Fiziksel olarak mı daha fitsin duygusal anlamda mı?
Fiziğim
Ruhum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Merhaba,
Fiziksel olarak biraz saldım pandemi nedeniyle. Baya bir kilo aldım diyebilirim. Fakat ruhsal olarak da pek fit sayılmam. Sanırım iki yönlü olarak biraz yenilenmeye ihtiyacım olacak.
Her ikiside demek zorundayım bir şık işaretlemedim, her sabah aksatmadan yaptığım spor ve dengeli beslenme sonucu fizik olarak fite sayılırım, duygusal açıdan evet zira kimseyi hayatıma almayınca çok dingin çok rahatım hani var ya bir şarkı
No woman no cry ☺️☺️☺️
Fizik yaramaz ama duygular fit
Fiziksel olarak daha iyi durumdayım
🖤
Cevap
15Cevap
İkisi de mevcut. Sagligim yerinde harika bir aileye sahibim. Muhtesem dostluklarim var çok sukur bu zamana kadar dost cevre kazigi yemedim. Paramı kazanıyorum maddi manevi iyi bir dönemdeyim
Yaradanin verdiği herseye sükür ediyorum.
Kendini her haliyle seven birisi ne kilo, ne sivilce, ne çatlaklar, ne de lekelerini dert ediyor ve bu katı toplumsal güzellik normlarına rağmen kendini beğenebiliyor, bu yüzden duygusal anlamda fit olan fiziksel olarak da fit oluyor. Ama malesef tersi geçerli değil, fiziksel olarak kendini fit gören birisi duygusal olarak kendini yeterince tatmin edemeyebiliyor. Her şey kafanın içinde bitiyor.
Her ikiside seçeneği olmadığı için seçmedim, her ikiside fit.
Esasen her ikisindede orta karar durumdayım ama bana iki seçenekten başka alternatif bırakmamışsın
Duygusallığı bilmem ama fiziksel anlamda fit olmak isteyenler
bu linke kesinlikle bakmanızı öneririm. Herkesin evde ya da spor salonunda yapabileceği çok çeşitli egzersizler bulunuyor.
Her konuda fitim özellikle fizik
Her iki anlamda da fit olduğumu düşünüyorum.
Fizik olarak. Ruhum çöküşlerde
her iki alanda da fitim
İkiside fit degil, ama sorun etmiyorum.
Duygusal ve mental olarak artık daha farklıyım.
Fizik idare eder de, ruhsal fitliği hiç anlamadım.
İki anlamdada bitmişimğ
Fiziksel olarak çok iyiyim
İksinde de fitim fazlalıkları attım.
Duygusal
Fiziksel olarak kiloluyum o yüzden ruhen diyorum
Hiç biri
Duygular hep 25'te..
hiçbiri
Fizik..
Fiziksel
İkisi de 😇
Fizik