Ölmemimi istiyolar nasil aile bunlar?

Biktim herseyden biktim 19 yasindayim ve hayatim boyunca hep 5 yasindaki cocuk muamelesi. gordum ne yaptiysam yaranamadim oturuyorum oturdugum yerde nefes almam suc oluyo nasil anlatsamki tum aile boyle ozellikle baba tarafimm cok acayip insanlar. Bugun korku filmi izliyoduk hicbisey yapmadm babam dediki durduk yere cocuk hareketlerdn nezaman vazgeccen buyumicenmi falan ne yaptim dedim cevap vermiyo baska seyler diyo yok evdesin hep oturursun bizimle koye gelmezsin cay kirmazsin baska kizlar neler yapiyo sen ancak at gibi yat kalk ben senin gelecegini goruyorum senden bir bok olmaz senin beynine scaym diyo snra benim disardaki insanlarlada cok sorunlarm var okadar mutsuzumki nere gitsem mutsuzluk nefes almamm bile hata. Kuzenimden bir olay anlatayim kiz 25 yasnda bosancak isaret dili ogrenmis video cekiyo faceye falan atiyo kapali kiz kocasindn haksiz yere dayak yedigi icin bosaniyo kizin videolarini gormusler tum aile kriz geciriyo o kiz gerizekalimidir rezil ediyo bizi falan kizda sadece isaret dili yapiyo bu yani namussuzluk etmiyo daha neler neler valla kendimi olduresm geliyo napcam?
Ölmemimi istiyolar nasil aile bunlar?