Kendini geliştirmiş ve entelektüel insanları çekici bulur musunuz?

Kendini geliştirmiş ve entelektüel insanları çekici bulur musunuz?
HAyır bu benim için kriter değildir.. yani kendini geliştirebilir elbette. ama bu onun için faydalı güzel bir şey bir insan zaten başkaları için değil kendisi için geliştirmeli kendini iyi hissetmek hayatta başarılı olmak için geliştirmelidir. yoksa bana ne faydası var. ben onun kişiliğine karakterine bakarım bana nasıl davranıyor beni seviyor mu? bana güveniyor mu ya da birlikte mutlu olur muyuz bunlar benim için önemlidir daha çok.. yoksa istediği kadar geliştirsin kendini..
Kendisini geliştirmek insanın kendisine yapacağı en büyük iyiliktir zaten bir de kendisine borcudur. Misalen kendimi geliştirmek beni ilgilendirir, bir taraftan da kendime borcumdur ve insanlığa karşı bir sorumluluğumdur. Kendimi geliştirdiğim için övünüp kibirlenmem karaktersiz bir tavırdır, dolayısıyla kendisini geliştiren insanlara özel ilgi geliştirmem de gereksiz bir tepki olur. Bu zaten olması gerekiyor. Takdir ederim, saygı duyarım özellikle çekici bulmam.
Bulurum
Tesekkur ederim.
hoş geldin :)
Rica ederim hoşbulduk :)
Ah be bot. Sece sece bu gorusumu mu en iyi gorus sectin😂
Cevap
1Cevap
Hayır ben Keko seviyorum cahil cühela olsun jdkfa
Ben sadece pilotları çekici buluyorum teşekkürler...
Evet çekici bulurum kendini geliştirmiş kişilerin bakış perspektifleri daha farklıdır
Cekicilik degilde ben cok saygi duyuyorum
Zeki insanlar ilgimi çeker.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?