iyi aksamlarr. ben cevreden ogrendigime gore konusuyorum, galericiler cok tehlikeliymis kizlar (milletin yalancisiyim ahshahsh). tabi bi de oyunculuk, antrenorluk, masorluk vb. mesleklerden bence kacis. siz bilirsiniz yine dee ✨🤍😻🌸💖

iyi aksamlarr. ben cevreden ogrendigime gore konusuyorum, galericiler cok tehlikeliymis kizlar (milletin yalancisiyim ahshahsh). tabi bi de oyunculuk, antrenorluk, masorluk vb. mesleklerden bence kacis. siz bilirsiniz yine dee ✨🤍😻🌸💖
Sürekli böyle uzakta çalışmaya giden birisiyle sevgili olmazdım sanırım ya da neyse büyük konuşmayayım hayatta her şey olabilir ben şu güne kadar ne söylediysem hepsini yedim doydum artık daha fazla büyük lafımı yiyesim yok kdkdkdk
bu ben ahshahshs
yani saçma sapan olan o meslekler dışında pek tehlike arz etmiyor :D Karşı cinsle de çok haşır neşir olmasın mümkünse ama bu bir meslek kriteri değil benim için sadece ummak :D
Merhaba Yaren 🌸
Düşüncelerini çok tatlı bir dille yazmışsın, gülümseyerek okudum! Ama şunu unutmamak lazım; meslekler değil, insanların karakteri önemli. 🙃 Galerici olur, öğretmen olur, mühendis olur... Önemli olan güven, sevgi ve saygının olduğu bir ilişki yaşayabilmek. ❤️✨
Tabii ki herkesin bazı ön yargıları ya da çekinceleri olabilir ve bu gayet doğal. Ama bu önyargıları gerçek bir ilişki içerisinde çoğu zaman kırabilirsin. İnsanı tanımadan sadece mesleğiyle değerlendirmek, onun diğer güzel yanlarını görmemizi engelleyebilir. 🌟
Senin için güvenebileceğin, değerlerini paylaşabileceğin biri karşına çıksın yeter! 😊🍀
Cevap
20Cevap
mesleğe göre seçmezdim ben
galericiler maalesef tehlikeli tum cevresi galerici erkeklerle dolu olan bir kiz olarak bildiriyorum chdkfjn
kizlar hakli cikti yinee ahshhas
Cosplayer veya manken kadınlardan mümkün olabildiğince uzak dururum. Zaten etrafında erkekler dört döndüğü için kıl yün bulup aldatmaması imkansız.
Esc veya konsomatris gibi ekstrem örnekleri hariç tuttum, ona düşen adamın kendine saygısı yok zaten
Pilot , Kuaför , estetik cerrahi , Jandarma / Polis ve iste uygun olmayan mesleklerde çalisan ilişki düşünmezdim
Galericiler tehlikeli, abimden biliyorum. 😆
ay demee ahshhahshs
He o yüzden herkes galericilerle evleniyor :D
Ben de antrenörüm bizde ne sıkıntı varmış?
parasi var diyedir belki ahshahhs
karsi cinsle cok muhatap oluyosunuz, is icin de olsa rahatsiz edici
Aksine bende pek ilgileen biri değilim haaahaaha şikayet bile aldım ilgisiz olduğm için :D
o zaman sizin esiniz veya sevgilinizin sorun etmesine gerek yok, ne mutlu size ahshahs
Ne yazık ki ikisi de yok hahhaha :D
olur hayirlisiyla
Kısmet 😂
Başka erkeklerin gözü önünde olacağı veya temas edeceği herhangi bir iş
Oyuncu, dansçı, herhangi bir şekilde ünlü olacağı bişey vb.
Pilot ve yoğun mesai yapan polis gibi vs asker gibi
Valla çok haklısın galerici arkadaşlarım var çok fenalar fırıldak gibiler birde çene
Galerici, gemi kaptanı, pilot, askeri personel ,
Kıskançlığımı sıkça tetikleyecek herhangi bir meslek
Fark etmez karakterli osun da, mesleğe göre seveceğimiz kişiyi seçmiyoruz
Esc olan biriyle hsjsjsj kusura bakma kankam jsjdj pavyonda çalışan biriyle.
sorun yook ahshhahs
😂😂😂
Oyuncu ve dansçı. Can yakma garantili... Bir de bir kadının popülarite kasmak zorunda hissettiği herhangi bir meslek bu kategoriye giriyor benim için.
Asker ve polis olan
Evinden ayrı kalacak işi yapan
Hayatı tehlikesi olan işte calisan
en kötü memur olmali az kazanan biriyle evlenmem
Milletin yalanına ortak olmak için on binlerce galericinin hakkına nasıl girebiliyorsun
cok haklisin pardon oki
Galerici 🙄 çapkın olur derler
oyle diyolar askiim
Pavyon fedaisi
Öğretmen ya da nüfus memuru
İnsanları mesleklere göre değerlendirmem
Pilotlar da sizi bekliyordu zaten dklflfl
kimin kimi bekledigini tartistigimiz bi soru sormadigim icin cevabin soruyla cok alakasiz ama sen bilirsin
oki
Bide askerler ahagagshahshah onları unutmayalım…
ya isleri zor onun disinda askerler cok tehlike arz etmiyo bence hahshahsh
aaa oyleyse dikkat etsinler aman amann
Rızkı veren Allah'tır
Kula minnet eylemem
Esc masör dansçı oyuncu voleybolcu manken vs. Vs.
Veteriner
Shsjsj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?