Normal bir derdimi anlatmıyorum onu mu anlatacağım? Anlatsam ne yazar ki? Kim umursayacak, çözüm bulmak için uğraşacak? Hiç kimse. Hatta belki acılarımdan bile haz duyacak. Buna kapanış cümlesi olarak sadece şunu yazmak istiyorum:
~acılarınızdan beslenenler var. Bol bol kahkaha atın, açlıktan öldürün onları 🌷
Benim arkadaş çevrem genellikle psikolog veya psikolojik danışman oldukları için anlatabilirim alışkınız bu rahatsızlıklara 😂 Onlarda bana anlatabilir bazen keske birbirimize danışma yapabilseydik deriz de birbirimizle fazla samimi olduğumuz icin olmuyor maalesef😅
Belirgin bir rahatsızlığım yok fakat bazen garip davranıyorum. Henüz doktora gitmedim. Bunu sorguluyorum. Her neyse. Bazen garip davranıyorum ve bir adı olmadan durumu karşıdakine izah etmeye çalışıyorum.
Rahatsızlığın düzeyine bağlı bence. Karşımdakini ürkütecek derecede bir şeyse anlatmam. Ama normal düzeyde ise mesela panik atak fazla takıntı yapmak gibi anlatılabilir bunlar ben de var :)
Şanslıyım anlatabileceğim, beni dinleyecek insanlar olduğu için fakat bazen yaşadığınız şeyler o kadar kazınır ki onu hafızanızdan atmak, yok etmek istersiniz. Bu travmayı kendime bile hala anlatamazken dostuma, kardeşime nasıl anlatabilirim?
Hayır anlatmam, yardımcı olmayacağını bildiğim için anlatmaya gerek duymam ayrıca bunlar şahsi meseleler. Dedikodu olarak insanlara yaymayacağı ne malum.
Saklamam gerekte duymam İstek dışı olan şeyler utanılacak şeyler değildir
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Dost mu kalmış aga herkes kuyu kazıyor burda bile tanımıyım diye gizli görüş yapıyorum tabii ki de söylemem siz de söylemeyin seneler sonra bil herkese anlatıp zaaf olarak kullanıyorlar