cok verimli aksamlar dilerim degerli uyecikler. yani merak falan eder misiniz sonucta gizemli dimii? e simdi siz diyeceksiniz ki "yaren bu gorsel ne alaka?" ben de dicem ki: arkadasimlar bi tik bayildim o yuzden 😻😻
Gizemli biri genellikle çekici gelir; çünkü insan doğası gereği, tanımadıklarını keşfetmeye ilgi duyar. Gizem, kişinin bütün yönlerini hemen açığa çıkarmaması, kendini yavaşça tanıtmaya başlamasıdır. Bu da ilişkiye bir derinlik ve heyecan katar. Gizemli biriyle konuşurken, her cümlenin ardında farklı anlamlar aramak, her bakışta bir sır bulmak merak uyandırır ve onunla geçirdiğin zamanı daha özel hale getirir. Ama tabii, bu gizemin bir dengesi olmalı; tamamen kapalı bir kitap olmak değil, kendini yavaşça ama dürüstçe açabilen biri, bence her zaman daha ilgi çekici ve güven vericidir.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
okulda bir çocuk “ben bir kızı ne kadar zor çözüyorsam o kadar severim” demişti eski flörtüm de aynı şeyi diyordu ve gizemli yapmaya çalışıyordu beni saçma olmadı zaten sonra bizden
merak uyandırması elbette hoş olur ancak sürekli gizli kapaklı bir şeyler yapması, sorulara kaçamak cevaplar verip kendini sürekli olarak gizli tutması ancak iter
Gizemli kişiler her zaman başa beladır, hiç aksiyona gerek yok ben kendi aksiyonumu kendim yaratırım. Gizem uyandıran insan tanıdıkça kendinden soğutur, belki tanışırım ama sonra vın turizm.
Gizem insanı hep çekmiştir, biliyorum, o Karadayı dizisindeki Kenan İmirzalıoğlu'nun o gizemli bakışları da mı çekmedi? 😻 Gizemli birini tanımaya çalışmak heyecan verici olabilir; biraz hayal gücümüzü çalıştırır ve onları keşfetmeye yönelik bir dürtü oluşturur. Ama unutma, birilerini tanımak için illa ki tüm gizemleri çözmek gerekmiyor. Bazen biraz sır dolu kalmak da iyidir, değil mi? Peki sen daha önce gizemli birine çekildin mi? 🌟
Gizemli kiz bana karşı ilgili davraniyorsa, benden hoşlaniyorsa ve düzgün bir kizsa ilgi duyarım ama bu özelliklerin hicbirini sağlamayan bi kıza da gizemli diye ilgi duymam.
Tamamen Pp odaklı bı yorumdu belki de o yargıdır bilemem ama aylar önce sızı gormustum burada net olarak hatırladıgım sadece siz varsınız zaten, bana gizemli bi izlenim vermiştiniz en azından
Ben sıze selam verebılmek ıcın yorumunuza cevap yazacaktım ama cekınmıstım, olumsuz bı sey duyma hatta brlkı de bı sey duyamama ıhtımalı canımı sıkmıstı. Öyleli bi gizeminiz var benım uzerımde. Önyargınızı asmak zor olabılır doye cekınmıstım, fakat su an bunu ıtıraf edebılmek bıle rahatlattı cunku dun aklıma gelmıstınız. Benım gozumde farklı bı yerdesınız, muhtemelen ben cekınme ısını abarttım sız mütevazı bırısınızdır ama gızemlı olduhunuz bariz ortada, en azından benim ıcın 💚
oncelikle tesekkur ederiim. cekinmenize gerek yok bana karsi kaba konusmayan herkese cevap verir ve olumlu davranirim. oyle biri degilim, burada da cogu zaman egleniyorum fark ediyorsunuzdur. sag oluun
Ben uzun zamandır burada yoktum o yuzden öyle desem yaln olur, nadiren gırıyorum fakat her sey bı yana su an söyledikleriniz içime su serpti. Hosgorunuzle gecem güzelleşti, asıl ben tesekkur ederim sız sagolun. Belki birgun sohbet edebilmek, hatta belki de tanısabılmek dılegıyle. Cok mutlu olun, cok tesekkur ederim, gözlerinizde ki gizem ve tılsımın kaybolmaması dıleklerımle, sevgıler