Cansu Dere: “Kendime değer verdiğim için fazla arkadaşım yok.” pic.twitter.com/R474Lsrns9— Kadraj Magazin (@kadrajmagazin) May 21, 2021#funda
Çok haklı..
Haklı değil..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Cansu Dere: “Kendime değer verdiğim için fazla arkadaşım yok.” pic.twitter.com/R474Lsrns9— Kadraj Magazin (@kadrajmagazin) May 21, 2021#funda
haklı
arkadaşların çoğu nedense hayatına karışma hakkı buluyor kendinde
senin hayatını yönetmeye çalışıyorlar
onu yapma onunla konuşma saçını böyle yaptırsan daha iyi vb.
tabiki önerilerde bulunabilir ama bunlar sürekli ve ısrarcı olduğunda sinir bozucu oluyor
üstelik çoğu seni dert yanacağı kapı olarak görüyor ama senin bir derdin olduğunda dinlemiyor bile ya da iyi ya takma geçer falan diyorlar
gerçek arkadaşı bulmak çok zor
günümüz ilişkileri arkadaşlık gibi değil daha çok biri liderlik taslayıp diğerini sindirmeye çalışmasıyla sonuçlanan toxic ilişkiler bütünü
daha iyi açıklanamazdı
Haklı, kendine fazla değer verirsen bencil derler, egolu bu derler, derler de derler yani.
Milletin ağzı torba değilki büzesin.
İkiyüzlü, yalancı, çıkarcı insanlar çok.
Gerçekleri kabul etmiyor bir çoğu da zaten, söylesen patavatsız oluyorsun.
Söylemesen de samimiyetsiz olursun.
Ne yapsan suç sayılıyor bu hayatta.
En güzeli kulakları tıkayıp kendi değerini bilmek daha önemli.
Sonuçta kendi yaralarını bile yine kendin sarıyorsun kimseden kimseye fayda yok.
"Tırnağın varsa başını kaşı" demişler çok da doğru demişler.
Kendine değer vermek kendini sevmek gibisi yok.
Bu sebeple hak veriyorum kadına haklı diyorum ben.
Bunun nesi tartışma yaratmış ki doğru diyor işte. Az insan çok huzur, nerede çokluk orada bokluk, yalnız olmak yanlış insanlarla olmaktan iyidir falan filan. Aklıma başka özlü söz gelmedi, gelen varsa yazsın
bazı insanlar, bazen insanlar...
Cansu Dere'yi oyuncu olarak pek beğenmiyorum ama bu söylediğine katılmamak mümkün değil. Artık öyle bir zamandayız ki yüzümüze gülenler bile yeri geliyor arkamızdan iş çevirebiliyor. Arkadaşlıklar, ilişkiler hep yalan dolan üzerine kurulu. Böyle bir durumda insan ne kadar çok kişiye güvenirse aslında kalp kırıklığı açısından da o kadar fazla risk alıyor. Benim hayat mottom haline gelmiş bir söz var: Az insan çok huzur! Başka söze gerek yok sanırım..
Cevap
62Cevap
açıkçası kendine değer veren her insanın fazla arkadaşı olmaz
çünkü o kadar iki yüzlü çıkarcı karakter yoksunu insan varki hayatta
Kişi, kendisine değer vermesi gerekiyor...
Başkalarına da değer vermesi gerekiyor...
Yine bu iki dengeyi de iyi ayarlaması gerekiyor...
Kendim değerliyim, kıymetliyim. Diğerleri aynı şekilde kıymetli, değerli...
Kendime saygı gösterdiğim gibi başkalarına da saygı göstermeliyim...
Sadece ben denmesi, herşeyi kendi ekseninde görme, ne kadar doğru olabilir...
Bence kibire yakın bir çizgi...
Çok haklı, nedenini de söylemek gerekirse bir kişiye "Ben çok güzelim, ben çok özelim" gibi cümleler kurunca - ki bunda kötü bir şey yok çünkü insanın kendini sevmesi çok güzel bir şeydir - ama o kişi bunu yanlış anlıyor ve egoist bir insan olarak görüyor, ve o kişiden zamanla uzaklaşıyor, ama aslında hiç alakası yok.
Ben şahsen güzel buluyorum, insanları bu şekilde yargılamanız çok kötü bir davranış
Bu sizin görüşünüz buna saygı duyarım ama sizde ona saygı duymalısınız, sizi bu şekilde yargılasalar hoşunuza gider mi
Yani bunu yazmam dogru olue mu bilmiyorum ama Cansu Dere'yi de 80 milyonluk ülkeden hatta farklı ülkelerden de çirkin bulan yok bildiğim kadarıyla, sadece sizler gibi bazı kişiler çirkin buluyor : )
Olabilir ama bir insanı başka bir insanla kıyaslayamazsınız, buna hakkınız yok, hiç kimsenin yok Allah herkesi eşit derecede yarattı, kimlerinin yüzü güzeldir kimlerinin kalbi, o çirkin bu çok güzel diye ayrım yapmanız hiç hoş değil.
Alıngan değilim, zaten böyle bi konuya alınmak mantıksız olur, beni de güzel bulanalar, çirkin bulanlar, kafaya takmıyorum sonuçta dediğiniz gibi zevk meselesi ama o insanlar bana gelip 'ıyy ne kadar çirkinsin, seni nasıl güzel buluyorlar hiç anlamıyorum." Demiyorlar, çünkü saygınlıklarını koruyorlar, zaten olması da gereken bu, size ne yapacaginizi söylemiyorum, ama saygı benim kırmızı çizgimdir, ve siz de bana göre saygısızlık yapıyorsunuz, karşınızda ki kişi güzel değilse, fikrilerinizi belirtebilirsiniz tabi ki ama "Bu aksın çok çirkin bunun neresini beğeniyorsunuz anlamıyorum" diyemezsiniz, bu çok büyük saygısızlık olur o kişiye karşı
Gayet haklı. Kendine çok değer veren insan başkalarına hayır demesini bilen kişidir.
Hep yalnız olan bir insan; ya çok doğru, ya da çok yanlış bir insan olabilir... Ayrıca; şimdiki dostluk ve arkadaşlıklar eskisi gibi değil... Samimiyetsiz ve menfaate dayalı... Ha bu arada; Cansu yu iyi gördüm... İçip, içip ehliyeti kaptırmasın artık... Böyle iyi...
Kendisi böyle tercih etmiş olabilir.
Lâkin bence yanlış bir düşünce.
Tamam, insanlara güven olmaz, çoğu üzebilir. Lâkin herkes bir değil ki. Biri yaptı diye öteki de aynı şeyi yapacak hali yok.
Doğru ilk önce biz insan olaraknkendimize değer vereminki diğer insan ya da cannlilarada değer vermeyi bilelim ukalalık ya da kendini beğenmişlik değildir bana göre
Günümüz ilişkilerinin, aşklarının, arkadaşlık ve dostluk kavramlarının hepsinin kişiyi kullanmaya yönelik olduğunu görüyoruz. Bu konuda Cansu hanım çok haklı.
Ben haklı bulmam ben kendime değer verdikçe kendime çok güzel dostlar edindim ven kendime değer vermesem senin gibi değerli dostu rüyamda bile göremezdim
Tam olarak bilemem; ama benimkisi tam tersi. Kendime fazla değer vermiyorum; ama arkadaş çevrem neredeyse yok denecek kadar az. Kişiden kişiye değişir diyorum.
Kibirli biriyse tabii ki olmaz ama öyle değilse demek ki eğlenceli biri değil konuşkan değil yani bir şeyleri eksiktir ki fazla arkadaşı yoktur yoksa niye olmasın.
Az insan çok huzur kendine değer veren insan güvenini de herkesle paylasmaz ki üzülmesin
Çok haklı. Kimseye kendini bir şey sandırmaya lüzum yok. Kendinin ruhsal durumunu düşünen herkes önce kendine değer verir ve vermelidir. Önce ben...
Etrafında elli tane boş adam olacağına bir tane sağlam adam olsun. Bu kendine değer verdiğini gösterir.
Doğru söylemiş.
Mikrofona konuşması gereken herkesin çok anlamlı bir şey söyleme çabası var nedense.. halbuki daha dürüst ve samimi baist şeyler daha anlamlı... kendi ile zaman geçirmeyi seviyorsa, yetiyorsa ne güzel..
Yerden göğe kadar haklı kadın. En yakın arkadaşı 10 yıllık sevgilisini çaldı çok haklı :D
hangi olay o kim caldi🤔
Ahu yağtu cem yılmaz :)
aa evet
Herkes bizimle arkadaş olmayı hak etmiyor çünkü biz değerliyiz. Seviyemiz hayatımıza giren insanlarla ölçülür.
Arkadaşı var mı, yok mu; yoksa nedeni söylediği gibi mi bilemem. Ama bu zamanda kimse kimsenin yaralı parmağına işemiyor. Bunun adına kendine değer vermek deniyorsa arkadaşsız kalmak gayet tabii. Kimseye hayrın yoksa kim, niye arkadaş olsun seninle.
İçe dönük insanların genelde çok çevreleri olmaz. Her tanıdığı insanla yakın ilişki kurmuyordur
Fazla arkadaş insanı çok yıpratıyor. Birde sonradan arkadan vuranlar oluyor.
Bencilim dememiş de süslü cümleler kullanmış gibi geldi bana 😃😃
Çok haklı bence. Ama herkes için değil. Bazı insanlar sosyal olmaktan hoşlanırlar.
Kendine değer vermek önemli umarım kendim için de bunu hayata dökebilirim
Eyşannn yaaa yıllar geçti kadın hala kendini düşünüyor 🤣🤣🤣
Vay be kendime değer verdiğimi anladım şu an🤔 benim hayatıma bu kadar az arkadaş barındırmam bu yüzdenmiş demek. Teşekkürler cansu teşekkürler sana 👍🏻
Sonuna kadar katılıyorum ve bende aynısını uyguluyorum, az öze gerçek dost, bu üçlü bana yetiyor
Evet haklı ve benimde yok en rahatı emin olun dert yok tasa yok kendine bolca vaktin var
(Ederinden fazla değer yaptı soytarıyı kral) demek ki yaşamış tecrübe edinmiş ki söylüyor
Kadın haklı doğru söylüyor. Bu söyledikleri tartışmaya kapalı.
çevresine göre haklılık derecesi değişir. ama genel olarak haklı diyebilirim.
Ee ne var bunda millet boşluktan napcağını şaşırmış saldircak yer arıyor heralde
Kendine değer vermeyenler aptaldır bu arada Cansu abla haklı
Haklı... İnsan önce kendine değer vermeli taraftarıyım... Yürü kız Jansu kim tutar seni...
Açıkcası bazı ilişkiler fedakarlık üsütne kuruludur. İnsan kendi çok seviyip değer veriyorsa fadakarlık yapmaktan kaçınır diye düşünüyorum. Bundan dolayı arkadaşı yoktur bu kötü bir şey olduğu anlamına gelmiyor tabiki. Herkesin kendi seçimi.
Evet, doğru diyor; menfaat apoletine sahip o kadar insan var ki...
İnsanlar onu üzüyorsa o da mesafe koymuş olabilir. Kendi açısından haklı
Herkes kendisine değer verir ama bunu yanındaki insanları yok sayarak yaptı ise kimsenin olmaması normaldir. Ama Cansu Hanım'ın bulunduğu sektör ne yazıkki çok vefa göreceğiniz bir sektör değildir.
İnstagram da karşılıklı takipleşmediğim tek kadın cansu derd takip etmeyeni etmiyom
Kendine deger veren kendini bilen insanin cok arkadasi olmaz
Kendine değeri herkes veriyor, o zaman herkesde haklı.
Cansu bebeğim
Sen neden böyle şeyler diyiiisin hee
Belli kalıplar içinde olursa haklı
Egoistlik yapacak kadarsa haksız
Cansu zeki ve olgun bir karakter. Boyle birsey dediyse dogrudur
Benim de pek arkadaşım yok. Çünkü ben kendime değer vermiyorum. Verseydim çok arkadasim olurdu. Toplasan 5 arkadaşım var.
Evet önce kendin sonra başkası ben de öyleyim onun gibi düşünüyorum.
Bir insanın kendini sevmesi aklının zayifligna işaretmiş
hayatımda duyduğum en mantıklı, en iyi ve en beni anlatan sözlerden birisi...
Ben hak verdim.
Haklı fazla arkadaş fazla dert, fazla düşünce , fazla sorumluluk demektir. Ama yakın bi kaç arkadaş hem size yardım eder ve dertten ziyade çaredir bence haklı
Haklı. Benim düşüncem de bu yönde.
4 yıldır bu tutumdayım, az insan çok huzur
Kesinlikle haklı linç edenleri anlamıyorum
haklı bence..
Çok haklı. Bu yüzden benimde çok arkadaşım yok.
Kız haklı
Çok haklı ben de aynısını yapıyorum...
Aa cansu dere beni anlatmış
Yine her zamanki gibi çok haklısın canım Eyşancım
çok haklı. benimde öyle
Çok arkadaş valla baş ağrısı... Haklısın ablam!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?