Sizce bu hikayede bana yer var mı acil okur musunuz :( ?

1 yıldır uzaktan sevdiğim birinin 4 yıldır bir kızı uzaktan sevdiğini öğrendim. Sevme şeklimiz resmen aynı. Ben ona o başkasına aynı aşkla yanıyor. Ama beni tanımıyor. 2 gün önce fake hesabımdan benimle dertleşti resmen. Kızı ne kadar çok sevdiğini anlattı. 3 yıl boyunca konuşmuşlar fakat son 1 yıldır konuşmuyorlarmış. Kız buna sitem etmiş 'Odunsun, kibar değilsin, hiç değer vermiyorsun' gibi şeyler söylemiş. Bu da sinirlenip kıza 'Bir daha bana yazma' deyip kızı takipten atmış. Ve kız da o günden sonra ortadan kaybolmuş. Hesabını kapatmış galiba ya da bunu engellemiş bilemiyorum. Kızı hala çok seviyormuş. Ondan asla soğumazmış. Sırf onu hatırlamamak için geceleri erken yatıyormuş. Kavuşmak için dua ediyormuş. Ondan başkasıyla evlenmeyi düşünmüyormuş. Hatta kız gel evlenelim dese gözü kapalı gidermiş. Kız başkasıyla evlenirse aşırı acı çekermiş. Bi ağlamadığı kalıyormuş. İlk aşkıymış. Kimseye benzemezmiş hatta kızın da kendisini aynı aşkla sevdiğini düşünüyor. Ama kız 1 yıldır piyasada yok. Sizce bu durumda ben ne yapmalıyım? Kız köyde yaşıyormuş bu arada :( Bazıları diyor 'Kızın büyük ihtimal ilişkisi vardır ama 4 yıldır kalbinde bu kız olan birinden sana hayır gelmez. Kız başkasıyla evlense bile o çocuk içten içe o kızı sevmeye devam edecek. Unutmaktan başka çaren yok, nasibin değilmiş demek ki' diyorlar. Sizce bu söylenenler doğru mu? Unutmalı mıyım yani kesin cevap mı? :(
Sizce bu hikayede bana yer var mı acil okur musunuz :( ?