Diğer 3 sa Gece uyuyamayan tayfa, geceleri napıyorsunuz? muriatikasit Takip Et Xper 4 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Uyku tutmadı 👊 YouTube'da video izleyip, ders çalışcam birazdan 🦎 Gece uyuyamayan tayfa, geceleri napıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 3 sa Diğer konusunda 95,6b cevap paylaştı. şarkı sigara 1 1 Yorumla muriatikasit 3 sa Afiyet olsun, iyi dinlemeler 🦋
kızınbiri5 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 101% 3 sa Diğer konusunda 549 cevap paylaştı. son zamanlarda kitap okumaya sardım baya 2 1 Yorumla muriatikasit 3 sa Çok iyi, iyi okumalar bende çok severim kitap okumayı Yorumla
hharharis Takip Et Yoda Yaş: 107 3 sa Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. İbadet edince uyuyorum 1 1 Yorumla muriatikasit 3 sa Allah kabul etsin Yorumla
mustafaozdemir_ Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 sa Mustafa kemalin bir sözü varUyuyamadım kalktım bir sigara içtim yattım yine uyuyamadım 0 0 Yorumla
Cnymnn Takip Et Xper 4 Yaş: 24 3 sa Ders baymıyor mu 1 22 Yorumla muriatikasit 3 sa Aslaaa çok seviyorum bu yıl yerleştim 2. üniversiteye hazırlanıyorum 🫂🦎👊 Yorumla Cnymnn 3 sa 2 üniversite mi okucaksın aynı andaa Yorumla Cnymnn 3 sa Bu sıcakta bana sen bile ders çalıştıramazdın Yorumla muriatikasit 3 sa Üstüne çap yapıcam ikisinden de hashaha Yorumla Cnymnn 3 sa Kaç yaşındasın okul ne zaman bitcekkk Yorumla muriatikasit 3 sa Bilgisayar mühendisliği okuyor olacağım 4 yıllık ama hukuk için hazırlanıyorum hukuk okurken siyasetten çap yapıp 2 yıl yks hazırlanıp tıp düşünüyorum ama inşallah olur Yorumla Cnymnn 3 sa şu an merak ediyorum kaç yaşındasın Yorumla muriatikasit 3 sa 21 yaşındayım Yorumla Cnymnn 3 sa İlerde benide alanbilirsin yanına Yorumla Cnymnn 3 sa Tamam daha çıtırmışız Yorumla muriatikasit 3 sa Kimseyi almicam bu gidişle hayatıma hahsahha şu an bile üni de nasıl sosyalleşcem diye düşünüyorum ama bakarız Yorumla Cnymnn 3 sa burada takır takır konuşuyorsun yaa daha ne düşüncem Yorumla Cnymnn 3 sa Neye bakarız dedin Yorumla muriatikasit 3 sa Sen okuyor musun? Yorumla Cnymnn 3 sa Ona görre mi yürüceksin bbhvvvh Yorumla Cnymnn 3 sa Yok ticaretteyim iyi işim var Yorumla muriatikasit 3 sa Yooo merak ettiğimden sordum Yorumla Cnymnn 3 sa Bende şaka yapıyorum zaten hangi ilde okuyorsun Yorumla muriatikasit 3 sa Allahtan Instagram'ım yok Yorumla Cnymnn 2 sa Benden mi korktun anlayamadım kdkdkdkd Yorumla muriatikasit 2 sa Gibi gibi Yorumla Cnymnn 2 sa Şuanlık insan kesmiyorum kfkfk sen ne gibiden korktun Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 3 sa Diğer konusunda 24b cevap paylaştı. Oyuna devam. 1 1 Yorumla muriatikasit 3 sa Oyyy iyi oyunlar Yorumla
Balımmmki Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 3 sa Diğer konusunda 585 cevap paylaştı. Shorts izliyorum sjsjs 0 3 Yorumla Cnymnn 3 sa Bende bhhjn Yorumla muriatikasit 3 sa En iyisi @Balımmmki @Cnymnn Yorumla Balımmmki 3 sa Ewett👍 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 2 sa Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Müzik, gece, kitap, film bla bla bla 0 0 Yorumla
Mıstava Takip Et Xper 3 Yaş: 27 3 sa Kitap 1 2 Yorumla muriatikasit 3 sa Bol okumalar Yorumla Mıstava 3 sa teşekkür Yorumla
Aslan1806 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 8 dk Diğer konusunda 5,2b cevap paylaştı. Siz ne yapıyorsunuz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 sa Mala vuruyoruz😂 0 4 Yorumla muriatikasit 3 sa Komik değilsin 🙄 Yorumla Cevap sahibi 3 sa 🫢 Kiskandin mi yoksa😂 Yorumla muriatikasit 3 sa Kıskanılacak bi durum yok gereksiz gevşeksin Yorumla Cevap sahibi 3 sa Zavalliiii Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
şarkı sigara
Afiyet olsun, iyi dinlemeler 🦋
son zamanlarda kitap okumaya sardım baya
Çok iyi, iyi okumalar bende çok severim kitap okumayı
İbadet edince uyuyorum
Allah kabul etsin
Mustafa kemalin bir sözü var
Uyuyamadım kalktım bir sigara içtim yattım yine uyuyamadım
Ders baymıyor mu
Aslaaa çok seviyorum bu yıl yerleştim 2. üniversiteye hazırlanıyorum 🫂🦎👊
2 üniversite mi okucaksın aynı andaa
Bu sıcakta bana sen bile ders çalıştıramazdın
Üstüne çap yapıcam ikisinden de hashaha
Kaç yaşındasın okul ne zaman bitcekkk
Bilgisayar mühendisliği okuyor olacağım 4 yıllık ama hukuk için hazırlanıyorum hukuk okurken siyasetten çap yapıp 2 yıl yks hazırlanıp tıp düşünüyorum ama inşallah olur
şu an merak ediyorum kaç yaşındasın
21 yaşındayım
İlerde benide alanbilirsin yanına
Tamam daha çıtırmışız
Kimseyi almicam bu gidişle hayatıma hahsahha şu an bile üni de nasıl sosyalleşcem diye düşünüyorum ama bakarız
burada takır takır konuşuyorsun yaa daha ne düşüncem
Neye bakarız dedin
Sen okuyor musun?
Ona görre mi yürüceksin bbhvvvh
Yok ticaretteyim iyi işim var
Yooo merak ettiğimden sordum
Bende şaka yapıyorum zaten hangi ilde okuyorsun
Allahtan Instagram'ım yok
Benden mi korktun anlayamadım kdkdkdkd
Gibi gibi
Şuanlık insan kesmiyorum kfkfk sen ne gibiden korktun
Oyuna devam.