+1 yılBen genede asla kelimesini kullanmayarak, a
Söyle siraliyorum:
Bayan kuaför
Spor salonunda calisan
Gastronomi
Güzellik salonlarinda calisan
Uzun yol söförlügü
Pilot, kaptan
Eglence sektörü
Müzisyen
Oyuncu, tiyatrocu
Tur a cikilacak meslekler vs vs
Böylece uzar ama su anda yazmak basit gelebilir asil mesele sevdikten sonra meslegi yüzünden ayrilamaman26 Yorumla- +1 yıl
Vallahi bravo çok güzel demişsin a'dan z'ye katılıyorum 👏👏
- +1 yıl
@maxiventus Dövmeci?
- +1 yıl
@maxiventus tşler
- +1 yıl
- +1 yıl
Tşkler eig için
En İyi Cevaplar
+1 yılGenellikle karşı cinsle çok fazla muhattap olunan meslekleri söylemişler ama bence Durum tam tersi olabilir :) Çünkü öylelerinin gözü Doymuş oluyor ve ne istediğini gerçekten bilen insanlar oluyorlar :)
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum bir kız vardı artık o kadar çok kandırılmış ki kimseye inanmıyordu en sonunda gitti görücü usulu evlendi ki kariyer sahibi biriydi kendisi
+1 yılKızlar nerde baksan bütün meslekleri yazmışlar yahu iyide kardeşim bizim ülke güllü gülistanlık değil o göre yorum yapın insanlar geçiş kaynağını klişe mesleklerle karnını doyuruyorlar bizim ülke bataklıkta iş yok millet hepsi işsiz kimse öyle iş beğenmeme lüksü yok millet diyor karnım doysun nasıl olursa olsun siz kızlar bu kafayla evleneceksiniz gelin parmağımı ısırın ay lolo
00 Yorumla
+1 yılMeslek ayrımı yapmam insan olsun merhametli olsun yeter
60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı. 1-Asla, asla dememek lazım... Büyük lokma yiyip, büyük laf etmemek gerek.
2-Bazı meslek guruplarından insanlar belirli bir ideoloji ve eğitime sahip olabildiklerinden önyargısal olarak bana itici gelebilirler.. Ama önyargılarımızın da bizi esir etmesine izin vermemek gerekir.00 Yorumla
+1 yılMeslek ya da parası benim için önemli değil.. Benim için önemli olan insan olması karakterli , doğru dürüst biri... Yoksa meslek hangi isterse olsun adam oldukdan sonra😀😊
218 Yorumla- +1 yıl
Ne klişesi
- +1 yıl
Yani dürüst birisi, sadık olan biri demek istedim kötü bişey demek istemedim ben yanlış anlama. .. Ben yapmacık ça konusmam dürüstçe fikrimi yorumlarim sadece
- +1 yıl
@_stalker_ katılıyorum biraz klişe laflar
- +1 yıl
Ne yani her kız paralı adamla mi olur.. insan birbirine yardım ederek geçirebilirler
- +1 yıl
Saygı duyarım fikrine haklısın ama her insan öyle değil ışte
- +1 yıl
Sadece erkek çalışacak hep erkek yapacak değil kadın da yardım edecek hayat böyle gider mutlu... Haksız miyim
- +1 yıl
Bence insanlar çok para göz oldu bu beni çok sinir eder hiç bakmazlar iyi insanlara nerde para orda onlar buneeyaa
- +1 yıl
Aynen bende diyorum yaa hani parası yokmuş da napaca m derler yaa ama ne kaybettiklerini daha farkına varamazlar ne zaman kazığı yeyince o an hatırlarlar ki o fakir parasız dediğim kişi insandı doğru dürüst biriydi ama ben ona kötü davrandım, onu tersledim, aşağaladim... Ama neyazikki çok geç... Çünkü o insan olan kişi artık hayatında onu istemeyecek doğru değilmi?
- +1 yıl
Aynen yapacak bişey yok değiştirmeye calişsanda değişmez ler..
- +1 yıl
Bende teşekkür ederim iyigecelr
- Eğitim & Kariyer konusunda 903 cevap paylaştı.
+1 yılDoktorlar çok çekici geliyor bana ya, e o kadar eğitim al, tez yaz, kolay değil. Doktor olmasını isterdim. İstemedigim şey ise eğlence sektöründe çalışması olurdu..
10 Yorumla
+1 yılOyuncu saçma sapan dizilerde falan oynayan insan istemem brn 2 spor hocası kızlara falan eğitim veremez hele dokuncak etcek yookk. Sonra işte nefes alsın beni sevsun yeter
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂😂ne güldüm uaa
Kim ayrım yapmam diyorsa yalan söyler mesela hizmetçiyle ya da çöpçüyü kimse istemez bence ayrım yok diyenler varda boş laflar bunlar
20 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 340 cevap paylaştı. Hmm hiç böyle düşünmemiştim şarkıcı çalgıcı felan olursa bana pek uymaz heralde ben durgun biriyim sade bir hayatım var bu yüzden iki taraf içinde sıkıntı
00 Yorumla
+1 yılEvde kalmış ev kızlarıyla tabiki koca parası yiyenlerle tabiki kadın dediğin meslek sahibi olur üniverte mezunu olup evde oturmaz ortakoul lise mezunları ayrı tutuyorum onlar ev hanımımı olabilir
00 YorumlaÇok fazla kadınlarla içli dışlı olan bir sektörde çalışanla... kıskancın ben ne gerek var her gün kavgaya 😂
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılDövmeci, masör, Kuaför ve özel harekat (çalışma şartlarından dolayı başka sebep yok)
20 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 319 cevap paylaştı. Mesleğe göre sevgili seçmiyorum gönlüm sevmişse meslek dinlermi
20 YorumlaAşçı, Temizlikçi, Çöpçü, Simitci, Asker, Pezolar 😃
23 Yorumla- +1 yıl
Merak etme askerde seninle olmaz😉
- +1 yıl
@yuzarsiff94 dislikelara bak haha ne oluyor
- +1 yıl
Dislikelik bir durum değil alaşağı söylemine duruş sergiledim sadece
+1 yılSiyasetçiyle sanırım onun dışında mesleğin bir önemi yok görgü ve kişilik daha önemli
20 YorumlaDoktor. Hiç güvenilir değiller, çapkınlık kanlarına işlemiş
20 YorumlaMesleğin çok da bir önemi yok. Karakterinden ödün vermesin yeter. Meslek gelip geçici.
21 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
+1 yıldoktorlar nefret ediyorum onlardan ve konu dışı ama Aslan burcu olanlardan
26 Yorumla- +1 yıl
@Blue4sadece pohpohlanmayi seviyorlar çünkü benim tanidigim tüm aslanlar bos bir egonun kölesi sanki
- +1 yıl
- +1 yıl
@Prensesinkizi Allahtan ne aslanım nede doktor :)
+1 yılPolis, özel harekatçı vee benzer meslektekiler uzak dursun.
29 Yorumla- +1 yıl
Niye ki
- +1 yıl
@Anadoluİstanbul Ya şehit olup giderler ya da çoğu zaman göremezsin bile.
- +1 yıl
Düşünceye bak ya yani sevmesin mi adamlar evlenmesinler mi
- +1 yıl
@Anadoluİstanbul Ya tabikide onlarında duyguları var ben öyle demek istemedim.
Ama ben şahsım adına istemezdim yani.
Sevebilenlere helal olsun nediym allah mutlu mesut etsin. - +1 yıl
Anladım herkesin bakış açısı tabi
- +1 yıl
@Anadoluİstanbul Çok sağol.
Sürekli bir korku ve özlem çekmmek istemem açıkçası. - +1 yıl
Doğru söylüyorsun herkes kaldıramaz zaten bunu kadın için çok zor fedaker olması lazım gecesi gündüzü yok
- +1 yıl
@Anadoluİstanbul kesinlikle.
Allah öylelerine sabır güç kuvvet versin. - +1 yıl
Amin hem onlara hem eşlerine
Valla bilmem. Yani okumuş birisiyle olurum ama aşk bu herşeye konuyor 🙄
10 YorumlaBayan kuaförü, barmen, güzellik salonu vs yerlerde çalışan... Aşırı kıskanç bir insanım, yapamam.
12 Yorumla- +1 yıl
Ayni ben
- +1 yıl
@mavimavi1348 +1 Zaten ben hayret ediyorum. Cafe işletmeciliği de aynı mesela.
+1 yılKarım eğitimli olup çalışmasa süper olurdu hayal kurayım bari tam hayal olsun...
10 Yorumla
+1 yılşu devirde yüzüne bakılcak bir kızın var olduğunu düşünmüyorum ki kaldı meslek
10 Yorumla
+1 yılDenizciyle olmak istemezdim her limanda bir sevgili kaldıramam 😂
12 Yorumla- +1 yıl
snksksnsja Bu iyiydi 😂
- +1 yıl
Aslında her limanda ayrı sevgili bulacak kadar zamanları çok değil ama sen bilirsin😂😂😂
Asla dediğim şeyleri genelde yaparım ama gene de şuraya bir doktor diyeyim 😂
10 Yorumla
+1 yılJinekolog, jigolo, futbolcu, oyuncu, kuaför, masör.
00 Yorumla
+1 yılUzman çavuş. Çünkü gercekten zor meslekleri var zoru da da gectim o bahane değil ama eşini çok zor görüyorsun.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılEmlakçı
Sekreter
Doktor
Hostes
Manken
şaka şaka hepsiyle olurum. D00 Yorumla
+1 yılAllahım şimdi de meslekten dolayı sevgili yapmayın durumumu çıktı 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
00 YorumlaIktisat okuyanlar çapkın oluyormuş kız öyle demişti 😅
00 YorumlaPolis asker doktor kaptan pilot bide gece nöbeti olan tüm meslekler istemem
00 YorumlaPolis ve asker. Gecesi gündüzü yok. Zor şartlarda çalışıyorlar o yüzden istemem
02 Yorumla- +1 yıl
👍👍en samimisiydin
Eğlence sektörü , kadınlarla fazla içli dışlı meslekler...
00 Yorumla
+1 yılDövmeci ve barmenle bu ikili kadar tehlikeli bir meslek grubu yok
10 YorumlaKONSOMATRİS bide paralı asker olmaz ahsdjdjskdslaxdşsdfds
00 Yorumla
+1 yılhemcinslerimle yakın olabilecegi hiçbi mesleği yapmasin
00 Yorumlaasker veya polis olanla evlenmem arkalarından çok sapıkça konuşuyrlar
00 Yorumla
+1 yılHemşire. Genel de tek erkek yetmiyor onlara. Hiç tek erkekle yetinen hemşire görmedim aldatmaya meyilli bir meslek.
00 Yorumla
+1 yılBenimle aynı meslekten biriyle olmak istemezdim 🤦♀️
00 YorumlaOyle bir dusuncrm yok fakat ozellikle dusunursem avukatlardan hoslanmiyorum
00 Yorumla
+1 yılKız olsan en aykırısı kadın doğum uzmanı bir sevgili veya eş dersin
00 Yorumla
+1 yılBarlarda felan calisan erkeklerle veya rol geregi baska kadinlarla öpüsen oyuncularla
00 YorumlaÖyle bir ayrım asla düşünmedim ama sekreterler ve hostesler biraz sıkıntılı. Kendim bizzat gördüğümü söylüyorum. Hepsini aynı kefeye koyamazsın tabi
00 Yorumla
+1 yılHelal kazanç sağlamayan kişi olmaz.
80 Yorumla
+1 yılDoktor kadınların hastası çoktur bu ilk tercih olabilir
10 YorumlaÇiftçi , hiç kızlar hayvan tersinin içine gelmek istermi
00 YorumlaFizik ve türevi meslek dalları karşınıza ne olduğu belirsiz bir insan çıkarır
00 Yorumla
+1 yılAlkol satan, içen, barda vs çalışan.
213 Yorumla- +1 yıl
Sen kesin Ak partli lisin ne alaka alkol içen adamdan zarar gelmez bunu bilere kazı kafana
- +1 yıl
Sen erkeğine masa aç mezeler koy karşılıklı bikaç kadeh ona eşlik et bak sonrasına
- +1 yıl
Siyasi görüşümün ne olduğu sizi ilgilendirmez. Ben partiye gore degil Allahin kitabinr gore yasamayi uygun buluyorum. Alkol haramdir. Allahin emirlerini cigneyen birini de istemiyorum. InşaEllah bunu idrak etmekte gucluk cekmezsiniz.
- +1 yıl
Bazı insanlar alkol içmiyor kul hakkı yiyor ve daha yapmadıkları birşey kalmıyor sence alkolmü senin kafanı kurcalıyor sadece
- +1 yıl
Bizi din kitap diyip diyip istedikleri gibi fetva verenlere ne demeli veya sana soruyorum okuduğun kitabın anlamını bilerekmi okuyorsun?
- +1 yıl
Allahin emir ve yasaklarini bilen insan hicbirini yapmamaya gayret eder. Alkolu hakli cikarmak icin insanlarin diger gunahlarini one sürmek dogru degildir.
- +1 yıl
Hakan31319 senin kafana sirke dokuyum icki icmeyeni akp iceni chp mi goruyon. Islama düşmanlığın icindeki pislikden geliyo lan. Bu kiza da laf uzatma
- +1 yıl
@çakırmelik işine bak ülen kıç yalayıcı
- +1 yıl
severim belani senin düzgün konuş.
- +1 yıl
Git yalakalığını başka yerde yap açıklamasını yapamayacağın detaylara girme kumda oyna
- +1 yıl
Biz yalakalik yapmayiz aslanim. Neysek oyuz. S.. kerim bir tarafini adam ol.
- +1 yıl
Sen yaşlarda azınıZdan düşemeyen tek laf yakalandınmı abi tamam abi tamam özürdilerim die yalvarırsın git işine bak kodumun bebesi sana kemik atanmı oldu zibidi işine bak
- +1 yıl
Adres versene abi demeye geleceğiz
- Eğitim & Kariyer konusunda 618 cevap paylaştı.
+1 yılDoktor, mühendis, emlakçı
21 Yorumla Büyük konuşmıyım ama bayan kuaförü 😀
21 Yorumla- +1 yıl
En tehlikelisi diyebilirim 😁
+1 yılPolis ve belki asker ile
27 Yorumla- +1 yıl
🐺🇹🇷
- +1 yıl
@çakırmelik aslında sizde bunun farkındasınız meslek zor şartları zor hayat düzensiz
- +1 yıl
Biz karşılıksız yapmaya da raziyiz. Birileri elini taşın altina sokuyo iste. Nicin kim icin
- +1 yıl
İşte belkide ona üzülüyorum bende niçin kim için yazık oluyor kanımca
- +1 yıl
🇹🇷 bak bu bayrak icin. Bu bayrak 🇹🇷 devlet demektir.
- +1 yıl
Öyle koşullanmışsın böyle düşünemez isen mesleğinide yapamazsın o yüzden saygı duyuyorum
- +1 yıl
Kimine gore basittir
+1 yılBesyocu, subay , polis , koafor
30 Yorumla
+1 yılKadın doğum, plastik cerrahı
10 Yorumla
+1 yılEmlak, Allah korusun birdaha 😈
11 Yorumla- +1 yıl
Ne olduki
- Eğitim & Kariyer konusunda 531 cevap paylaştı.
+1 yılPolis gibi tehlikeli mesleklerden biriyle olmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Tehlikenin nereden geleceği hiç belli olmaz
+1 yılBenim gibi sağlıkçı biriyle olmaz. Görüşemeyiz..
11 Yorumla- +1 yıl
Allahtan sağlık sektöründe değilim :)
+1 yılKadın kuaförü olan bir erkek👎
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 579 cevap paylaştı.
+1 yılAmannnn sağlıklı olsun da
10 Yorumla Estetik cerrahı falan.
10 YorumlaEmlakci, barmen ve dovmeci
11 Yorumla
+1 yılKadinlarla fazla haşır neşirli meslekler
10 Yorumla
+1 yılKimseyle sevgili olmam. :)
01 YorumlaBir bulsam mesleği uyarmı uymazmı düşünücem 😃
00 Yorumla- Devamını Gör (114)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?