İstemediğim düşünceler yuzunden aklimi kaybetmek uzereyim lutfen yardim eder misiniz?

Arkadaşlar merhaba ,
Çocukluğumdan beri az da olsa istemediğim düşünceleri tekrarlamaktan ve o duşüncelerin aklıma gelmesiyle hayatımı zindan etmekle müzdaripim.
Ne yazık ki herşeyi araştırıyorum. Bu aralar (1 ay) şizofreniye taktım sürekli araştırdım. Etkilenceğimi bildiğim halde engel olamadım.
Okuduğum belirtiler yuzunden 2 gun tv izleyemedim. Onu atlattım bir yorumda biri kulağima fisildiyolar yazmıştı. Bu düşünce aklıma sürekli gelmeye başladı. En son ne yazık ki okuyup en çok etkilendiğim şizofren hastaları herkesin kendiyle ilgiliğini konuştuğunu sanarmış biri fısıl fısıl konuşsa kulağim oraya gidiyor her seferinde bu düşüncenin bana ait olmadığıni vesvese olduğunu soyluyorum bazen susturabiliyorum ya da bazen unutuyorum aklima gelince tekrar başliyor. Bu donguyu atlatamiyorum. Benim sorunum nedir? Artık resmen diyorum ben şizofrenim artık gidip tedavi olucam. Yardimci olur musunuz? Lutfen dalga geçmeyin
İstemediğim düşünceler yuzunden aklimi kaybetmek uzereyim lutfen yardim eder misiniz?