İnsanlar beni öldürmek istiyor ne yapmalıyım?

Kendi akrabalarımdan bile ben daha 13 yaşındayken tüm gücüyle boğazımı sıkan kafama 20 kez vuranlar oldu kendi annem ve babam bile bana defalarca saldırdı okulda bu yüzden sessizim kimse ile konuşmuyorum onlarda benden nefret etmesin diye kimseyle konuşmuyorum okulda okuldakilerde beni nedense sevmez herhalde konuşkan olsam beni bıçaklarlardı yaş 18 dış görünüş olarak boyum 1.96 kilom 78 saçım sarı gözüm mavi dış görünüş olarak bu özelliklerim var burnumda türk burnuna göre çok iyi ama insanlar neden benden nefret ediyor beni öldürmek istiyor halen çözemedim defalarca darp edildim sayısız şu an kimse darp edemiyor oda boyum yüzünden birde bu darp olaylarından sonra boksa başladım fizik yaptım eskiden cılızdım hayatımdaki herkes benden nefret ediyor gerek sözlü gerek fiziksel daha ufacık çocukken darp edilmeye başladım bunun sebebi ne olabilir siz ben olsanız bunca şeyden sonra bu ülkenin insanını severmisiniz dedigim gibi sessizim hayat bu coğrafyada sessiz olmamı gerektiriyor sessiz olmazsam beni bıçaklarlar o derece herkes benden nefret eder öldürmek ister aldof hitlerden bile bu kadar nefret etmiyorlardır siz bunu neye bağlıyorsunuz bana yapılan gereksiz nefretin sebebi ne olabilir sizce dediğim gibi hayatım boyunca darp edildim ve bende insanlardan artık kendimi soyutladım yanlız takılırım herşeyi tek yaparım iyi bir işe girincede yeni eve çıkıcam peki bana yapılan bu şeylerin size göre sebebi ne olabilir bir insana bu kadar nefret besleme sebebi sizce ne olabilir?

İnsanlar beni öldürmek istiyor ne yapmalıyım?