Ailem çok baskıcı ve ölmemi istiyorlar?

Selam. Ailem çok baskıcı ve ölmemi istiyorlar. Babam geçen gün mandalina kabuğunu çöpe atmaya unuttum diye öl geberr cehenneme kadar yolun var gibi şeyler söyledi. Küçüklükten beri böyle. Annem beddua ediyor inşallah yokluk çek ağzın burnun kan olsun diye. Ablam deseniz. Dün kavga ettik ağzıma burnuma vurdu burnum kanadı dudağım da yaygın şekilde morarmış. Geçen gün anneme normal soru sordum annem açıklama yaparken ablam buna ne cevap veriyorsun bunun evde konuşmaya hakkı yok falan dedi. Sosyal medya yasak telefonumda kontrol var ne yüklesem mesaj gidiyor insta wp falan izin vermiyolar evde saçımı açsam toplatıyolar bakkala da gidemiyorum üstümü değişsem neden değiştin diyorlar. Annem bana geçen gün az dekolte olan üst giydim diye başıma... mı Olcan dedi anladınız siz. Gece tuvalete kalksam ne işin var diyor. Sürekli ablamın suçu olsa da benim suçum oluyor. Dinleme cihazı koymuş eve hiç bişey yapamıyorum gerçekten çok bunaldım okulda sınıftaki arkadaşlarımla bile konuşmam yasak. Zaten pandemiden dolayı okula gidip derdimi anlatamıyorum kimseye çok sıkıldım napmalıyım..
Ailem çok baskıcı ve ölmemi istiyorlar?