İyi akşamlar herkesciklere🥺🥲 @KürkMantoluHayri bana kızdı. Hıııı dedi parmağını salladı görüyorum ki paylaşım yapmıyorsun😡 dedi.Uzun uzun detay vermek ben de isterdim tabii ama depresif insanların yazdığı paragrafları okumaktan hep çok sıkılmışımdır. O yüzden tabii ki sizin gibi güzide üyeleri bunaltmayacağım.
Sadece çok mutsuzum ve sanırım birkaç gündür depresyondayım. Düşündüm de belki sizler yardım edersiniz 🙄
Aaa sen hala üye misin ya. : D Başkanları için depresyona girmeye değmez. Depresyona girmeyin düğünlere gidin halaya girin en güzeli öyledir. Hem başkalarının sıkıcı yazılarını okuma boşver , güzel mutlu şeyler yazanlarınkini oku gitsin. Hayrinin sorularını oku onlar eğlenceli.
Biz hababam sınıf hayri ise Mahmut hoca gibi :) Biraz bilgi verseydin neden depresyonda olabilirsin diye belki ona göre yardımcı olabiliriz. Havalar, ülke gündemi, ekonomik sorunlar ve gönül işleri maalesef insanın tüm ruh sağlığını yıpratıyor. Beni tek tavsiyem biraz insan detoksu yapman.
Kendini yenilemen ve her şeye yeniden başlaman. Odak noktanı başka meşgalelere kaydırman faydalı olacaktır. Belki yeni hobi, belki yeni bir kitap sana iyi gelecektir. İşin içinden çıkamıyorsan bir uzmandan destek almanda faydalı olacaktır.
Sik sik seni uzecek duygusal yonde asagi iticek düşündürecek şarkılar dinleme telefonla uğraşmak yerine dışarı çok arkadaşlarınla vakit geçit kitap oku ailene vakit ayır uykusuz kalmamaya çalış kendine hedefler ve hayaller belirlemeye çalış bunlar yardımcı olur fakat bunlar yetmez diyorsan bir psikolog faydalı olacaktır diye düşünüyorum...
Fiziksel ve kişisel özelliklerimden, aile ortamımdan, istediğim şeylere sahip olamadığımdan dolayı hiçbir zaman mutlu olamayacağım. Hayalini kurduğum mutlu huzurlu aşk evliliğini yaşayamayacağım. Eğer benim gibi çözülemeyecek sorunlarınız yoksa şükredin ve hayatın tadını çıkarmak için elinizden geleni yapın.
Mevzuda Hayri varsa ben yokum ! Hele ki parmak salladıysa 😱 bu Kadın paylaşım yaparken 18 yaşında Direktiflerin de 45 Hitler mesaj atarken de Google CİO su gibi 🤗 kusura bakma kendi başının çaresine bak 😂 tek tavsiyem tekrarlama 😉
Yok hayat üzülmeye değmez.. yok her şey düzelecek.. böyle beylik laflara gerek yok. çoğu şey düzelmez. hiç ümitvar da değilim. güçlü ve tutkulu olacağız hepsi bu
Depresyon dasin ama nasıl girdiğini bilmiyorsun çıkmak için de nasıl cikilcagini bilmiyorsun ama ağlayarak bu iş düzelmez bunu sende biliyorsun @te-man bir elinden sen tut diğerinden ben çekip çıkaralım şunu yoksa kafayı yicek bu
Maruz kaldı ne demek ya gerekirse ikimizde maruz kalırız ki biz buna maruz demiyoruz en azından ben demiyorum 😂 pardonda sen kaç kilosun seni çıkarmaya gücümüz yetmicek seni sırtımda tek bile çıkarırım ama belim ağrıyor o yüzden teoamndan yardım istedim
Sana, senden başka kimse yardım edemez! Bu hayatın sistemi böyle abicim! Yardımcı olayım diyen kimse, yalan söyler. Klişe olacak ama kendini rahatlatacak işlerle uğraş. Ya da kendinle zıt işlere imza at.
ben yıllardır depresyondayım geçmiyor, sürekli düşünüyorum ben neden eksiğim neden çirkinim neden maddi dururmun bok gibi, sadece ağlamak için mi yaratıldım diye çok düşünüyorum
Bir insan üzüntüsüne çok takılı kalınca kendini çok yıpratıyor. Yani hayatta ilerleyemedigi gibi sağlığından da, bir daha geri gelmeyecek zamanlarından da oluyor. Her şeye rağmen gülün, hayatı yaşayın tünelin ucunda o ışık görünecek illa ki... "bir daha bugün kü kadar genç olduğunuz bir zaman olmayacak."Hayatı insan yaşadıklarıyla değil, bakış açısıyla yaşıyor aslında... kendinize iyi davranın!
Bana göre çıkmamak daha güzel çıkınca bir şey olunca yine başa dönmüş oluyon bunun için uğraşmak bi zaman sonra saçma geliyor kısır döngü gir çık gir çık düzelicem diye tüm dengen bozuluyor 😂
Eve hapsetme kendini. Kesinlikle market bile olsa git markete. Yeni birşeyle ilgilenmeye baslayabilirsin. Hatta yeni biriyle tanış. Onu tanıyana kadar bir süre kafan meşgul olur rahatlarsın
bu aralar çevremdekiler böyle hissediyoruz diyo. ilgi alanlarını değiştirmeye çalış farklı şeyler kafanı dağıtacaktır. yapmak istediklerini varsa imkanın gerçekleştirmeye çalış.
mesela istanbuldayım.. akşam yola çıkıyorum bursaya gidiyorum.. gece orada bir otelde kalıyorum.. sabah deniz kenarında kahvemi içiyorum.. sonra kendi şehrime dönüyorum..
Anladım. Güzel imkan tabii ama maalesef şu an öyle bir seyahat yapamam. Ama hedefim deniz kenarında kalmak birkaç gün. Dalga sesleri beni dinlendiriyor.