🤫
#smellsmoke

Yaş ilerledikçe öyle çok sorunlarım ve sorumluluklarım arttı ki eskisi gibi uğraşamıyorum. Bakıyorum hoşuma gitmeyen bir şey mi gördüm tamam diyorum artık alakayı kes yolla gitsin. Ona vakit ayıramam kafamın içini birde onlarla dolduramam. Çok bütün bir şey yapılırsa o zaman dişlerimi geçiririm ama ufak tefek şeylerle bozmam kafamı
Mülayim gibi takılıp, pusuda bekleyip tam zamanı geldiğinde dersleri verilmesi gerekenlere veririm.
Bu intikam değil, bu onlar gibi davranmak.
Bu sıralarda fırtına öncesi sessizliği yaşıyorum.
Birilerine esip gürliycem ama kim nasibini alır hiç bir fikrim yok 😂😂
Cevap
40Cevap
Ağızlarının payını veririm.
Ama intikam almak bana göre değil.
Intikam almak yerine umursamaz olurum.
O kadar umursamaz olurum ki o ona yeterli gelir zaten.
Susuz kalsa bir damla su vermem
Merhametin esareti kalmaz içimde.
Siliyorum direkt tahammül yok bende.
Hak etmişse hak ettiğini veririm kimse kusura bakmasın.😎
Pas verene 90 a takmazsak ayıp olur :D ahah
Off bee.😄😄
Hak edene dersini verme konusunda gayet iyiyim
Selam gadası 🙃
İnsan yeri geldiği zaman hakeden insanlara gereken cevabı vermelidir. Eğer ki vermezsek karşımızda ki kişi kendisini bir şey sanmaya devam eder.
#gadası
İçimdekileri der kenara çekilirim.
Yol verdiklerim hep etrafımda dolandılar ama ben de bir kere güven sarsıldı mi kimseyi tekrar eski yerine koymam.
Benimle uğraşmaya çalışanlara istediğini vermem.
Çelik gibi sabrım yüzünden üstesinden gelemediğim durum olmadı.
Çirkefleşmek karşılıklı atışmak hiç benlik değil.
Susar sadece beklerim.
Hakkında her türlü bilgi bir şekilde bana gelir.
Gün gelirde iletişime geçme durumu olursa da herseyi bir bir yüzüne çarpar çantayı koluna takar gönderirim.
Kaliteli karakter herkese nasip olmuyor maalesef...
İyiliği hak edene fazlasıyla yanında olurum. Kötülüğü hak edenede fazlasıyla uzak olurum. Bu konuda pintiyim. Kötüye yol vermek en güzeli. Çenemi ağrıttığıma deymez. Umursamam bile yok sayarım. Kötülüğünde boğulsun. 🤷♀️
Başarılı olduğumu düşünüyorum. Genelde uslu uslu oturduğum doğru. Ama nadirane zamanlarda başkasına yapılan bir haksızlığı gördüğüm anda bu konuda bir şeyleri dile getirmesini de bilen birisiyim. Beni gerçek hayatta tanıyanlar beklenmedik bir anda bunu yaptığımı görmüştür. Ama çok fazla değil. Çünkü ben olaylara geçerli bir sebebi olmadan asla karışmam.
Hatta sana şunu da söyleyeyim ek olarak: Benim bu hesabı açma sebebim bile KS'de özellikle Aşk İlişkileri başlığı kategorisinde yanlış yolda olan kişileri eleştirmek, bazı yanlışlıkları düzeltmek ve insanlara bu konularda farkındalık sağlamak. Evet bir tık SJW olmak oluyor bu da. Zaman zaman bunu yaparken zorlandığım oluyor mu? Tabiiki de. Çünkü bazen bazı kişiler çizgisini aştığında acımasız moduma girebiliyorum. Ama genelde bunun bile arkasında iyi niyetim vardır. Yani ben bir eleştiriyi yaptığımda, insanlara aslında arka planda bir ders niteliğinde yaparım. Onlar da genelde anlamazlar ve onlara kabadayılık yaptığımı düşünürler. Olay bundan ibaret. :P
Sonuçta bazı kişilere güzellikle bir şeyleri gösteremezsin ya da dersini veremezsin.
Bu konuda yeteri kadar kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. Kişiye ve olaylara göre davranmak gerekiyor tabiki.. Kimine belki kırarak, kimine biraz sivri dilimle gayet güzel bir ders verebilirim.. Bazılarını ise hiç umursamadan, onları yok sayarak yapmak gerekiyor bunu tabiki..
Eskisi kadar iyi değilim.
Artık uğraşmayı üşendirici buluyorum, biraz da bu etkiliyor sanırım.
Önemsememek ve tepkisizlik vereceğim en güzel karşılık benim için. Enerjime yazık.
Tabikide!
Sonuna kadar hakettiğini yaşattırırım. Eğer elimden bir şey gelmiyor ise o vicdanlı olduğum içindir. Hak edene dersini vermek gerek.
Uzak dururum Allah a havale ederim ve iyiliğini isterim çünkü kötü veya yanlış yapan bir insanın başkalarına da zararı dokunabilir. Kavgacı bir yapım yok ve intikam almak istemem Allah zorda koymasın kimseyi.
Bende kimsenin hesabı kalmaz, bir şekilde kapatırız ama öyle ama böyle😀 ama illa biri bana yanlış yaptı diye de intikam peşinde koşmam. Kendimi bu tür şeylerin peşinde görmeye yakıştırmıyorum. Fırsat ayağıma gelirse kullanırım.
Başarılıyım Bu Konuda Baya Bi Becerim Var Fena Laf Çarpıtırım. Lakin Bazen Merhametimden Dokayı İnsanlara Kıyamıyorum. Ama Bazıları Gerçekten Hakediyor.
Hak edene sesim çıkar, evet.
Özümde çirkef, acımasız biri değilimdir ama canım yandığında gözüm kimseyi görmez. Hak edene, hak ettiğini vermeden de içim soğumaz.
Bende şey var kırılınca karşı tarafı kendi kendime affediyorum affetmeye çalışması umrumda olmuyo, affedemiyorsam affetmiyorum. Bu yüzden ders falan vermiyorum
Iste benim en buyuk sorunum, hakedene dersini verecegime hakeettiginden fazlasini veriyor olmam, bile bile de bu duygusal yaklasimimdan uzak duramiyorum maalesef.
Genelde olayları o raddeye getirmem daha doğrusu getiremezler. Tek tük de olsa Sınırı geçenleri fazlası ile cezalandırırım. Had bildirme konusundaki bencelerimi okuyabilirsiniz 😜
Bana verdiği hasarın etkisine bağlı şayet yoksa ya da azsa uğraşmam onun seviyesine inip, kalitemi düşürmem
Kısasa kısas yapmakta iyiyim.
Bazılarına zaman harcamaya bilene gerek bulmuyorum.
Bu da iyicene çıldırmalarına sebep oluyor.
Eskidendi o intikam almama olayı. Canımı yalanın canına okurum, sonra da gülümseyerek keyif kahvemi içerim ☺
Eskiden öyleydim ama "O eski halimden eser yok şimdi 🎶"
Kindar biri olmamaya çalışıyorum ama çok üstüme gelinirse dişimi gösteririm mecburen...
Hak ediyorsa içinden geçerim, gözünün yaşına bakmam, ağzımdan çıkanı kulağım duymaz hala gelir.
Hak edene dersini Allah versin ben uzak dururum yeter.
Uğraşmaya değmeyecek bir mevzuysa pek uğraşmam valla xd
Foto güzelmiş 😂
Benimle uğraşana güzel bir ders veririm yoksa enerjimi harcayamam✌🏼
Elbette hak edene gereken cevapları verilecektir.
Oldukca iyiyim, Öyle bir görmezden geliyorum ki kendi bile varlığından şüphe edıyor.
Bu hayatta şuana kadar uyku dışında isteyipte başaramadığım hiç bir şey olmadı, bundan sonra da olmayacaktır. Haliyle evet
Elimde patlar genelde dersimi alir otururum yerime.
Hak edene hak ettigi verilir vermek gerekir hak yerini elbet bulur
Hak edene hak ettiği gibi davranmalı insan. Ancak bu şekilde düzgün bir hayatımız olabilir
Kesinlikle taviz vermem
Emin oldum sabır herşeye kadir
Hem de nasıl başarılıyım
Zamanı gelince veririm küsküyü merhamet etmem
Bu konuda pek başarılı olduğumu söyleyemem.
Uğraşmam silerim sadece
Hayır masumum ben dşsçdçvçdç
Yasal süreç başlatıldı👍🏻
Allaha havale ederim belasını verir
Bu bir başarı mı emin değilim
Çok sabırlıyım. Ama içinden geçerim biterse
Beklerim zamanı gelince veririm..
Her zaman!
Çok başarılıyım geveze olduğum için herhalde
Perfect 🤌
Genel de evet.
Evet