Sevdiğim birisiyse eğer beni kırsa bile susabiliyorum. Karşımdaki kişiye verdiğim değere bağlı bir durum. Onun haricinde herkese ağzının payını verme konusunda hiçbir sıkıntı yok. Kırana, üzmeye çalışana o yönümü de zevkle tattırıyorum.
Ben hak edene ağzının payını veren biri olduğumu düşünüyordum. Genelde küfür etmeden küfür etmekten beter ettiğimi iddia ederim. Ancak şunu fark ettim ki karşındaki kişi söylediğin lafı anlayamayacak kadar kapasitesiz biriyse bu lafların da bir anlamı kalmıyor, bu durumda ben kendi egonu tatmin etmiş oluyorum sadece. O yüzden hak edene ağzının payını vermek için hak edenle hak edenin anladığı dilden konuşmak gerektiği sonucuna vardım. Bu konuda da pek başarılı sayılmam.
Kim bana nasılsa ben de ona öyleyim. Fevri davranmam asla. Düşünmeden de hareket edip konuşmam. Çünkü bazen istenmeden de çıkabiliyor bazı şeyler ağızdan..
Onun dışında kıranı kırarım, üzeni üzerim hiç çekinmeden. Kim olursa olsun.. Frenim yoktur..
Üstüme rakip tanımam çünkü genelde böyle insanlar ağzının payı verilmediği için aynı üslupla devam ederler yani demem o ki bu hareketle topluma daha yararlı insanlar kazandırabiliriz 😊
Hemde nasıl. örneği şu soruda Aldatan erkek kesin bir daha aldatır mi? biraz alta inin O iş öyle değil, fırsatını bulan her erkek aldatır. görüşünü görün ve o görüşe gelen görüşlere bakın
Çok güzel laf soktuğumu söylerler :D Bir çok kişi benimle ağız dalaşına girmekten kaçınır. Giriyosa da beni tanımadığı için girmiştir. Malup olunca öğrenmiş oluyo.
Aaa üstüme tanımam. Dururum dururum lafı tam yerinde sokarım valla 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sessiz kalıyorsam sevdiğimden değil onun hayatını mahvetme planı kuruyorumdur. Eğer bağırıp çağırıyorsam sevdiğimden dır. Not: Hayatlarını mahcediceğimi bildikerli için onlar sessiz kalıyorlar. ☺️