Sanırım fazlasıyla anı biriktirdiğimiz, kalbi ve beyni doldurduğumuz ye orası. Siz neler hatırlıyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Çocukluğum korku içinde geçti diyebilirim. Babam bir terörle mücadele timindeydi o zamanlarda. 15 gün dağda 2 gün evdeydi. Ve o eve gelmesin isterdim hiç. Çünkü neredeyse her geldiğinde bağırır çağırır ve evde bir eşyaya vurur kırardı. O geldiği zamanlar eve hatırlıyorum bir sehpamız vardı. Uzun bir örtüsü vardı o sehpanın. Onun altına saklanırdım. Ya da kanepemizin ya da yatağımın altındaki boşluğa saklanırdım. Beni görmesin diye minderlerle kapatırdım yatağın altını... zor günlerdi... Sevgisini hiç bir gram olsun göstermezdi. Bizi hiç övmezdi. Başımızı bir kez olsun okşamışlığı, sırtımı bir kere sıvazlamışlığı, adam gibi doğru düzgün içten bir kere sarılmışlığı yoktur babamın. Ama okuttu. Benim eğitimime inanılmaz büyük önem ve destek verdi. Beni bir gün olsun parasız koymadı. Annem evi terketti bizi bir gün olsun aç, açıkta koymadı. Tarifsiz acılar çektirse de , Hiç göstermese de ben biliyorum. İçin de bir yerde hep sevdi beni...
23 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten gözlerim doldu... İnanılır gibi değil yaşadığını hayal dahi edemedim
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Kanayan yaramın acısını benimle paylaştığın için. Gece gece üzmek istemezdim seni..🥺
https://youtu.be/ez9oje6Q3zo - +1 yıl
Paylaştığın için ben teşekkür ederim...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
9Cevap
Şanslıyım ki, çocukluğunu hatırlayınca yüzünde kocaman, mutlu bi gülümseme olanlardanım.. Bilinçli ve sevgisini göstermekten korkmayan bi ailede yetişmiş olmanın verdiği mutluluk o zamanlarda daha göstermiş farkını benim için.. Tek özlemim rahmetli ananem.. Onunla olan miss kokulu mutfak maceralarımız.. Neyse 🖤
11 Yorumla- +1 yıl
Ne mutlu size
Çocukluğum pek iyi geçmedi maalesef. Beni yoğuran ve şekillendiren, çocukluğumda yaşamış olduğum olaylardı.
"Bir çocuk nasıl görürse öyle davranır!"
Gördüklerimi temizleyip, yeni bir kişiliğe kavuşmak için çabaladım durdum.
Bazen gördüklerimle davranıyorum. Bazen kendi yarattığım kişiliğimle.
Unuttum sanmıştım. Aslında hep içimde, bir köşede zincirlerinden kurtulmak için bekliyormuş. Geç fark ettim. 🍂10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Dışardan bakılınca güzel içerden pek öyle değil gibimsi bir çocuklu diyebilirim
22 Yorumla- +1 yıl
Dışı seni içi beni hayatlar çoğu zaman..
- +1 yıl
- +1 yıl
Çocukluğum gayet güzel geçti açıkçası ablam ben yan komşunun oğlu üçümüz takılırdık mahalledeki çocuklar hep bizle oynamak isterdii:)) sınıfta hocam bile çok severdi beni :)
20 Yorumla Çocukluğum güzeldi o yılları hiçbirşeye değişmem kuzum.
01 Yorumla- +1 yıl
Ne mutlu kuzum...
Çocukluğum zordu ama güzeldi... mutluyduk en azından.
00 Yorumla- +1 yıl
Biraz sıkıntılı bir çocukluk geçti çok kişiyi kaybettim sevdiklerimden.
00 Yorumla - +1 yıl
Sen sen olabilmek için bunlari yaşamam gerekiyordu geçmişi geçmişte bırakmayı dene
06 Yorumla- +1 yıl
Sadece insan degil duygular da olgunlaşır. O yüzden geçmişte daha güzeldi düşüncesine takılır kalırız. Çok geniş konu birde :) ne zaman yazmışım bu yorumu onu bile hatırlamıyorum
- +1 yıl
Evet geniş konu bazen insan üzüldükleriyle kalıyor o yüzden tek pozitiflik önüne bakıp mutlu olmak ama bazen küçük bir aile problemi bile yalnızken aklına bianda gelip ağlatıyor heleki ailede samimi sevgi görmemişsen konuda bu ya bazen eş oluyor evlat oluyor ama bibtarafın buruk kalıyor
- +1 yıl
Kendi aileni kurabildin mi sen
- +1 yıl
Daha iyi olursun umarım
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Alay edilerek ve aşağılanarak geçmiş bir çocukluk. Ondan kendine güven problemim var.
00 Yorumla Bi nevi öyle sevgi görmemiş büyüyen kız çocuğu
00 Yorumla- +1 yıl
Tarifi imkansız hatirası büyük enkaz.
30 Yorumla - +1 yıl
Sulu b@k gibi afedersin
10 Yorumla - +1 yıl
rezil geçti şimdide rezil geçiyor
00 Yorumla - +1 yıl
Hatırlamak istemeyeceğim düzeyde
00 Yorumla - +1 yıl
Berbat geçti
00 Yorumla - +1 yıl
Kötü anılarla dolu
00 Yorumla - +1 yıl
güzel geçti
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Çocukluğunuz nasıl geçti Kötü geçmiş bir çocukluk mu sizinki?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi