* Derin sessizlik...
* Annenin dediklerini duymamak...
* Uyandığında sabah mı, akşam mı olduğunu karıştırmak...
* En sevdiğin atıştırmalıklara dönüp bakmak...
Bunlara sebep olan bir şey var mı? Sdff

Var tabi destek olmazsa olmuyor işte o destek kişisine hayranım bir yaparsın demesi beni mutlu ediyor ve yapıyorum tuhaf olan sadece yap sen yaparsın kendine güven demesi yetiyor🙃🙃
Bana sütyenden daha çok destek sütyenlerimden bile daha çok seviyorum sütyenim verdiği o destek olmadan uluyor ama o olmadan olmuyor😆🥳🥳
Fazla düşünmek sanırım, ne zaman düşünmeye başlasam veya zihnimde planlama yapsam o geri dönüş farkındalık kısmında bedensel olarak kocaman bi boşluk ve sonucunda ruhsal olarak kendimi uzay boşluğuna sepetliyorum.
Hiç bir yere ait olmama hissi, kendimi gittiğim hatta şu an yaşadığım yere bile ait hissetmiyorum bu beni bir boşlukta hissetiriyor.. her şey boş geliyor insanların yapmacık davranışları...
Cevap
2Cevap
Açlık. İştahım yok yiyemiyorum o yüzden şu an uzay boşluğunda gibi hissediyorum kendimi 🤦♀️
Kendimi hiçbir şeye ait hissedemiyorum. Aileme, bulunduğum ortamlara, hatta dünyaya bile.
Bu durum biraz kaybolmuş hissettiriyor.
3 gündür çikolata yemiyorum ve kendimi boşlukta yapayalnız hissediyorum çok zor 🤦♀️🤦♀️😥😥
Unutmuştum bunu kdk
Sayesinde astronot olmayı başardığım o insana çok teşekkürler. Dünyaya döndüğümde tüm sıkıntıların çözümleneceğine inanıyorum.🦄
Adini koyamadigim bisey belki birseyi basaramamis oldugumu hissetmek ya da hep biselere gec kaldigimi
Sol yanindaki boşluk insanı uzay boslugundan çok etkiliyor...
Artık Hiç boş zamanım yok bunları düşünmek için 😅
Düşünmek çok bir şey değil zaten kdo
İyi bir şey değil olcaktı fkf
Vur yüzüme hemen ckkf
Böyle şeyler yaşamıyorum jsjsjsjs
Eksiklik işte kjdd
Eksik olan şeyi dolduruyorum ben hemen ya aksjdn
İsimlendiremiyorum, o kadar büyük boşluk..
Hayatımın her alanında huzur eksik gerçekten.
Hiç sevilmemiş olmam büyük bir eksiklik
Onun eksikliği...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?