SÜREKLİ İZLENİYORMUŞUM BİRİLERİ BENİ ÖLDÜRMEK İSTİYOR GİBİ HİSSEDİYORDUM NE YAPABİLİRİM?

Artık katlanamıyorum yıllardır kendimi bildim bileli bu sorunu çekiyorum uykumdan oluyorum gündüzleri bile rahatsız oluyorum izleniyorum hissine kapılıp gözlerimi kapattığım an sanki birşey beni gelip öldürecek gibi hissediyorum aptal aptal hislere kapılıp gölgeler görüyorum evin içinde nadiren sesler duyuyorum günlük yaşantımda bile hatta şu an bile sürekli olarak sağa sola arkama yatağımın altına bakma isteği duyuyorum çok fazla ayrıntıya takılıyorum simetri takıntılı da var otobüste esarpli birini görsem ucu bükük dursa eşarp ın düzeltme isteği geliyor çekiniyorum yapamazsam sinirleniyorum bazen gizlice yaptigim bile oluyor okulda sıramı yerdeki zemin çizgisine göre ayarlıyorum sınıftan her kez çıkınca gün sonu sıraları düzeltip çıkıyorum tahtada iz birakamiyorum insanlara sır verip güvenemiyorum sanki herkez benden intikam almaya çalışıyor gibi hissediyorum yorganimi ters kullanamam birşeyler dizmem gerektiginde hizali esit aralıklı dizmeye çalışırım lütfen.. sizce ne yapabilirim
SÜREKLİ İZLENİYORMUŞUM BİRİLERİ BENİ ÖLDÜRMEK İSTİYOR GİBİ HİSSEDİYORDUM NE YAPABİLİRİM?