Öncelikle benim yanımda yaşanmış bir olayı bir başkasına aktarma şekline bakarım genelde birkaç Tanıdığım vardı üstüne 5 katıp anlatıyordu o kadar samimiyetsiz o kadar itici geliyordu ki o gibi insanlarla arama mesafe koydum Daha sonra ortamı olmadığında gelip sana sırnaşp ortam bulduğunda hemen seni bırakıp başkalarıyla takılan insanlardan uzak duracaksın Yalanına şahit olduğum insanın ya da sana bir şey söylendiğinde sırda denir ya da gizli özel bir şeydir gidip hemen bir başkasına aktaran insanlardan uzak duracaksın.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Asla demeyimde eğer bir insan sürekli benim üstümde baskı kurup, beni yönlendirmeye çalışıyorsa olabildiğince o insandan uzak durmaya çalışırım. Çünkü bu tarz insanlar diğer insanlarla olan iletişiminede karışır. "Onla öylesin de benle neden öyle değilsin" diye sürekli bunu sorun haline getirir.
Selam, Genel olarak çok çabuk samimiyet kuran birisiyim. Sıcak kanlı birisi olduğumu söylerler ve gerçekten de konuşmaya başlar başlamaz değer oranlarım yüksek olarak başlar bu durum beni çok fazla olumsuza ittiği için daha doğrusu daha fazla yıprattığı için insanlarla konuşurken onların umursamaz, ukala, kendini beğenmiş veya üstten üstten gibi konuşanlarına dikkat ederim. Bu tür insanlarla genel olarak anlaşamam çünkü beni çok fazla yıpratırlar.
Büyük konuşmuyorum. Ne zaman insan olarak "asla" dersek sanki bir çeşit kum saatine dokunuyoruz ve o kum saati bu sözden sonra akmaya başlıyor. Hani biz değil de, o bize meydan okuyor. Sonrasında ise o dediğimiz şeyi illa yaptıracak, yaptırmadan bırakmaz.
Aşırı cimri. (Kimseden maddi bir şey istemem ama cimri ve 3 kuruşun hesabını yapan insanları sevemiyorum bir türlü.)
Cahil ama bilmediği için değil, bilmediği hâlde bilmiş gibi yapıp her tartışmada üste çıkmaya çalışması.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Beni sevmeyen insanlarla işim olmaz beni sevmeyen insan zaten bana hertürlü kötülüğü yapacak olan insandır bunu çok net gördüm bana beni seven ve benimde onu sevebileceğim tatlı insanlar olsun hayatımda ben okeyim onun dışında yalan söylüyormuş falan fıstık umrumda olmaz bana zarar getirmesin beni sevsin tamam
Kötümser, dinlemeyi bilmeyen ve şikayetçi insanlara tahammül edemiyorum asla. Ayy say say bitmez daha bunun yalancısı var iki yüzlüsü var zevksizi var amaçsızı var...🤯🤯🤯
Normalde yaşamayı bilmeyen insanlar ve iyi niyeti kullanıp ve ben farkına varmadığı mı sanan ama bir türlü arkaşlık kesemiyorum gerçi ilk oldu da hadi bakalım.
Kaypak, dengesiz, sinsi, laf taşıyan, yalaka, ağzı bozuk olan, güçsüze dişini gösteren güçlünün eteğini öpen, hasetçi, fesat, dedikoducu, ikiyüzlü.. Bu insan müsveddeleri uzak dursun benden
Öncelikle edindiğim deneyimlere göre bir insan sürekli kendisini övüyorsa, sürekli ben öyleyim ben böyleyim diyorsa bilin ki yalan söylüyordur. Ayriyeten konuşmanızın ilk haftasında seni yargılayıp üstüne 'aşkım' kelimesini kullanıyorsa kaçın :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Asla öyle insanla isim olmaz dedim cok büyük konustum galiba malesef öyle biriyle evlenip hayatimi mahv etmisimde haberim yok
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Tır şöförü, maço erkekle asla işim olmaz idi. kendisi beş aydır sevgilim 🙄😬
Çapkınlığıma izin vermeyip, beni döven kadınla asla işim olmaz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben bakirim tüm türk kadonları da bakir erkeklerden nefret ettiğine göre benim kimseyi elememe gerek kalmıyor. Çünkü ben en baştan elenmiş oluyorum. Herkese sevdiğiyle mutluluklar dilerim.