Çocukluğunuz nasıl geçti (zor, orta, iyi) ?

Benimkini anlatayım ; bacası tüten, yağmur yağınca tüm suların evin içine dolduğu, sobalı bir evde doğdum. annem istememiş beni zaten dururmumuz o zamanlar iyi değilmiş ayrıca annem 40 yaşındaymış insanlar ne der diye düşünmüş aldırmak istemiş, babam olmaz diyince kalmışım, annem hoplamış, zıplamış ben düşeyim diye ama ölmemişim. Ağabeyim şizofren hastasıymış tabi o zamanlar bilmiyorduk çok sinirliydi öfkesini benden, en çokta annemden çıkarırdı hatta 4,5-5 yaşlarındayken bayılan annemi ayıltmaya çalışırdım. Her neyse okula başlama yaşım geldi erken yazıldım 5 yaşında 1. Sınıfa başladım ilk önce k şubesine gittim öğretmen beni çok sevdi daha sonra müdür aldı beni c şubesine götürdü canım öğretmenim bu çocukta ışık var inanıyorum diyip müdürle kavga etti ne yaptı ne etti aldı beni sınıfına ertesi sene tayini çıktı maalesef. Yeni öğretmen geldi adı soyadı hala aklımda hergün döverdi (şımarık ya da aptal bir çocuk değildim sadece fakirdim) yeşil yüzüğü vardı onu kafamıza, kafamıza vururdu hatta hepimize 2 kız hariç onların anneleride hergün okuldaydı zaten hocaya çiçekler almalar, çikolatalar, kıyafetler (ben olsam bende severdim) evde kaos, okulda kaos alışmıştım artık öğretmen tarafından eziklenmeye, dövülmeye arada dalga geçerdi servisin kaçıyor ağla diye yine günlerden bir okul günü 6 yaşındayım o zamanlar kanat takıp dans edeceğiz sınıfça konferans salonunda hoca gelip gelip servisin kaçıyor kaldın okulda diyerek yanında 2-3 tane öğretmenle dalga geçip gülüşüyorlardı bense ağlıyordum o kelebek oyunundada hep içimde kalmıştır herkesin parlak kanatları vardı bizim durumumuz olamdığı için kartondan yapmıştım (aslında alırlardı annemler ama söylememiştim durumumuz yok diye) bir gün o velisi hergğn gelen zengin kızlardan birinin kafasına hafifçe vurmuş bizim psikopat kızda annesine diyince annesi bizim velileri gaza getirip imza toplayıp başka okuka gönderttirdi (dahada görmedim tek hacca gitmiş diye duydum ama galiba benim hakkım haram o kadına) o kadın gittikten sonra hayatımın en iyi kalpli insanıyla öğretmenden çok baba olan canım hocam geldi onun çocuğu yoktu 54 yaşındaydı şeker hastasıydı öyle severdim ki halada severim onun sayesinde ilk denememde türkiye 3. sü olmuştum üstleşk hiç çalışmaz evde annemi ayıltmaya çalışırdım her neyse ya yoruldum daha çok var ama (şimdi durumumuz düzeldi Allaha şükür fakat bu seferde lisede çalışkanım diye inrk muamelesi görüyorum ama umrumda değil) sizinkiler nasıldı?

Çocukluğunuz nasıl geçti (zor, orta, iyi) ?