Hayvan sevmeyenler, insanlara eziyet edip/zarar verenler, aşırı benciller, merhamet duygusundan uzak olanlar vs. Yaşamayı hak etmediğini düşündüğünüz bir insan tipi var mı?
Tacizci, hırsız, magandalığın her türlüsü ( toplumda bağıra bağıra konuşan, sağa sola tüküren, dünya onun etrafında dönüyormuş gibi yaşayan, sokak ortasında kendince dirift atan, düğünlerde vs silah sıkan) bu ve buna benzer insanlar doğaya çevreye zarar 💁♂️
İyi geçinenler, kötüler ölmeli der. Gerçek iyiler ise, kötülerle değil Kötülüğün kaynağı ile mücadele eder. Suriye'de bir çocuk açlıktan öldü. New york times bunu haber yaparak Duyarlı kapitalizm örneği sergiledi. Yahu bu çocuğun katili, kapitalizm Neyi anlatıyorsunuz?
Bir değil bir sürü insan tipi var. Hiç öyle hümanist olamayacağım. Dünyayı cehennemden hallice bir hale getiren her kim varsa, yaşamayı hak etmiyor demektir. Soluduğu oksijen bile zarar
Yaşıyorlarsa bir sebebi vardır. Eskiden daha duygusal düşünürdüm şimdi daha mantıksal yaklaşıyorum. Keşke dünyada kötü şeyler olmasa ama oluyor işte. Allahın var bir bildiği demek ki.
Bu düşünce çok yalnış. Hekres yaşamayı hayatın güzelliklerinin tadına varmayı iyisiyle , kötüsüyle hak eder. Sadece insanlar yaptıkları ile anılır. İyi bir izlenim bırakmak için oyi bir inaan olmak gerekir. Kötülükler ile anılan insan bunun bilincindw olup hatasından dönmelidir.
Var tabiki. Kedilerin yuvalarını kırıp çöpe atanlar, yemek ve su isteyen hayvanlara zulm edenler. Geçen gün kenarda komseyo rahatsız etmeyecek bir yerde kıvrılıp uyuyan kediye tekme atmışlar. Kediciğin ağzından burnundan kan geliyordu. Mesela bunun anasıyla babasını bulup böyle bir yaşam formu yetiştirdikleri için ceza kesilmeli.
Allah'ın isine karisilmaz lakin bazen sevdiklerimizi kaybettigimizde aklimiza o kadar oksijen sarfiyati yapan insan vucuduna bürünmüş insan kilikli varken niye sevdiklerimiz demiyr değiliz. Yaptiklari ile bazen insan oldugumuza utandiranlar da var ama napalim bir gun hepimiz gidecegiz o gun gelene kadar bu alem boyle
Çocuklar vb tecavuz eden hayvanlar insanlara ezyet eden insanın yaşamını olumsuz yönde etki eden maddeleri yapımında yardım edenler ve yapanlar da hiç yaşamayı haketmiyor. Onlar yüzünden binlerce hatta milyonlarca insan hayata veda ediyor.
Bu saydıklarım ve daha dile getirmeyip yazamadığım onca insan tipi yaşmayı zerresine kadar hak etmiyor.
Devlet başkanları diyorum başında bulunduğu devletin içinde masumlar katlediliyor tecavüzcüler cirit atıyorsa gibi gibi sorunları çözemeyen devlet başkanlarıda o suça ortaktır
Bu dünyada herkes kendi sınavını verme hakkına sahip. Gönlumden her geceni öldürmeye elbette haddim yok. Ben tüm zalimleri istikrarlı biçimde Allah'ın ilahi adaletine havale ediyorum fakat devamlı olarak, devamlı, ısrarla!
tacizci pislikler yaşamayı hak etmyolar bu kadar dünyada aç insan varken cimrilik yapıp yardım etmeyen zenginler o altın varaklı yaşamlarını yaşamayı hak etmiyolar ülkesini para uğruna satıp amerikaya çalışanlar yaşamayı hak etmiyorlar
Sormuşsun ve yanıtlamışsın iti kopuğu tecavüzcüyü drekt idam etmeli Ama milyonları rant uğruna sömürenleri savaşlarla katledenleri idam etmek dahi az gelir
Allah'tan korkmaz kuldan utanmaz diye tarif edilen bir tip var ya. Hani şu gözünü kırpmadan kendi zevkleri uğruna etrafındakileri yıkıp döken. İşte onlar.
Vatan hainleri ve erkek avcısı iftira yalan dolandırma yuva yıkma asalak gbi yasayan kadınlar
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
evet çok var çocuk, kadın tacizcileri, şiddet gösterenler, ırkçılar, hayvanlara eziyet edenler, iki yüzlüler, gaddarlar bu insanların hiçbirisi yaşamayı hak etmiyor
Aciz insanları özel bir iğne ile infaz edeceksin. Başta ben. Umudum bitmiş. Yaş 35 olmuş 18 yasinda baki. re kız düşünüyorum. Çekeceksiniz bir yere bir iğne ile 15 dk sonra paket at çöpe bedenimi. 35 senedir kadın eli tutmaya aciz. ekonomuk borç içinde bir canlı. Kadın eline geçse çatır çatır acımadan sahip olcak vir canlı ne gerek var.
Teröristler, pkk, kpc, pyd, prk, FETÖ gibi örgütlerin hepsi: her türlü şahsa, kişiye, ve canlıya tecavüzde bulunanlar, istismarcılar ve daha sayamadığım birçok kişi evet ölmeyi hak ediyor.
Yani değişik bir soru. Sonuçta o insanın da iyi yönleri var. Sadece kötü yönü toplumsal statüde ağır basıyor. Ne bilim ya. İnsanlığın mantığı da bu değil. Çok kötüler olur ki iyilerin kıymeti anlaşılsın.
Yaşamayı hat etmeyen insan yoktur Hakikiyle yaşamayan insan vardır adam gibi yaşamayan insan vardır bunlarında yaşaması lazimki hayat bir yerden çarpıp kendine getirsin
Ne yapmış olursa olsun o kişi bir insan ve bu yüzden değerli yaşamayı hak etmeyen bir insan olamaz dolayısıyla ama şu var ki pişman olmayı hak etmeyen insanlar var
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kadınlara şiddet uygulayanlar ve bunla övünenler, hayvanlara işkence edenler, saygısızlar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Cinsel istismarcilar , hayvanlara ve insanlara eziyet eden caniler bunlar nefes almayı haketmiyor