En sevdiğim ünlü Hazal Kaya. Kendime en yakın bulduğum isim. Benim boyum konusunda o kadar çok üstüme geliyorlar ki. Yemin ederim bazen ölmek istiyorum. Ölüyüm de kurtuluyum diyorum. Hele minyon kelimesinden nefret ediyorum. O kadar mutsuzum ki. Ciddi ciddi düşünüyorum intiharı. Sanki herkes boyundan ibaret gibi davranıyorlar. Canım yanıyor. Not : Boyu 1.70 olup da bana ah canım üzülme diyecek kızlar yazmasın lütfen ben bunları çok duydum.
Boyumla dalga geçiyorlar bazen intihar etmek istiyorum ne yapacağım ben?
Canım bende minyonum ve çok sevimliyiz bence. Boyum 155 halimden de memnunum. Bu yüzden karalar bağlama, sen kendini böyle kötü hissesersen herkes burdan saldırır. Kendine Hazal Kaya'yı yakın bulduğunu söylüyorsun. Oda minyon. Onu kendine yakın buluyorsan üzülmemelisin.
benimde boyum 161 cm benlede dalga geçiyorlar lakin ben onları zerre takmıyorum çünkü gözümde değersizler sende takılma değermi beş para etmez insanlar için kıymetli canına kıymaya allahın verdiğini allah alır yapma kendne bu zulmü yapma
Ne yazmamızı bekliyorsun o halde? Bende 140 hiç umursamıyorum mu diyelim? Ben 170 im 150 arkadaşlarımda var ve hiç sorun etmiyorlar kendini sevmeyi öğren.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkürler Ya özel olarak belirttiğin için. Bana samimiyetsiz gelen kısım şu beni asla anlamayacaksınız bunun üstüne tavsiye vermenize gerek yok. Benimle dalga geçip beni hep üzen de senin boyundaki insanlar. Bunu yazarak samimiyetsizliğinizi belirten bir kere daha da sen.