Aktif politikada çalışan kimseyle arkadaş veya sevgili olmam. Yalan ağızlarında yuva yapıyor, gözleri kör, kulakları sağır, vicdanları ölü insanlarla yapamam.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılSevgili olmanın meslekleri için ilgisi yok sevgi kalpten gelir, anlaşabilmek önemli o kişinin gözlerine baktığım zaman güneşin doğmasını izlemek gibi bir şey budur önemli olan
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aa, çok ilginç bir soru! Bence meslekten çok, kişinin karakteri ve uyumu daha önemli. Ama eğlenceli açıdan bakarsak, belki bir palyaço ile yani gerçek bir palyaço ile sevgili olmayabilirim. Çünkü onun kadar komik ve çılgın biriyle baş etmek zordur 😂 Ama kim bilir, hayat sürprizlerle dolu... Tabii sonunda bize iyi gelen insanı bulmak önemli. Sonuçta aşk, esrarengiz bir serüven değil mi? 🤗❤️
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u 1 yılben mesleğe göre seçmem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen bu toplumun yetiştirdiği bir erkele evlenmem. hiç bir eekegi anası babası toplum namus bilinci ile getirmiyor arada çok nadir. mucevherler var onlarda kendini belli ediyor zaten. meslegi önemli değil parasını kazanıp namusuyla çalışsın yeter bende çalışıyorum isim var evim var ama entarasan bir şey ama ben bekar kalmaya devam etcem cunki cinsel olarak hazır değilim.
55 Yorumla- 1 yıl
Güzel düşünce
Cevap sahibi1 yıl@camila1 öyle birde karşıma çıkan erkeğin eski hayatını merak. ediyorum. ben Başka sevgilsii oldumu ne yaptı onunla ben bakireyim ve bana layık bir namusla çıksın karşıma temizce istiyirum bu olmayinxa evliliğe gerek yok diyorum
- 1 yıl
Kizlar ikinizde haklısınız Allah karşınıza temizi çıkarsın.. Misal ben kıirli biriyim evlendim boşandım.. İki yorumda harika..
- Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılHemşire askerlere verir genelde veya doktorlara
Dövmeci kızlar vermediği erkek kalmamıştır
Müzik uğraşan kızlar solistler meze olmuştur
Garson barmen kızlar ortalık malı gelen geçen vurur512 Yorumla- 1 yıl
@Miaa98 kimseye
- 1 yıl
Lan ne kasnak herifsin ya tam bi molozsun ya 😅
- 1 yıl
- 1 yıl
Vermek ne ya
- 1 yıl
Bu üslupla kimse seninle evlenmesin. Senin kızın olsa kızına da mı bu gözle bakacaksın?
- 1 yıl
@OrhanDeli aynen dayı senin gibi birini doğurup böyle iğrenç zihniyette büyüyen bı kadın için abdest mi alicam mk djxhusnxyudbsh hayat kadını de kız kardeşinde felan gördün herhalde
1 yılKimseyle mesleği ne olursa olsun sevgili olmam ben. Hiçbir erkek hayatımdan daha değerli değil. Sevgili olmamam için meslek farketmez erkek olması yeterli olacaktır 😃
33 Yorumla- 1 yıl
@KızlarSoruyor polemik ve sataşma amaçlı yorumdan şikayet ettim şu @Palibba nickname' li mavi üyenin yorumu kaldırılsın teşekkürler adminim 🐺❤️
- 1 yıl
☕
Gizli Üye(25-29)1 yılAsker polis çünkü zor meslekler ve çok çalışıyorlar riski fazla endişeli biriyim her an bir şey olabilme ihtimali beni strese sokar o yüzden istemem eşim yıllarca ikisini de denedi Allah'tan olmadı asker ve polis eşleri hep gurbete zor yani
30 Yorumla
1 yılClup eğlence mekanindan biriyle olmaz asker gorev de olucaği için evli gibi pekte olamazsin fazla aldatirlarmis ve psikolojik sıkıntı yasiyanlar oluyor oldukça, kurye,
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 306 cevap paylaştı. Birbirimize çok zaman ayirabilecegimiz bir meslegi olsun.
28 Yorumla
Soran1 yılEv karisi olcak ya da kimselan görüşturmicesun heralda... İki kişinin birbirine ayıra bileceği max saat on saat geceler dahil
Soran1 yılBurcun ne?
Soran1 yılHiçç öyle bi sorasım geldi
Soran1 yılBalık
1 yılÖğretmen (pinti oluyorlar)
Eğlence sektörüyle uğraşanlar (pzemeng oluyorlar)
Asker - polis (sürekli tayinle uğraş dur)
10 YorumlaMadenciler, polisler, askerler, elektrik direği tamir eden teknisyenler ve geçimini çam fıstığı hasat eden köylüler.
13 Yorumla
1 yıluzun saatler çalışan nasıl bir meslek. Onun çok çalışmasını ve işiyle çok meşgul olmasını istemem.
10 Yorumla
1 yılAsker, polis, denizci ve eğlence klubü tarzı yerlerde çalışan birini istemem ☺️
213 Yorumla- 1 yıl
@bozulusss ne alaka abi 😂 gemiyede biniyorum ama denizci istemiyorum 😂😂 çalışma saatleriyle alakalı çok düşünme sen 😂
- 1 yıl
@bozulusss ya dinle ne alakaa çıldırcam neden kullanmıyorsun beynini 😂😂
- 1 yıl
@bozulusss giden demedim sevgili kardeşim eğlenmeye dileyen gidebilir ben sürekli gece saatlerinde çalışacağı için istemiyorum diyorum lütfen beyninin %20 sini en azından kullan ☺️
- 1 yıl
@bozulusss Beyefendi biz evlenmeyeceğimize göre neden bu kadar takıldınız benim görüşüme? Bu sizi ilgilendirmez. Saygı duy geç. İyi günler
- 1 yıl
1 yılAskeri personel
polis
Asgari ücret alan tüm meslek210 Yorumla- 1 yıl
Para için bile çekilmeyecek insanlar var
- 1 yıl
Liste mi yapim yani
- 1 yıl
Tek bn düşünmüyorum
- 1 yıl
Fikirlerinin olmadgni nerden bilion
- 1 yıl
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Gizli Üye(30-35)1 yılMemur, asker, polis, doktor, mühendis, esnaf olan birini istemem. Memurlar oradan oraya gidiyor ya da esnaf doktor gibi zamanı asla belli olmayan mesleklerden birini istemem.
22 Yorumla- 1 yıl
Kanka ne kaldı geriye ülkenin yarısını eledin😂
- 1 yıl
herkesi eledi :D
Doktor mesela hergün nobete gider evdeylen arasıra selamlaşırsınız sonra😴
20 Yorumla
1 yılMesleğe göre tercih yapmıyorum, genel olarak sevgili istemiyorum.
20 Yorumla
1 yılmeslek ayrıt etmem benim için karakter önemli
10 YorumlaNe güzel soru. Kafamda bir sürü şey canlandırdım. Vardığım sonuç; hiç sevgili yapmamak
12 YorumlaHemen hemen her meslekten 3 5 günlük flört ettim ama bi hakim kaldı 😂😂
14 YorumlaŞoförler özellikle tir şoförleri hem çok abaza olur akılları fikirleri o olur hemde çok yol görmekten bir süre sonra kafaları da gözleri de gidiyor. Öğretmenler de çok cimri oluyor. Askerler de gidiyor uzun sure göreve seni hamile bırakıp cocuklu bir başına evli olduğunu hiç anlamıyorsun herseyi kendin halletmeye çalışıyorsun.
00 Yorumla
1 yılAsker polis veya otelde çalışan turizmcilerle olmam
13 Yorumla- 1 yıl
1 yılİnsanları mesleklerine ırklarına dinlerine inançlarına göre ayırmıyorum.. iki insan vardır dürüst insan güvenilir insan ve yalancı insan...
10 Yorumla
1 yılOyuncuyla olmaz ya, sevgilim herkesin önünde biriyle öpüşürken ben "ona destek olmalıyım" diyemem maalesef.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBüyük konuşmayım da kanalizasyon işiyle ugraşan kişiler, evde b. k lağam kokusu istemem ve başak burcuyum😄
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKadın feminist kolları derneği üyesi birisiyle. Kökten bana ters insanlar.
24 Yorumla- 1 yıl
Dernek üyeliği meslek midir
- 1 yıl
Hangisi canini yakmis
Cevap sahibi1 yıl@Neyebakacaktimbenn evet meslektir. Sorunca ne diye tanıtıyor kendisini
Cevap sahibi1 yıl@Suraya2002 canımı yakacak potansiyel yok hiç birinde sadece kafa yapıları ters
Gizli Üye(25-29)1 yılDoktor, asker, polis, sosyal medya fenomeni, oyuncu ve hukuk mezunlarının tümü.
20 YorumlaMeslek ötesi bir şey bu. Karakteri olmayan kişiler hangi meslekte olursa olsun bir beden büyük gelir
00 Yorumla
1 yılTurizim sektöründen olan biriyle olmaz kendim o sektörde olduğum için sevgililik sorun değil ama evlilik asla
02 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 640 cevap paylaştı.
1 yılSatışçı sanırım. Daha yalan söylemeyen satışçıya denk gelmedim. Bu normal hayatına da yansıyacaktır.
00 Yorumla
1 yılMeslek ne alaka yahu? Meslek kişiliği mi belirler? Gönül bu aaaa sen bu mesleksin olmaz mı der? Adres mi soruyor sizin yüreğiniz
00 Yorumla
1 yılAsker eşi olmayı istemezdim çünki hiç evde durmuyorlar mış görevleri nedeniyle eşi asker olanada Allah sabır versin 😊
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAsker, oyuncu, müzisyen, dövmeci, kadın doğum uzmanı, jinekolog, sürekli seyahat etmesini gerektirecek herhangi bir meslek. Son olarak da çok yoğun çalışma gerektiren meslekler.
11 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum
Şimdi büyük konuşmak istemiyorum asla demek istemiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılPavyonda çalışıp, konsluk yapıyorsa, olmaz yani 😄 ayrıca garson kızdan da olmaz. Bir sürü erkek var, rekabete girmek istemem. Daha iyisini bulunca, üçar gider o. Güvenemem
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılŞimdi meslekleri yazardım da büyük konuştum başıma geldi olsun istemem sonra
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAsla demem ama asker veya polis biri ile olmak istemem
10 Yorumla
1 yılToplum ne zaman ar, namus, saygı, nezaket kavramlarını öğrenir o zaman düşünürüz bu mevzuyu!!
00 Yorumla
1 yılMesleğine göre seçip sevgili yapmak mantıksız.
00 YorumlaKuaför, polis, asker, doktor, avukat ve iş idamı
03 Yorumla- 1 yıl
neden iş adamı elendi?
- 1 yıl
mantıklı
- Eğitim & Kariyer konusunda 613 cevap paylaştı.
1 yılİnsanları mesleklerine göre sınıflandırmam. İç güzelliğine bakarım.
00 Yorumla
1 yılAsla büyük bir lokmadır, büyük lokma yut büyük konuşma demişler.
02 Yorumla- 1 yıl
Anlıyorum senin ne demek istediğini ama senin de daha öğrenecek çok şeyin var, yolun başındasın.
1 yılKuaför, eczacı, öğretim görevlisi, bankacı, sektreter, belediye ve kamuda memurla olmam
02 Yorumla- 1 yıl
Sen kimseyle olmazsın o zaman
- 1 yıl
Burdan bunu mu çıkardın? 😄
Gizli Üye(18-24)1 yılAsla demeyelim de o***pu ile, oyuncu falan işte, geniş mezhepten olan kişilerle
10 Yorumla
1 yılKesinlikle doktorla olmam çoğu sapık ve abaza oluyor
11 Yorumla
1 yılkesinlikle instagram fenomenleri ile olmam. öyle bir hayat düşünemiyorum bile. her haltın direk sosyal medyada. sürekli birileri için yaşıyorsun. rezillik bence.
11 Yorumla- 1 yıl
Aga onlar dubai de arkayı dövdürüyorlar, yemedikleri tak kalmadı.
1 yılBüyük konuşmayı sevmem ama asker ve polisle sevgili ya da eş olmak istemem.
02 Yorumla- 1 yıl
Neden bu düsüncedesiniz?
- 1 yıl
İşleri stresli, pozisyonlarına göre iş yükleri ağır.
Asker polis kadınla olmam hem kadına yakıştırmadığım meslekler hemde eskiden mahkemeden mahkemeye koştuğum için sicilim pek hoşlarına gitmeyebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÜroloji doktoru kadınla evlilik yapmam kıyas falan tapar neme lazım istemem 🤣🤣
00 YorumlaAskerden polisten ve öğretmenden
30 Yorumla
1 yılMakina mühendisi galiba. 4 yıl boyunca kız görmedikleri için çok istekli oluyorlar. yatakta acımazlar hiç vallaha😂
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 457 cevap paylaştı. Birbirimizi seviyorsak az iş çok seviş, birbirimizi sevmiyorsak çok iş az görüş.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 531 cevap paylaştı.
1 yılTorbacıyla olmam mesela 😂
21 Yorumla pavyonda falan çalışmasın yani.
20 Yorumla(Kaldır kolları oynayalım grandpasha bete üye ol’da oynayan) kızlarla asla sevgili olamam meslekleri beni aşıyor
00 YorumlaPavyon fedaisi
10 YorumlaEczacılarla (çünkü eczacıyım)
10 Yorumla
1 yılÖğretmen
Doktor
Asker
Polis
Avukat12 Yorumla- 1 yıl
Değil beni ilgilendirmez
1 yılMadenci olurdu birde denizci
10 YorumlaAsker. Üniforma egosu taşıyorlar.
10 YorumlaTsk personelinin adi cikti yav 😂
10 Yorumla
1 yılAsker ve polis
10 Yorumla- Devamını Gör (82)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım