Peki siz ikili ilişkilerinizi 3. Şahsa anlatır mısınız?

Artık ilişkiyi gözden çıkardıysam anlatırım. Yok hala seviyorsam veya ayrılma niyetim yoksa anlatırsam kötü yorum almaktan, sevdiğim adamı kötü tanımalarından korkarım. Ne zaman ki katlanamadığım noktaya gelirim işte o zaman anlatırım. Genelde de bir süre sonra nokta koyarım
Fikir almak için anlatırım ama öyle herkese değil belli başlı kişilere çünkü ilişki içerisinde bazen yaptıklarımızı göremeyebiliriz dış bi gözden bazı şeyleri duymak insana farkındalık katıyor arkadaş lafıylada bişey yapmam çok saçma bulurum hatta fikir alırım bakarım ölçerim biçerim son kararı yine kendim veririm sağlıklı ilişki için bu gerekli üçüncü kişilerin lafına göre hareket edeceksek biz çekilelim onlar yaşasın aşkını 😅😅
Aslında anlatmak isterim, insan derdini anlatınca biraz rahatlıyor gevşiyor ama, insana dert anlatılmaz, kimseye anlatmam, prada yaşandıysa orada kalır onunla aramız da yanı, anlattığın kişi ile aran bozulduğu takdirde anında ona anlattığın iyi kötü herşeyi aleyhine kullanıyor ispiyonculuğa falan başlıyor herşeyi herkese anlatıyor ne bilim işte
Uzu lafın kısası, insana dert anlatılmaz
Sevgili ile sıkıntı yaşanan durumlarda ben bir erkek olarak kız dostlarımla paylaşmayı tercih ederim, erkek dostlarımla da paylaşırım tabii ki ama kızlar daha önemser bu tür mevzuları. O yüzden her erkeğin 1 tane kız dostu olmalı, kızlar lütfen sinirlenmeyin gayet haklıyım.
Bir kadından ancak başka bir kadın anlar.
Evet çoğu erkek öyle der ama sorun etmeyenler de var genelleme yapma lütfen. Şahsen ben sevgilimin erkek bi dostu olmasına karışmam, 1-2 tane olabilir. Benim de var hem kız dostlarım, kardeşim gibiler.
Cevap
32Cevap
Benim böyle bir sıkıntım yok, bir arkadaşın mevzusu😂
Detaya inmeden kendi arkadaşıma değil de onun arkadaşına anlatmayı tercih ederim. Nasılsa o da anlatacak 😂 Ama böyle yapınca genelde üzdün kızı diye uçan tekme yiyorum 😂😂😂😂
Anlatılması gerekir ama insanların yaptığı en büyük hatalardan birisi bu. İki kişi konuşurken bile üçüncüye ya maydonoz ya zaman derler. Bio enerji olayına inan ve kendi sorununu kendin çöz. Arkadaşın senin neler yaşadığını bilmez. Bende yaşadım der ama kişilikler farklıdır bunları göz önünde bulundur
Asla anlatılmaz genelde ama eğer çok sıkışırsan sadece en çok güvendiğin aklı başında insanlara anlatmanı tavsiye ederim yoksa kılavuzu karga olanın gerisini biliyosun
Sevgilimle problem yasarsam ayrılırım. Herşeye problem çıkmaz ama cinsel ilişki yoksa ben ayrılırım. El ele tutusacak yaşı geçtik çoktan.
Anlatılacak şey var, anlatılmayacak şey var. Her şey anlatılmaz ama bazı konular da konuşulsa iyi olabilir.
Fikirlerine önem verdiğim kişilere anlatırım. Arkadaşlarımın kendilerine hayrı yok ki bana olsun. Bu kişide annem ve ablalarım olur.
Her arkadaşıma anlatmam ama kardeş olarak gördüğüm iki elin parmaklarını geçmeyen arkadaşlarım var onlardan destek ya da fikir alabilirim.
Bugün arkadaşın dostun olan yarı düşmanın olabilir o yüzden önemli konulara asla girme sende kalsinki yarın koz olarak kullanir:(
Ne olursa olsun ilişkiye 3. kişiyi sokmam çünkü eper fikir alırsam o ilişkişi 3 kişi hatta 6 kişi yaşamış oluruz
Bir yere kadar bazı sınırlar içinde güveniyorsam dertleşebilirim. İnsan konuşmadan dertleşmeden edemez. Asla konuşmam diyenleri eksileyin bence😂
😂Herşeyimi biliyorsun
Başıma bişey gelse 2. Şahıstan daha çok olayın içindesin. 😂
Ne zaman müsait olursun aşkım, seni çok özledim ❤️😍🥰
Tamam bebeim 😘
Anlatmam koz olarak kullanır ya da sevgilime göz koyar. Ancak ayrıldıktan sonra anlatırım içim de rahat olur.
Arkadaş aile sevgili her kim olursa olsun o kişiyle aramda kalır
Hayir anlatmam, arkadaslarimla olan sıkıntımida sevgiliye anlatmam.
Anlatman dediklerine bakma ne var ne yok anlatıyorlar.
akıl alırım gerekirse ama 1 kişiye falan anlatırım sadece
Billie eilish mi pp resmindeki😄
Anlatmam, sevgilimle yaşadıklarım kimseyi ilgilendimez, sevgilimle çözmeyi tercih ederim.
Kadınlar anlatma konusunda daha sorunsuz bence ama erkeklerin anlatması ciddi sıkıntı.
Foto ve başlık uyumu yok😀
Pek sıkıntı anlatıyora benzemiyor bu kankalar.
Anlattığımda pişman oluyorum ama her zaman anlatıyorum
Genelde anlatmam
Ben anlamadığım ya da yorumsuz kaldığım durumlarda ksye sorarım
Arkadaş başka manita başka … ikisi de birbirine karışamaz
Yaşadığımız soruna bağlı akıl almak için anlatabilirim özel konular dışında tabi ki
önceden her şeyimi anlatırdım baktım onlar bana anlatmıyo bende onlara onların bana anlattığı kadar bi şeyler anlatmaya başladım sonra soğuk davranıyorsun dedilerbilmediler ki aslında onlara onların bana davrandığı gibi davranıyorum😂
Anlatma. Sonra iyi olursunuz. Herkes bunlar devamlı tartışıyor gözüyle bakıyor adamın sinirlerini bozuyorlar.
Anlatırım neden anlatmıyım onlarda yardımcı olurlar bana yol gösterirler
Önceden anlatırdım artık anlatmam çünkü kafa karıştırıyorlar
Cok samimiysem sır cıkmıcagını bıldıgım biriyse soylrrm ama herseyı anlatmam
İki kişinin bildiği sır, sır değildir. O yüzden içeride olan içeride kalmalı.
Herşeyi anlatmam
Sevgilimle olan herşey ikimizin arasında kimseyi ilgilendirmez.
Görsel niye şekerli sjfh
Kavga varmış kaldırmaya geldim😀
Ben senden önce 😅
Hayır kimseye ilişkimden bahsetmem sevmiyorum da
Hayır sevgilimle çözerim sorunu
@birbukre anlatmak ne paylaşıyoruz biz😂😂
Ağzında bi şi yok dimi🙄
Oh iyi istedigin kadar anır😂😂
Ben anlatmam özelimi.
Hayır kimseye birşey anlatmam
Dertleşmek adına anlatırım
Merhaba,