- 1 yıl
Sokaktan eve gelmezdik. Okul kıyafetini bile bazen çıkarmadan top oynamaya başlardım. Çok fırça yedim tabii ki geç gitmekten eve. Ailecek pikniğe gezmeye gidebilirdik. Market kültüründen çok pazar kültürü vardı. Sebze meyve sırtlanıp eve götürürdük. Bir de o pazar günleri odun kömür taşıması. 5 kat sırtımda kaç kere inip çıktığımı hatırlamıyorum. Müzikler en güzel zamanlarıydı. Şarkılarda kalite vardı. Sanatçılar yine öyle. Daha çok sayabilirim 😊 şaziye 🌹🥰
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Mükemmel diyebilirim.
11 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı. Sokakta, Ağaçlarla
18 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
u
1 yılBenim çocukluğum genelde yalnız geçmişti. yani kolay arkadaş bulan biri olmadığım için pek dostum ya da yakın arkadaşım olmadı. okul dönemleri de zaten sessiz sakin geçmişti çok yakın 2 kuzenim hariç arkadaşım yoktu. zaten genelde insanlar ile olmaktansa kendim yalnız kalıp bir şeyler yapmayı seçerdim her zaman. yani aslında oldukça durgun geçti diyebilirim çocukluğum. bu yüzden geriye dönül baktığım zaman bir şey hatırlamıyorum çocukluğum ile ilgili.
10 Yorumla- 1 yıl
Çocukluğum çalışarak geçti bişey anlamadım. Yaşayamadığım çocukluğumu çocuklarıma yaşatırım artık diye düşünüyorum
11 Yorumla - 1 yıl
Mahalle maçları ve yaramazlık da cığır açan biriydim
16 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle huylu huyundan vazgeçmez ama :D :D :D
- 1 yıl
Böyle ayakta kalıyorum ama napıyım :D
- 1 yıl
=) hahaha kesinliklee
- 1 yıl
Yaptığım hatalar olsa da doya doya yaşadım küçükken rahmetli babaanneme eziyet eder sopayla kovalarmışım ailemim bana anlattığına göre.
10 Yorumla - 1 yıl
Çocukken hem akıllı hem yaramazmışım nasıl olduğunu bilmiyorum
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı. Anneannem büyüttü beni, köydeydim çok mutluydum
10 Yorumla- 1 yıl
Enerjik bir çocuktum buna rağmen tanıdıklarınla samimi aslında bir o kadar çekingendim.
10 Yorumla Zor fksl çocuk gibi hissedemeden ama yine de o zamanlardaki benin kafası daha rahattı
10 Yorumla- 1 yıl
Akşam ezanına kadar sokakta top oynamak ve arada acıkınca yenen salça ekmekler...
10 Yorumla - 1 yıl
çok yaramaz bir çocukluk gecirdimm
10 Yorumla - 1 yıl
Şükrettiğim bir çocukluk yaşadım.
10 Yorumla - 1 yıl
Çol mutlu çok güzel.
10 Yorumla Özet olarak berbat
10 Yorumla
Detaylı bilgi