Ben bakarım yani rütbeli biri olması çok iyi olur bence rahat bir hayat için bence maddi durum biraz önemli gibi geliyor bana siz peki
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Rütbe derken askeri personel değilde makam mertebe sahibi olsun demek istedin herhalde ben öyle anladım, eğer öyle ise şunu bilmen gerek ki artık eskisi gibi değil alt kademedeki insanlar belli bir seviyeye, makama gelmiş insanlardan daha fazla kazanıyor ve iş bulma imkanı, yan hakları daha fazla. Soruya gelirsek cevaben meslek sahibi olması iyi olur yarının ne getireceği belli değil çalışır çalışmaz ayrı konu, elinin altında bir sermaye gibi düşün ama olmasada sorun değil. Ben din ahlak ve zeka ararım gerisi teferruat.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgililikte bakmam, sonuçta her sevgiliyle evlenilmez.. Sevgililikte, benim için güzel seks yapması önemli.. Ancak Evlilikte, Benimle aynı statüte olmayan kadınla da kesinlikle evlenmem. Şöyle ki
Eğer bana denk statüte ve aynı gelirde kadınla evlenmez isem olası boşanma evlendikten sonra mal edinmem halinde olası boşanma davasında, yarısını almak isteyecektir.
Hat da evi bile, tamamen alabilir. Tek istisnası, aldatmaktır. Aldatan kadın, hiç bir şey talep edemez ama aldatmayı ispat etmek çok zordur. Zira kadınlar aldatmak konusunda, çok daha başarılı olup yakalanmıyorlar
Ancak şu da var ki benle denk statüte kadının, benden çıkarı olmadığından; severek evlenecektir ve aldatma ihtimali de en düşük seviyede olacaktır. Boşanma aşamasında ise, aç gözlü biri olmayacağından; az zararlı çıkacağım.
Vasıfsız kadınla evlilik ise, çok daha büyük risktir. Süresiz nafaka alıp beni sömürebilir ve benimle severek değil; param için evlenebilir. Hat da param için evlenirse, aldatması da çok basittir. Yani erkeği, evlendiğine pişman edebilir.
Yani En doğru evlilik kararı , Benimle aynı düşüncede ve aynı statüte bir kadınla evlenmemdir.
10 Yorumla
+1 yılHerkesin tercihleri farklıdır ve bunlar kişisel önceliklere bağlıdır. Maddi durumun önemi kişiden kişiye değişebilir ve herkesin bu konudaki görüşleri farklı olabilir. Kimi insanlar için maddi güvence önemli olabilirken, diğerleri için duygusal bağlılık ve uyum daha değerli olabilir. Önemli olan, ilişkideki karşılıklı saygı, anlayış ve uyumdur. Ancak tercihleriniz ve beklentilerinizle uyumlu bir kişiyle tanışmanız dileğiyle.
00 Yorumla
+1 yılEskiden bakardim artik bakmiyorum umrumdada degil
önemli olan o insan kendini nekadar geliṣtirmiṣ
duygusal zekasi nasil
olaylara tepkisi nasil
ayni seyleri düṣünüp sohbet edip gülüp eğlene biliyor muyuz
Para pul bulunur beraber calisir kazanirsin, digerlerinden belki bir iki eksigin olur ama yaṣarsin yani. En azindan benim için öyle. Ben zaten kendi hayatimdada gayet tutucu ve azla yetinmesini bilen biriyim. Anlaṣacak insan bulmak cok cok cok coooook zor. Hele bu devirde inanilmaz zor.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
63
Cevap
71Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Benimle eğitim seviyesi aynı seviyede olmalı. Düşük olduğunda iletişim sorunu yaşarız. Ama mesleği önemli değil, hatta farklı meslek daha ilgi çekici sohbet yaratabilir.
20 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır ben mesleğe bakmam
00 Yorumla
+1 yılMesleğine değil ama ilgi alanlarına pür dikkat bakarım. Çünkü beraber ortak şeylerden keyif almak gerekiyor. Üretken, yenilikçi, paylaşımcı kendisini geliştirmeyi seven biri olması çok önemli. En az bir kaç ilgi alanımızın kesinlikle uyuşması gerekiyor. Psikoloji, fen, uzay, bilim gibi. Ayrıca birlikte çocuk yapmak dışında mutlaka başka ortak alanlarımızda olmalı. Yazılım, elektronik, grafik tasarım & animasyon, endüstriyel tasarım, üretim gibi. Çocuk yapmak dışında ortak hobilerimizin de bulunması çok önemli. :D Kamp, fotoğrafçılık, doğa, keşif, turlar gibi.. Ayrıca bilgisayar ve ortak oyunlara karşıda ilgimizin olması çok eğlenceli olurdu. O yüzden karşımda ki mühendis filan olursa sanırım onunla çok iyi anlaşırdım ve ben öyle biriyle kesinlikle evlenmek isterdim. Her şey çocuk yapmak değil yani bence. Ben kaliteli, bilgi dolu üretken, karşılıklı mutlu bir hayat istiyorum.
34 Yorumla- +1 yıl
@ariariasu 33 yıl geçmiş daha bulamamışım. Ama o beni bulursa bilsin ki kesinlikle birlikte mutlu olabileceği karşılığı hep yanında.
- +1 yıl
@ariariasu İnşallah amin. Teşekkür ederim güzel düşünce ve dilekleriniz için. Sizin içinde aynı dilekleri diliyorum. Hoşça kalın.
+1 yılMerhaba
tanıştığın kişiyle nasıl bir kişki yaşayacağına ve sosyal statüne bağlı bir durum. Kendi adıma konuşmak gerekirse ben hep mesleğine ve rütbesine baktım çünkü bende okuyup çalışarak bir yerlere geldim ve kitabın ağzını açmamış, ben ondan daha yüksek maaş alınca tribe giren, cahillik ve batıl inançları “örf-adet” olarak yaşayan insanlarla oturup iki çift laf edemem. Karşımdaki insanın her ablamda beni anlaması ve ona uygun olması gerekiyor. Ayrıca ciddi ilişki düşünülüyorsa çok çok daha önemli. Çünkü kimse bolluk bereket içindeki hayatını bırakıp sırf seviyor diye yokluk ve fakirlik çekemez. O yüzden mesleğin denkliği, getirisi, sosyal statü, kendini geliştirmişlik önemli.
10 YorumlaAsker polis ve öğretmen almam. Bana göre cahil kalıyorlar. Bankacı da almam o da cahil. Maddi durum olarak bakarim ama abartmam. Ha diploma önemli tabi ama nereye kadar. Konuşurken sohbet ederken kitap okuduğunu ve satranç oynadığını görürsem bu bana yeter.
Kitap benim kırmızı cizgim. Meslek cehaletini anlamam açısından bir kriter sadece.222 Yorumla- +1 yıl
Hani okumayanlara cahil baksanız anlicam da bu mesleklerin cehaletle alakası ne?
- +1 yıl
Ben yeterli olsun illa demedim de asker, polis, öğretmenler içinde de kendini geliştiren bir sürü insan var sonuçta. Direkt cahil kategorisine almak saçma
- +1 yıl
@Nightwalk35 ben iyi gözlem yaparım. Yabancı bir ortama girsem bile kişilik analizini çok kolay yapabiliyorum. Eğer sohbet fırsatı olursa daha net anlarım. Hatta bazen hiç işini sormadan etmeden bile kullandığı kelimelerden mesleğini, yaptığı vurgu ve tonlamalardan bir de kelime dagarcigindan kitap okuyup okumadığını anlıyorum. Yetersiz gördüğüm kişiler genelde asker, polis ya da öğretmen oluyor. Öğretmen deyince garip geliyor belki ama gerçekten çoğu toz pembe bir dünyada yaşıyor gibiler. Çağa ayak uyduramamış ve 80li yıllarda kalmış gibiler. Polis ve askerler zaten recep ivedikin üniforma giymiş hali desem recep ivedike hakaret olur. O denli görgüden uzaklar. Kitap ile hiç alakaları olmadığı kelime seçimi ve hitaplarindan belli oluyor.
- +1 yıl
Ben öyle düşünmüyorum. 3 meslek grubundan da değilim ama bu tamamen ön yargı bence. Denk geldiğin kişiler öyle olabilir belki ama bunda dolayı bu meslek gruplarının tamamını cahil kategorisine sokmak mantıklı değil
- +1 yıl
@cool_boy_ sana değil @mayisgly 'ye söylemiştim
- +1 yıl
Nightwalk sen bana onyargi diyorsun da coolboy arkadaş da benimle aynı fikirde. Zaten burada bir soru sorulmuş ben düşüncemi söyledim. On yargı olduğunu pek sanmıyorum. Sonuçta dediğim gibi yaptığım analizlere güvenen biriyim. İstisnalar kaideyi bozmaz sözü de bana ait değil. Büyüklerimiz söylemiş. 😊😊
- +1 yıl
İnsanları sınıflandırmak direkt ötekileştirmek doğru degul tabi ama bazı meslek gruplarında donanımlı karakterli insanların oranı daha yüksekken bazilarindaj her ne kadar iyi insanlar da bulunsa geneli dar görüşlü kendini çok geliştirmemiz ve ülkenin ona emanet verdiği görevi üniformayı prim aracı olarak kullanan insanlar arkadaş da bu yüzden onlardan uzak durmayı tercih ediyo sanırım, tabi gerçekten iyi biri bulursanız hangi meslekten olursa olsun tercih edebilrsiniz
- +1 yıl
@cool_boy_ sen beni gayet iyi anlamışsın zaten. Anlamayanlar için hiç uğraşamam 😂😂
- +1 yıl
Her ne olursa olsun meslek gruplarıni kategorize edip cahil kalıyorlar demek saçma yani. (İstisnalar kaideyi bozmaz)
- +1 yıl
@cool_boy_ teşekkürler 😊
Gizli Üye(18-24)+1 yılMaddi durumuna mi bakarsınız mesleğine mi? Mesela dukkanı olan bir hurdacı ve bir memuru ele alalım. Eğer hurdacı isini biliyor ise memurdan kat kat fazla kazanır. Ben sokakta görsen yemek ismarlayayim diyeceğin hurdacinin Mercedes-Benz arabasını görünce anladım bu durumu🤣
19 Yorumla- +1 yıl
Yarıldım 😂
Cevap sahibi+1 yılBoyle gidersen daha çok yararlar aq epseleği
- +1 yıl
Anlamadım?
Cevap sahibi+1 yılAnlarsın Anlarsın alay etmek saçma sapan konuşmak neymiş anlarsın
- +1 yıl
Ne saçmalıyosun be ben ne alayı etmişim? Ruh hastası mısın sen?
Cevap sahibi+1 yılNe öyle yarıldım falan diyon ozaman
Cevap sahibi+1 yılRUH HASTASIYIM LAN VAR MI
- +1 yıl
Ruh hastası olduğun belli zaten. Kendin bile anlatırken gülmüşsün ben gülünce mi sorun oldu? Tedavi ol sen. Daha fazla muhatap olmicam.
Cevap sahibi+1 yılÇOK DA SKIMDEYDI MK
+1 yılSevgili olduktan sonra kendisiyle evleneceksem bakarım ama öyle çok bir şey aramam. Kendisini yetiştirmiş olsun, belli bir eğitimi olsun, kültürlü olsun ama yine de bir iş hayatı olsun. Paranın nasıl kazanıldığını bilsin isterim.
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 972 cevap paylaştı.
s +1 yılMeslek, maddi durum, tip veya fizik hiç umrumda olmadı bu zamana kadar. Hep karaktere baktım, iyi ki de öyle yapmışım. Ufak mevzulara takılsaydım karakteri bu kadar iyi biriyle nişanlanamazdım
20 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılKimseyle tanışmaya hevesim yok zaten ama tanışacak olsaydım statüye bakardım tabiki. Para çok da önemli değil ama bana yakın bir statüde olmasını isterim çünkü benim de bir mesleğim var. Mesleği olmayan birini istemem dogal olarak.
00 Yorumla
+1 yılKocamın rütbesiyle övünecek kadar kendimi yetersiz hissetmiyorum. Benim için önemli olan ahlakıdır ve ilerde bebeğimiz olursa ona iyi bir baba olup olmayacağına bakıyorum
10 Yorumla
+1 yılAh hayatım. Rütbesi bitse veya işten kovulsa daha düşük maaş alsa ayrilacak mısın adamdan? Bu kadar ezik bir kız olmadığını düşünüyorum
20 YorumlaTabii ki bakarım.
Kültür, iyi getiri önemli.
Ben makine operatörüyüm karşımda ki kişide iyi bir meslek de iyi kazanan saygın biri olmalı yoksa dünyayı karış karış gezemeyiz.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılHayır, unvan hastaligi olan toplumlarda genelde karşılaşılan bir durum. Aslında evlenilen şey de unvan oluyorum. Şu kişiyle çıkıyorum demek yerine unvanla çıkıyorum denilmesine de olası..
00 Yorumla
+1 yılKarakteri ön planda olur.
Benim için en önemlisi helal lokma getirsin kâfi.30 YorumlaBen Öğretmenim tanışıp hayatıma alacam kişinin / edepli ahlaklı kalbi güzel olsun yeterli olur ✅ benim için
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelde kamuda hizmetliyim temizlik yapıyorum deyince kızların bakışları falan bi anda değişiyor. Hemen sohbeti kesiyorlar. Karşısındaki insanın rencide olması umurlarında değil. Namusumla para kazanıyorum ne var ki bunda
13 Yorumla- +1 yıl
Aslında onların utanması gerek. Böyle bir soruyu karşı tarafa sordukları için. Sonuçta helal lokma alın teri önemli.. boşverin o gibileri..
Cevap sahibi+1 yılKurumda da bizi pek umursamıyorlar zaten. İlerde çocuğum falan olursa onlarda utanırsa benden diye bazen işi bırakmayı bile düşündüm ama çalışmaya mecburum başka iş bulamam
- +1 yıl
Öyle düşünmeyin..
+1 yılHayır hatta benden ne kadar uzak, alakasızsa alanı benim o kadar ilgimi çeker. Bambaşka bir hayatı dinleme fırsatım olur bu şekilde
10 Yorumlaerkekler pek bakmaz ama kadınlar genelde bakar hatta eskiden evlilikte bakarlardı şimdi sevgililkte bile bakıyorlar :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah için beni iç güveysi alsın
İç güveysi olurum.
Maddi durumu iyi olsun Yeter
Maddi durumu iyi olsun
Duygusal romantik sıcakkanlı anlayışlı sevgi dolu bir adamım
İç güveysi damat isteyen yok mu
Yaş sınırım yok00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 618 cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki bakıyorum analiz yapıyorum mesela genelde bir erkek ticaret yapıyorsa zekidir erkeğin zekasını ticaretten anlarsın yani öyle düşünüyorum.
00 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 344 cevap paylaştı. Hayır bakmazdım. Mutluluğun kaynağı sadece para değildir. Huzurlu bir yuva içinde insan her türlü mutlu olur
00 YorumlaRütbesine bakmam günümüzde rütbeli olup da eğitimsiz (!) Olan bir çok insan var malum. Önemli olan kafa yapısı, ahlakı ve iletişim gücü.
00 YorumlaEskiden olsa bakmazdım. Ama günümüz şartlarında güzel bir aile kurmak isteniyorsa her iki tarafında bir kariyeri veya mesleği olmalı.
10 Yorumla
+1 yılHayatın ne getireceği belli olmaz ki.. bugün yok dersin yarın var olur.. bugün varlığın içinde yarın yokluğa düşer insanoğlu.. hayat bu..
03 Yorumla- +1 yıl
☺️✋.
- +1 yıl
İşte böyle olduğundaysa soru sahibi o erkeği terkedecektir ☺️
Rutbeliden ziyade daha saygin bir is sahibi olabilir toplumsa yeri olan bi meslek cunku rutbeli oldu mu genelde sorun oluyor her anlamda.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılMaddiyat her iki taraf için de önemli o yüzden bende bakarım ama ben sadece evlenmek istediğim kişinin mesleğine bakarım. Normalde bakmam.
01 Yorumla- +1 yıl
Normalde illegal olmasın temiz çalışsın o bana yeterli hxjdjz
Gizli Üye(36-45)+1 yılHanımefendiler ünlü zengin başarılı erkek isterler haklarıdır umarım kavuşurlar. Ben kanaatkar ev kızlarını beğenirdim onlar da zengin eş istiyorlar umarım bulurlar. Allah herkesi mutlu etsin.
10 Yorumla
+1 yılÇokta önemli değil
Felsefe psikoloji vb. Konuları sevsin yeter
18 Yorumla- +1 yıl
Normal kızlara göre daha akıllılar ama evet kızlar zaten çatlak
Felsefeci olsanda farketmez - +1 yıl
@ariariasu schopenhaur u okumadım
Ama okuyan birisiyle tartismistim
Bir çok fikrim uyuyor
Nietzche den de canım sıkılıyor
Hayırdır sende mi ilgileniyorsun - +1 yıl
@ariariasu merak ettigin meseleler varsa özelden konuşalım mi
- +1 yıl
@ariariasu tamam takip at mesaj atayim
+1 yılOnceden bakardım. Asker polis aslana derdim sevgilim asker djdjjdd
00 Yorumla
+1 yılYurtdısındayım ben rütbe çok öenmli değil hayat zaten güzel
00 Yorumla
+1 yılsorun etmem ben mesleği ile ilişki kurmuyorum karakteri kişiliği ve kendisi ile
00 Yorumla
+1 yılEğitim seviyesi çok çok önemli. Zihnen uyuşamıyorsunuz aksi takdirde.
00 YorumlaKarakteri düzgün olmadığı müddetçe karun gibi zengin olsa farketmez...
00 YorumlaEğitimli kültürlü olsun bakicam artık önceden nerde *t kopuk varsa onlarla heba olduk
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılFark etmez işi ama geleceğini düşünsün serseri olmasin yeter
00 Yorumla ilk bakacağım şey degil ama evet tabi sırası gelince ona da bakılır..
00 Yorumla
+1 yılBasit düşünceler basit insanların işidir.
Ben almıyım , alanada mâni olmayayım.00 YorumlaBende bakarım kadın bakarsa benim kadar en az iyi olsun isterim
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 804 cevap paylaştı. Pavyonda falan çalışmasın yani. Normal mesleklerde çalıştığı sürece sıkıntı yok.
00 YorumlaYok hiç bakmadım şu zamana kadar. Tembel olmasın yeterli
00 Yorumla
+1 yılBakarım fakir erkeğe neden zamanımı harcayayım 😄😄
00 Yorumla
+1 yılGözüm çok yükseklerde değil. Ev bile geçinderemiyorsa işim olmaz
00 Yorumla
+1 yılBakmam ne iş yapiyorsa yapsın, isterse eskort olsun
00 Yorumla
+1 yılPeki senin maddi durumun nasıl çalışıyor musun gelirin nasıl?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk defa bı konuda dürüst konuşan bir kız gördüm
Ben mesleğine bakmam tamamen güzel olmasına bakarım
00 Yorumla
+1 yılEvet ben de öylelerinin özellikle geçmişine bakarım
00 Yorumlaİleride çocuğumun maddi konularda zorluk yaşamasını asla istemiyorum benim olduğu gibi, eşim olacak kişinin bu sebeple iyi bir mesleğinin olmasını pek tabiki isterim.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRütbe mi? Yani asker mi olsun istiyorsun? 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakılması lazım. Statü değilde kazanç önemli yoksa tamircide olabilir başak meslek yapan da
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPara 💸 için evlenenler mutsuzluk ordusu oldu bilin artık
10 Yorumla
+1 yılBakarım ya ben bu devirde yaşam şartları zor ilerde çocuklarıma rahat bir yaşam sunmayı isterim açıkçası
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle ben mesleğimi almak için üniversite okuyorum karşımdaki insanın da bu düzeyde iyi bir mesleği olmasını isterim yani
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılkızlar paracı deyincede kızıyonuz ben bakmam
00 Yorumla Bakılır. Hatta sempatik gelen meslekler olabilir. İtici olan da var kimi için. Mesela ben eşimin kadın masörü olmasını istemem
00 Yorumla
+1 yılSenjn tanıştığım kişinin mesleğine ben niye bakayim
00 YorumlaKarşımdakine bağlı ne kadar isteği fazlaysa o kadarını isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşim ile nişan yaptıgımız zaman işim de yoktu bir şey de yoktu şimdi aylık ortalama 90k kazanıyorum
00 Yorumla
+1 yılYani canım şimdi tekel bayici de olmasın ddjdjd
10 YorumlaKişiliğine olgunluğuna bi de adamı ona bakarım
10 Yorumla
+1 yılBakmam. Umrumda bile olmaz
10 Yorumla
+1 yılDoktor olsun benim olsun
00 Yorumla- Devamını Gör (74)
Devamını Gör(119)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı