Ölmemi istiyorlar?

Merhaba ben 24 yaşında wilson hastasıyım genetik bir rahatsızlık beynimde bakır birikimi mevcut ve 5 yıldır tedavi görüyorum aileme sürekli yük oluyorum ve onlar benim deli olduğumu düşünüyor beni öldürmek isteyen birisi var adı kabus sürekli bana emirler veriyor ve benden gerçekten nefret ediyor her konuda yetersiz olduğumu ve ölene kadar benimle uğraşacağını söylüyor eskiden sosyal bir insanken şu an korkumdan kimseyle görüşmek bile istemez oldum annem ise sadece delirdiğimi söylüyor kabusu hiç görmesem bile üzerime yolladığı canavarlarını görüyorum tarih öğretmenliği bölümünden yeni mezun oldum babam psikologa götürdü zorla annem ve babam ayrı psikolog ve nörolog muayenesinden sonra iyi bir psikiyatr a gitmem söylendi ama annem git bunları doktora anlat sonra * sene öğretmenlik yapamazsın dedi ve ben ona buna gerek kalmayacak çünkü bu gidişle kabusu dinleyip kendimi öldüreceğim bile diyemedim çünkü bana inanmıyor. Ben ölmek istemiyorum ama kendimi bu yola sürükleniyor gibi hissediyorum ne yapmalıyım bilmiyorum şu an bunları yazarken bile kafamın içinde zavallı olduğumu söyleyerek bana gülüyor yolun sonundayım galiba
Ölmemi istiyorlar?