Depresyondayım yardım edin?

Arkadaşlar merhaba 32 yaşındayım doğma büyüme İstanbul burada iyi bir okuldan mezunum ama iş bulamadım diye 4 sene markette çalıştım. Dış görünüşe gelince uzun boylu sarı saç beyaz tenli fiziği düzgün bir kızım çok güzel olmasam da çoğu ortamda dikkat çekerim fakat artık kısmetimin kapalı olduğunu düşünüyorum kaç gün önce konuştuğjm çocukla bugün buluşcaktık napıosn yazdım cevap vermedi gördüğü halde, bende caddeye gitmiştim baktım kafede önümde elele kızla geçti. Gerek Intahramdan bulduklarım gerek kafede sağda solda hepsi foss ya dul çocuklu bir daha evlenmeyecek olan tipler ya da evliler denk geliyor ya da böyle abazalar. 4 sene haftasonu izin hayali kurdum öte yandan haftasonu plan yapcak kimse yok kafeye gittim en paçoz kızların yanında bile erkek, artık çift görmeye dayanamıyorum. Senelerdir süslendim ettim kültürlüyümkitap okurum tenis bile oynuyorum ama kimse bana değer vermiyor. Zaten tutucu baskıcı ailem var iş arkadaşım kız tüm yaz tatillerde sevgisiyle gezdi ben arkadaşımda kalıcam diye bile evden çıkamam izin yok. Hangi derdime yanayım bilmiyoum elimden geleni yaptım imtihanım olarak yalnızlığı görüyorum bu arada bana kimse özelden görüşelim mi yazmasın lütfen onun için yazmadım bunları bana akıl verin
Depresyondayım yardım edin?