Ağır depresyondayım yardımcı olur musunuz?

Bundan 3 ay öncesine kadar aşırı mutlu, hiçbir şeyi takmayan bir insanken bir sabah uyanmamla hayatım cehenneme dönüştü. Hiçbir şeyden keyif alamıyorum ama ciddi manada hiçbir şey, canım sürekli yatmak istiyor, iştahım nerdeyse hiç yok annemin zorlamasıyla günde 1 öğün zor yiyorum, kişisel hijyenimi bile çok aksatıyorum, aklıma sürekli intihar düşünceleri geliyor hatta araştırmadığım yol bile kalmadı nerdeyse yapmak üzereyim, ama işin ilginç yanı nadir aralıklarla aşırı mutlu oluyorum mesela tüm gün bok gibiyken 20 dakikalığına aşırı mutlu oluyorum sonrası yine cehennem… hatta kendime kızıyorum lan daha demin iyi olmuştun noldu birden diye. Kendimi öldürüp arkamdakileri üzmekten korkuyorum bazen öyle bir iç daralması geliyorki nefes dahi alamıyorum, sanki görünmez iki el beni boğuyormuş gibi oluyor, yüksek katlı bir evde otursaydık 1 dakika bile düşünmez kendimi aşağı bırakırdım ve bunu beni boğan şeyden kurtulduğum için gülerek yapardım

2 hafta önce doktor tavsiyesiyle 100mg lustrall kullanmaya başladım hala bir etkisi olmadı. Ne yapabilirim bu durumu yaşayanlar var mı nolur yardım edin hayattan keyif almak istiyorum nolur
Güncellemeler
+1 yıl
Günlerim 3-4 saatlik uykuyla geçiyor zaten uyandığım zaman dahada beter oluyorum izin verilse acı çekiceğimi bildiğim halde kendi boğazıma bıçak saplicak halde oluyorum kendimi zor tutuyorum lütfen yardımcı olun
Ağır depresyondayım yardımcı olur musunuz?