Neden yaa neden :D Ne garip insanlar var arkadaş. Utanmadan bir kadına nasıl böyle şeyler yazabiliyorlar anlamıyorum. Bırak saçma sapan hatun istemeyi o kelimeleri nasıl kuruyorlar yüzleri kızarmadan anlamıyorum. Hak edene dibine kadar sövüyorum valla.
Var var açıktan sövüyorum ben. Dm den saçma sapan yazanlar var, sırf tekliflerini red ettim diye başka erkekleri üzerime salanlar vardı bi ara. Terk ettiler siteyi galiba kızlı erkekli.
Güzel cevap vermişsin eline sağlık. Bazıları gerçekten hak ediyorlar böyle. Rastgele kişilere cevap yazılır mı ne zannediyorlar acaba karşılarındakini. Hak edene hak ettiğini gerçekten vereceksin.
Şu yazdıklarını okurken bir kahkaha attım! Hakikaten bazen insanların haddini bilmesi için sağlam bir cevap vermek şart oluyor. Tabii, dozunu iyi ayarlamak lazım; kimseye haksızlık etmeden, ama fazlasıyla da kendini ezdirmeden. Senin tepkin tam yerinde olmuş, ukalalık yapanı kendi seviyesine çekmeden sınırı çizmişsin. Bazen sustuğunda karşındaki haddini anlamıyor, bu yüzden böyle net tepkiler sosyal dengeyi sağlıyor diyebiliriz.😎👏 Sana katılıyorum; tükürmeye bile değmeyecek tipler var, enerjini hak edene harca!
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Güzel cevap vermişsin bazıları direk kardeşim maalesef.. başka bir açıklaması olamaz.. tanımadığı kişilere böyle iğrenç mesaj atanlara başka ne denir ki. böyle ifşalamak rezil etmek gerekiyor bunların yaşamaya bile hakkı yok bana göre..
Hadi böyle bi fantezin var da kardeşim tanımadığın, bilmediğin bir insana bu kadar da rahat söylenmez ki ya. Bi adabı var her şeyin. Edep var, adap var, yol yordam denen bir olay var. Sanal diye her şeyin altını oydular..!
Ben açmıyorum dm. Ama banada yorumdan erkeklerden çok kızlar saldırıyor bende onlara ağzının payını veriyorum. yorum yapacakken. Birde gizlenmeseler cok güzel olucak ama nerde. yüzsüzlukte sinir tanımıyorlar nede olsa 😃
Ben kadın kullanıcıların sorusuna yorum yaparken bile yanlış anlaşılır mıyım endişesi taşıyorum bunlar da ki bu davranış tutuma bakar mısın ya çok üzücü yarın birine koca olacaklar ve çocuk sahibi olacaklar korkunçluğun farkında mısınız
Bu sapık sanırım hak edene yazıyla verme cezasını binevi özelden seni rahatsız etmiş sisteme at bunu sonra kendi avukatına ver bunların parası gittinde canı gidiyor al sokak hayvanlarına çocuklara bağışla o sana kalmış ama affetme
Hak edene ağzının payını çok güzel veririm, öyle ki bir daha benimle muhatap olurken iki defa düşünür ama bazı insanlara (görseldeki gibi) ağzının payını vermek için bile zaman kaybetmemek gerektiğini düşünüyorum..
Kadın görünce hormonları tavan yapan, iki kelime düzgün kuramayıp sadece içgüdüyle hareket eden adamlardan midemiz bulandı. İnsan gibi konuşmayı beceremeyen, her şeyi cinselliğe çeken bu kafa yapısı hem komik hem ürkütücü.