Ben kesinlikle çekici bulurum. Hem de çooook...
Evet.
Hayır.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çoğu itici ve yapmacık buluyorum. Doğal ve eleştiri kabul edip hatasını anlayan biri çok daha önde bence. Entelektüel insanlar sadece kendi görüşlerini, yaşam tarzlarını yaptıklarını hep haklıymışçasına savunurlar ve hatasını asla kabul etmmezler. Kendilerini aydın ilan etmeleri gibi ütopik bir hayal dünyaları da var elbette :)
Cevap
30Cevap
Show için mi entellektüel, karı kız düşürmek için mi entellektüel, yoksa gerçekten yaşam tarzı sonucu bunu benimsediği için mi entellektüel? Ama tabi ki gerçek entellektüeller bir adım öndedir.
Kadınlar fotodaki gibi tarz için kendini entellektüel gösteren adamları sever,çevremde gerçekten entellektüel hiç bir erkeğin sevgilisi yok, kadınlar aptal erkek sever
böyle bir entel'lik mi?
Donanımlı bir insan hemcinsinin de hoşuna gider ama her ne kadar donanımlı olursa olsun egosu yüksekse o insandan bir halt olmaz
evet ama birinin Entelektüel olması için 3 kuşağın okuması gerekli. Bizde de öyle insan çok ama çok az
Bulurum ama çok bilmişlik havalarına giriyorsa olmaz. Çok bilsin ama çok bildiğini her konuşmasın da belli etmesin.
evet ama bazıları cok bilmişlik taslıyor onlar itici
Benim için herkes aynıdır. Karşımda ki kişi kim olursa olsun ve bana nasıl davrandığı önemli.
Evet, saf bir sapyoseksüelim zaten. Fazlasıyla çekici bulurum..
Böyle soru soran insanın kendini Entelektüel sanması 🤦
ciddi ciddi entellektüel sayılan biriyle olmak çok değil ama kitap okumayan şiirden anlamayan biriyle ilişkiye bile başlamam. biraz yazar, şair ve şarkı bilmesi gerekiyor bu çekmekten çok bir kriter benim için.
Evet fazlasıyla ilgimi çeker
Entelektüel kadına saygım sonsuzdur ama entelektüel erkek seven kadın hiç görmedim. Genelde onlar daha ziyade cüzdanlektüel oluyorlar sanki. 😊
Hayır entel dantel olması benim için çekicilik unsuru değil 😄
Evet, beni bilmediğim konularda bilgilendirmesi, ve konuşabileceğimiz çok konu olması açısından çekici gelir
Bizim toplum nerde sorun şiddet uygulayan erkek tipi var ona koşuyorlar genelde, sonra ay bu şu oldu deniyor.!
kesinlikle evet ama çok biliyorum ayaklarına yatıp hava atmaya çalışmasın
Çevremde öyle kişiler olmadığından dikkatimi çekebilir
Öyle erkeklere zaafım var😅
Bulurum. Sonuçta nadir görüyoruz.
Olsa da yesek diyesim var
Kim sevmez entel aklı abazalığa çalışandan iyidir.
Duruşu bile yetiyor😂
Evet ortak bir konu hakkında konuşmak güzel olur.
Tek basına bi unsur deģil
Küstah değilse neden olmasın
bayılıyorum! o erkeklere
Onemlı etkenlerden biri
Entellektuel olmasa ne konuşacağım?
Yok, ilgi alanıma dahil değil
Doğal olsun çok nazik konuşanı napam ben
Bence çok şiddetli çekici olur
Kesinlikle
Evet elbette
Eeee bu ben ama
Tabiki