dışlanırım
Katıyım bu konuda.. Çoğu insanla anlaşamıyorum..
Karşıda ki insana bağlı..
Eskiden Anlaşırdım Şimdi Anladım ki Herkesle Kolay Anlaşmadığıma ve Anlaşılmaya Çalışılmadığını Her İnsanla Muhabbet Edilmez ve Anlaşılmaz
Pozitif enerjiyi hissettiğim herkesle iyi anlaşırım
Genelgede insanlardan uzak durmayı tercih ediyorum herkesle samimi olmaya gerek yok bence
Hızlı ve etkili iletişim kurabilirim, herkesle…
Kolay anlaşırım genelde
onlar benimle anlasiyor ben anlasamiyorum..
İnsanlarla iletişimim herzaman iyidir
Ben her ortama uyan herkesle anlasabilen birisiyim
Zorlanırım
Bukalemun gibiyim her ortamın rengini alırım
Kolay annasirim annasamayacak ne var
Anlaşamam
Asosyalim.
Kolay kaynaşirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?