Annemde babamda çok katı ve muhafazakar insanlar. Öğrencilik zamanlarımda evden - okula , okuldan eve.
Erkek arkadaş zaten yok, flört-sevgili asla olamaz. Olurse kemiklerini kırarız modundalardı
Ben de hep “İyi , aile sözü dinleyen kız” oldum.
Fakat ot gibi yetişmişim bunu fark ettim
Ne sevgilim oldu ne erkek arkadaşım
Sigara - alkol hiç denemedim
Gece hayati nasıl olur bilmiyorum
İstediğim hiçbir şeyi giyemedim, tişörtün kolu biraz kısa olsa laf ettiler pantolonum dar olsa o... yerine koydular.
ne diyorlarsa yaptım üniversiteyi il dışında okuduğum halde hiçbir yanlışım olmadı, attığım her adımı haber verdim ama bu halde güven duyulan yine ben olmadım.
Azarlanan , tehdit edilen , sürekli güvenilmeyen oldum. Şu an 26 yaşındayım, bana anlattıkları İslamdan dahi soğudum..
Sigaraya başladım, başımdaki örtüyü de çıkarıcam yakında...
ha bu içki içeceğim , zina da yapacağım anlamına gelmiyor ancak yoruldum ya anlıyor musunuz...
Sürekli sıkıştırılarak tehdit edilerek yaşamaktan bıktım
Biri var aynada gördüğüm ama kim o nasıl biri tanımıyorum...
Erkek arkadaş zaten yok, flört-sevgili asla olamaz. Olurse kemiklerini kırarız modundalardı
Ben de hep “İyi , aile sözü dinleyen kız” oldum.
Fakat ot gibi yetişmişim bunu fark ettim
Ne sevgilim oldu ne erkek arkadaşım
Sigara - alkol hiç denemedim
Gece hayati nasıl olur bilmiyorum
İstediğim hiçbir şeyi giyemedim, tişörtün kolu biraz kısa olsa laf ettiler pantolonum dar olsa o... yerine koydular.
ne diyorlarsa yaptım üniversiteyi il dışında okuduğum halde hiçbir yanlışım olmadı, attığım her adımı haber verdim ama bu halde güven duyulan yine ben olmadım.
Azarlanan , tehdit edilen , sürekli güvenilmeyen oldum. Şu an 26 yaşındayım, bana anlattıkları İslamdan dahi soğudum..
Sigaraya başladım, başımdaki örtüyü de çıkarıcam yakında...
ha bu içki içeceğim , zina da yapacağım anlamına gelmiyor ancak yoruldum ya anlıyor musunuz...
Sürekli sıkıştırılarak tehdit edilerek yaşamaktan bıktım
Biri var aynada gördüğüm ama kim o nasıl biri tanımıyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
Gncl
Güncellemeler
+1 yıl
Tanışmak ya da telefonda konuşmak istemiyorum ne saçma ve Abaza insanlarsınız ya...
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil