AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
194Cevap
kücükken yalnızlık güzel boşver. ders dostun kitaplar arkadaşın olsun
Benimle arkadaş olabilirsin benimde hiç arkadaşım yok
Bu benim için sorun olup duruyo çok üzülüyüm canım sıkılıyor
Bende arkadaşlarım gülüp eğlenmek istiyorum.😧😧😧
Şu anda durum nasıl
Istersen arkadaş olabiliriz
İstersen arkadaş olabiliriz
sinirli isen kaprisli isen kimse arkadaşlık etmez tabi herşeye bozuluyosan kendi üstünden espiri yapılınca sert tepki veriyosan kimse senle yakın arkadaşlık kurmaz bunları yapma
Dostum unutma hayatta her şeyi yaşamalısın. Her anın bir tecrübe olmalı. Kendine yakın hissedebileceğini düşündüğün insanlarla sohbet et. Gerekirse saçmala utanma çekinme. Her tip insanı gör bil ki ilerde başın ağrımasın.
Bence kendine güvenmiyorsun az kendine güven yanındakilerle ilgi göster karşılığını görürsün
çekingensin galiba , içine kapanıksan böyle olmuştur.seni sevmiyeni sende sevme
eski sevgilimin de hiç arkadaşı yokttu. ama çok iticiydi. herşeyi eleştirirdi. bilmem anlatabildim mi?
Bu konuyu bence sen aılene ac, 17 - 18 yasındasın ve okuldakılerın, hıc bırının duzgun olmadıgından bahsedıyorsun... Profosyonel yarım al bence...
bosver ya hic olmasin 26 yasindayim eskiden tonla arkadasim vardi biraz uzak kaldim bi tane bile yok hepsi yalanmis salla yalniz takil kafa rahat
Aynen ama insan arıyo yine dertleslmek için
Bende arkadaşlık konusunda güçlük çekiyorum özellikle kız arkadaş için eğer anlaşabileceğimizi düşünüyorsan arkadaş olabiliriz birbirmize bir şeyler katmayı çok isterin
Sosyal çevrem yok ben de aynı durumdayım :/
@girlxx22 seninle arkadaş olabilirim eyer sende istersen instagramdan mesaj at shnxcl :)
merhaba benimde hiç arkadaşım yok arkadaş olabilir miyiz belki çok iyi anlaşırız.
@Duygu196 istersen tanışabiliriz ☺️
@Duygu196 benimde içim çok doldu kötü şeyler de yaşadım arkadaşım da yok istersen mesaj at arkadaş oluruz belki destek için sadece
ilk önce yakın arkadaşınla konuş neden böyle olduguna dahir onla arayı düzelt sonra onla ve onun arkadaşlarıyla takılmaya basla onlara takıl sonra zamanla cevrem genişler :)
Arkadas edinmeye calis yakin cevrende ya da sosyal medyada bu hayat yalniz cekilmez
1 sene önce 10 yıllık kız arkadaşım nedenini bilmediğim bir şey için arkadaşlığımızı kesti. Diğer bütün kız arkadaşlarımda orta okuldan beri taşınmıştı. Şimdide ben eşimin işi için başka şehirdeyim ve yalnızım.
bende çok yalnızım kendi halimde takılıyorum çok zor cidden yalnız olmayan insan anlamaz seni derler Allah başka dert vermesin yalnızlık kötü bir şey doğum gününde kimse olmaz en zor günlerinde tek başına ağlarsın teselli eden olmaz
Aynı sorun bendede var sayılı ama sürekli konusabildigim kişiler deliler maalemaalesef ilk olarak arkadaşı burdan edinmeye calis mesela arkadaşın olmak isterim bunu dememin sebebi arkadaş edinmeye benimle başlamış olursun
Benım de fazla arkadsım yok meslek lısesın de okuyup da arkadas edınme konusunda secıcı davranırdıgım ıcın ortamlardan dıslanıyordum ama kım oldugu fark etmez arkadas edınmek ısteyen benle arkadas olabılır memnunıyet duyarım
Olabiliriz istersen☺️
Mesela ben
@Xilyd1 yalnızsan arkadaş olalım mı?
Bugün bende baya kötü hissediyorum. Gerçek arkadaşlarımın olmadığı hep aklıma geldikçe ağlayasım, bir yandan da saçmalamayıp önüme devam edesim geliyor. Ama böyle hissederken bu gerçekten de zor oluyor. :(
Army. 😊 Benim de hic gercek arkadaşim yok artik. Yaşım senden büyük bayag ama istersen arkadaş olabiliriz. Istemesen de üzülme tamam mi daha çok gençsin ilerde olur şimdi olmasa da.. Gerçek arkadaş bulmak zordur, insan sırf yalniz kalmamak icin samimiyetsiz insanlarla arkadaşlik kuruyor bazen..
Bende ayni senin durumundayım. insanlar beni ezip dışlıyor. yani hic arkadaşım yok. kimse ile anlasamiyorum. Şu an lisedeyim ve asiri mutsuzum depresyondayım intihar etmek istiyorum o derece kötü durumdayım cunku bunaldim yalnizliktan
Ayn bende :/
Boşver sahte dostlar olacağına hıc olmasın daha ıyı
Sorun sende o zaman ya aşırı egolusun. ya da gecimsiz kötü birisin.
Aslinda insan iliskilerinde fena değilim.
Yani yardımım dokunabilir.
Yaş kaç? Ve okul durumun nedir? Ona göre yanit vereceğim.
17 Lisedeyim şu an :/
Peki sanal arkadaşlığa nasil bakiyorsun? nYani sicak mı?
Yanit alamadım.
Sanal arkadaşlığa sıcak bakmıyorum ya :/
Şöyle belirteyim. Gerçek arkadaşlık yani kalıcı olarak bir insanı görmek zor. Insanin paylaşmaya, eğlenmeye, gezmeye muhakkak ihtiyacı vardır. Yalnız iken bunları uygulamakta pekte keyif verici olmayabiliyor. Sen arkadaş edinmek için kişiliğinden, karakterinden ödün verme. Kişinin arkadaşa ihtiyacı olduğunda genelde serseri tip arkadaşlara bile razı oluyorlar kişiliği serseriliğe hitap etmemesine rağmen. Sırf yalnız kalmamak için. Yani arkadaş olmak için arkadaş olma. Orta okul arkadaşları, lise arkadaşları ileride sana selam vermeyi bile unuturlar. Çünkü çoğu özellikle seninle aynı çatı altında oldukları için gülüyor, eğleniyor... Okul bitsin hal hatır dahi sormaz. Bunlara dikkat et. Arkadaşlık emek ister. Ileride hayatından çıkabilecek biriyse ve sende bunu seziyorsan hayatinda tutma. Üniversite hayatında arkadaşların olur sıkıntı yapma.
Ama fazlada utangaç olma. Mesela üniversitenin ilk gunu bir kenara çekilme. Git tokalaş tanıt kendini. Zaten erkeklerimiz çok meraklıdır kızlara.:) Sonra boş zamanlarinda aktivitelere dahil ol. Mesela ismek kurslari var. Hem kendini geliştir hem insan ilişkilerinde daha bir tecrubeli olursun. Ve son olarak sinirliyim demişsin bende oyleyim ama bunu insanlara cok yansıtma. Seni çok yakından taniyanlar dışinda kimsenin bilmesine zaten gerek yok. Insanlarin gözu korkmasin senden.:) Bu arada spor salonlaruda sohbet için uygundur bakınabilirsin.
O zmn arkadaş olabiliriz
dışarı çıkıpta bir erkek kadar rahat arkadaş edinmen çok zor ancak böyle sitelerden şehrinde birini bul tanışın kanka falan olun
kaç yaşındasın sen? dogruyu soyle hadi bak ona gore yardımcı olalım.
ekim 1996
Demek ki sende yanlış. Olan nirseyler var insan kendini her yaşta eğitmeli geliştirmeli. birkağıda eksi yönlerini. Yaz ve sırayla düzelt
Bence sinirlenme huyunuzdan kurtulmaya çalışın, ana sebep bu gibi. Zor olacaktır ama bence yapılması gereklidir.
Şimdi vazgeçsem ne olacak ki? Hiç mesaj atmıyorlar.
Yeni seni göstermelisin, bir şekilde bunu yapmalısın bence.
Bu çabanı belli etmeden.
Yani konu şu arkadaş insanlar yani çok arkadaşı olanlar da mutsuz. Ama bunun için özel gayret gösterilmez. Mesaj at olalım tavlama olarak algılamazsan
"Bakın saçma sapan yorumlar yapacaksanız şimdiden söyleyeyim geri düğmesine basın."
Bu kafayla daha çok soğutursun insanları kendinden. Daha kimse bir şey dememişken böyle sert bi' giriş yapman... 2-0 yenik başlıyorsun zaten.
Çok acımasızsın mayk :D
benimde yok aileme daha çok bağlandım okul dışında hep yanlarındayım öyle yetiştirdiler gezme tozma eğlenme gibi dışarı aktiviteleri boş geliyor tek eğlencem bilgisayar telefon
İlk önce bu zor bi şey. Neler hissettiklerinizi anlaybiliyorum.
Kendinizin iyi olduğu bir yetenekle inanları kendinize çekin ve arkadaşlaş olun :)
Genelde çıkar ilişkilerinin olduğu şu devirde yalnız kalmış olmak emin ol daha iyi , ben arkadaşım dediğim insanlardan çok darbe yedim o yüzden yalnız olunca kafan rahat en azından.
Bu yıl 3 tane okul değiştirdim ve herkes bana düşman gibi fazla samimiyetsizler onlara katılmadığım için bana düşman oluyorlar gevezeliği sevmiyorum Napayım artık dışlanmak çok sıkıldım
İstersen bana yazabilirsin 🙄😊
Bende bu yıl vandan bursaya geldim okulum falan hep değişti ve buraya hiç alışamadım arkadaş var ama bir iki tane ama samimi olduğum kimse yok o yüzden anlıyorum seni
iyide bu tabire göre sen asosyalsin önce sosyalleşmeyi öğrenmen gerek
sosyalesmek aslanlarin arasina atlamak gi bi
Yanlızlik iyidir en azından sırtından vurulmasın boş ver
Yanlızlık gercekten zor bisey herkes anlasabileecegi bir arkadasa ihtiyaci var benimde arkadasm yok. bunun nedeni asiri acik sozlu olmak sanirsam.
bir onerim yok :( insallah bukursun yakın zamanda
Senin ve benim gibilerin olduğu bir whatsapp grubu kurduk katılmak istersen 05531785787
@eraqys hala devammı grup
Grub
Bende 7 yıldır yalnızım hem yalnız olmak yanlış insanlarla olmaktan daha iyidir
Senin ve benim gibilerin olduğu bir whatsapp grubu kurduk katılmak istersen 05531785787
@eraqys ben isterim
Belki sende bir problem vardır ,kendine özeleştiri yaptığında sonuç ne oluyor acaba ?
Aynı durumu paylaşıyoruz emin ol ama farkımız sen okuluna devam ediyorsun benim o şansım bille yok. Bence şükür etmeli ve kesinlikle isyan etmemelisin
Yalnizlik cok kötü insan bunalima girebiliyor... Tek cözümü sosyal aktiviteler tabiki... calismak, kurs, Okul vb...
Öncelikle seni neden sevmediklerini söyleyerek çözüm aramaya başlayabiliriz?
bilmiyorum dedimya
Bende yalnizim konu su zamaninda cok ses kaydetmis gibi yaptim bazen kaydettim yalan soyledim cok kotuluk yaptim vr cok yalniz kaldim ama gerçekten pismanim:(
Aynı yastayiz ve aynı durumdan muzdaribiz. İstersen arkadaşın olabilirim🥺 Kızım bu arada ailen kizmassa instagramini ver oradan konuşalım benimki freesdue
Lisede yaşadığın her şey boş. Sen tek başına kendi hayatina bakmaya calis emin ol onlar senin etrafına toplanıyor zaten. Sen arkadaş arama çünkü doğrusunu bulamazsın o senin karşına çıkmalı
sosyal çevre baya önemli aslında kolejdeki insanların çoğu saçma mesafeli arkadaşının olmaması bi tık normal spora gitmeyi dene orada antreman arkadaşların olur illaki
Bende senin gibiydim bence boş ver tek kalmak yalnız kalmak daha iyş gereksiz insanların sevgisine ihtiyacın yok canım boş ver o gereksiz sahte samimiyete tek kalmak yalnız kalmak daha iyi
Aynı sorunu ben de yaşıyorum çevreme karşı çok pozitif olmama rağmen etrafım da arkadaş diyebileceğim nerdeyse kimse yok istersen arkadaş olabiliriz 🙃
aynı şeyi bende yaşıyorum ve bu konuyu çok kafama takıyorum ne yapmam gerek :(
Bendede aynı dertten var :( Benide kimse sevmiyor :(
Evet yalnızlık çok kötü bir duygu maalesef her ne kadar insanlarla konuşmaya çalışsam da onlar bana sırtını dönüyor her seferinde :((
Aynı durumdayım
kesinlikle asosyal olmakta gerekir bazen kime güvendiysem tırtlığı çıktı afedersin
Tedbirini terk eyle takdir hüdanındır. Sen yoksun o benlikler hep vehmi gümanındır.
Yalnız sayılırsın. Başka çevrelere katıl, spora başla, dil kursuna git, resim kursuna git, müzik kursuna git. Orada başka insanlar tanıyıp çevre edinebilirsin.
Bir ben kendim asosyal sanırdım yemin ederim. resmen herkes toplanmış bir ben olmuş :)) valla arkadaş olarak tanışmak isterim
ben de seninle aynı yaştayım ve benim de hiç. arkadaşım yok. artık ne yapsam bilmiyorum çok yalnız hissediyorum
link
bende boyle dusunuyorum yannizim saniyordum demekki ayni durumu yasiyanlar da varmiş benm gibi..
Benim de doğru düzgün arkadaşım yok bazen ağlayasım geliyor kimseye bir şey anlatamıyorum
Yaşın kaç
Eğer gerçekten yaşın 30sa evlen bir an önce. Ailen en yakın arkadaşların olsun başka kimseye de gerek olmaz
Nedenlerini arastirmak gerek. arkadas edinmek istiyosan. cevrenden birilerini bul.
knka sana cevabim yani ben oyle yaptim eger hevesin varsa motor alip kafani dagitabilirsin yani iki teker herseyi unutturuyor
Sürekli olarak denemelisiniz korkmayın sizden sadece alabileceği kadar alırlar ama fazlasıyla da bırakırlar
Önünde koca bir hayat var, acele etme. her şey olağan gerçekleşir, su akar yatağını bulur. Üzme kendini
Merak etme hala lisedesin üniversite yıllarında hakkını alıcaksın eğlenceksin güleceksin çok üzme kendini istersen arkadaşın oluruumm
Sallaya ne olucak en iyi arkadaşın kendin ol arkadaş olunca bişey olmuyor benim var ama yok yani sen düşün zamanla biri olur zaten