Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Her zaman dediğim gibi kurnaz kadınlar ilgilimi çekerler. Kurnazlığı herkes kötü olarak algılıyor ama zeka göstergesinin en iyi halidir. Kurnaz kadın erkeğini hizada tutmasını da bilir ki öyle durumlarda bir zeka savaşı da oluyor. Sohbeti bitmez, eğlencelidir. Özellikle görüşmelerde sürekli yapacak bir şeyler bulunur, doğaçlama ilerleme için birebirdir. Buna pratik zeka da diyebiliriz. Sonuçta oturup yıllarca vakit geçiremeyeceğim bir kadını istemem.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Pratik zeka ilgimi kesinlikle çeker. Birlikteyken daha güçlü ve güvende hissettirir bana. Birlikte değilken de bilirim ki gözüm arkamda kalmaz, her türlü sorunla baş edebilir. Ama bu kötü niyetli kurnazlık çakallık tilkilik moduna giriyorsa ondan hoşlanmam.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
+1 yılOo en sevdiğim insan modeli.. Pratik zekalı olsun ki aynı ipte dans edebilelim büyük keyif alırım.. Mutlu günler..
10 Yorumla
+1 yılPratik zekalı kadınlar her zaman ilgimi çekmiştir..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılMuthis birsey.
Herkesin etrafinda pratik zekali biri olmali mutlaka. O zaman hayat kolay ve keyifli gececektir 👍10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet ilgi göre göre Bi hal oldum demek ki oluyormuş
13 Yorumla- +1 yıl
Örnek verdim 🤨
Zekanin her daim çekici bir tarafi vardir
Yok diyen yalan söyler20 YorumlaBunu sapyoseksüllikle ilişkilendirmeyin ama pratik zekası olan bir kadın benim için uzun vadeli ilişki yönünde önemli bir adımdır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. pratik zekali elbette ilgimi ceker ama mutlaka gurur duyacagimda basarisi olsun isterim ornek spor gibi
00 Yorumla
+1 yılYakın zamanda pratik zekalısın iltifatı almış ergen kız sorusu
01 Yorumla
+1 yıltek pratik degil duygusal analitik yaratici zekasida yuksek olsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. ben öyleyim ve benim gbi olan bi kadin ilgimi her zaman ceker
00 Yorumla
+1 yılEvet çeker, tabi bu pratikliğini iyi yönde kullanırsa :))
00 Yorumla
+1 yılen cekici kadin öyle olan kadinlar bulursam kacirmam:))
00 Yorumla
+1 yılBenim öyle olduğumu söylerler ama beni mutlaka çeker
00 Yorumla
+1 yılBöyle bi insana ilgi duymayan insan ayıp olucak ama net ağır s a l a k t ı r
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle ceker... Bu tarz insanlar hayati kolaylastirir. Kendimden biliyorum 🤪
00 Yorumla
+1 yılTipsiz bir erkek ne olursa olsun karşı cinsi etkileyemez. Tip yoksa kız da yok üzgünüm beyler.
04 Yorumla- +1 yıl
@zezelea sana sormadım ki.
- +1 yıl
@QNøbødy evet öyleyiz ne var bunda? Herkes sevişecek diye bişey yok biz de ezik ezik tek başımıza takılırız.
çeker benim kafam çalışmıyor kafası çalışan birisi olması gerekli
00 Yorumla
+1 yılZeka, özellikle de pratik bir zeka kesinlikle ilgimi çekiyor.
00 YorumlaOlmadı gereken odur zaten hayat daha eğlenceli ve dolu geçer
01 Yorumla
+1 yılOo pratik zeka bir kadin tadindan yemez.. eli ayagin okur ki muhtacligina bile dusersin..
00 Yorumla
+1 yılZeka çok önemli benim için. Sohbetin sürekliliği ve kalitesi de. Sanırım sapyoseksüelim
00 YorumlaZekaya çok önem veririm hatta karşı tarafın fiziğinden önce zekasına kültürel bakımından zenginliğine ne kadar bilgili ve olgunluğuna bakarım diğer canlılara verdiği değere bakarım sonra fizik gelir benim için kısacası zeka çok önemli
11 Yorumla- +1 yıl
@Emrahkyc35 knk sende yaz bakim bişeyler sen neye önem veriyon
+1 yılPratikten kasıt akıllı zekalıysa Bir erkegin benden akıllı olmasını istemem. Sonra kendini bişey sanıyorlar
00 Yorumla
+1 yılpratik zekasi kuvvetli ve mizah seviyesi bana goreyse 🤤🤤
10 YorumlaBu devirde düz zekaya bile hasret kalmışken pratik zeka kesinlikle çeker
10 YorumlaPratik olmasada zeka önemlidir beyinsiz biriyle kimse olmak istemez 😉
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle zeka dikkat çekicidir.
10 Yorumla her işe karışıyorlar gıcık oluyorum
18 Yorumla- +1 yıl
Zeki birinin her işe burnunu sokacağını sanmam, bahsettiğiniz durum zeki olduğunu düşünüp bu yüzden kibirlenen birinin yapacağı bir şey gibi
- +1 yıl
Pekala, ama çevrenizde zeki biri olmadığını düşünmeye başladım. Neden sizden daha iyi bilemeyeceğimi düşünüyorsunuz?
- +1 yıl
Elbette, haklısınız (burun sokma hadisesi dışında doğru, önyargılı biriyim) ama bu tür durumları yaşayan başka insanlar olduğunu düşündünüz mü hiç, çünkü benim çevremde de her konu hakkında fikri olan her işe karışan insanlar var ama bu, o kişinin zeki olduğunu göstermez. Dikkat çekmeye, ilgi görmeye ya da ego tatmini yapmaya çalıştığını gösterir yani sizin durumunuzu anlayan insanlar var muhakkak birine sus sen benden iyi bilemezsin demenin yanlış olduğunu düşünüyorum
- +1 yıl
Pekala, öyle diyorsanız.🤐
çeker tabiki bu devirde az bulunan bişi
10 YorumlaZeki insanlar hoşuma gider
00 YorumlaPeki ya numaralı gözlükleri de var mı 😏
00 Yorumla
+1 yılevet fiziginden çok ben kadının aklını severim
00 Yorumla
+1 yılZeka her turlu cekicidir
00 YorumlaBen bir kadının önce beynini yalamak isterim
00 Yorumla
+1 yılhayır ben salak ve komik kızları severim
00 Yorumla
+1 yılEvet fazlasıyla hemde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılSavunması çok güçlü olur😁😁😁
00 Yorumla
+1 yılBenide pratik yapar sonra yok istemem😂🤦♀️
00 YorumlaPratik zekali kadinlar hep ilgimi çekmiştir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılZaten beni tek çekecek şey bu...
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle zeka çok önemli.
00 Yorumla
+1 yılAsssirii çekim alırım. Düğün masrafları benden
00 Yorumla
+1 yılzeki insanlara asigim evet ceker.
00 YorumlaPratik zekası olan kadın 🙄 hmmm...
00 YorumlaÇapkınlığa dahil bir pratik zekayı istemem 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılPratik ya da teorik ama nolur zekalı birisi olsun.
00 Yorumla Cevabı gerçekten çok merak ediyorum :)
00 YorumlaGenelde çok çekiyor
Kendimden biliyorum 😊.00 YorumlaZeki insanlar ilgimi hep çeker
20 YorumlaErkeklerin zeki olması beni çok etkiliyor
128 Yorumla- +1 yıl
@benimyahu ondan kısa sürede hoşlanmamın nedeni duygusal biri olmasıydı karşı cinse karşı bana göre büyük ön yargılarını olmasının nedeni duygusal olarak yıpranmak istememesiydi yani çevresinde olan olumsuz durumların kendi başına gelmesinden içten içe korkmuş ve karşı cinse gerçek sadakat olarak bağlanmaktan uzak durmuş. Senelerce böyle olan biri pat diye değişemez. Kendi adıma ben de her arkamı döndüğümde acaba Bi kızla mı diye sürekli tetikte olmak istemiyorum. Yani bu hayatta en son istediğim şey. Onun dışında da daha büyük ve köklü engellere sahiptik. Esas sorunu biraz uzattım anlaman için ama kısa Bi özet geçersem güvensizliği çok yoğun olması, aldatma olaylarını hiç yadırgamaması, hayatta dürüst insanların da olabileceğini ve o kişilerin gerçekten sevip sadık kalabileceğini düşünmemesi ya da böyle kadınları Kezban olarak nitelendirmesi, sinirlenince tüm gemileri yıkması gibi aklıma gelenler bunlar
- +1 yıl
@benimyahu ben karşı tarafı suçlamadım ki sadece kendi çıkarımlarımı söyledim tabiki benim de eksiklerim var. Yani karşı taraf beni emek vermedi olarak görüyo mesela ama ben bazı şeylerin belli olduğunu düşünüyorum ki belli de zaten sadece aldığım kararların daha net arkasında durmalıyım. Duygularımı ön plana atmamam lazım gibi gibi aklıma gelenler bunlar oldu sen eklemek ister misin?
- +1 yıl
@benimyahu bizim ilişkimizde suçlu ya da suçsuz yok bana göre olması gerekn bişey vardı oldu. Çok farklı herşeyimiz bambaşka iken beni sadece güzel Bi fizik olarak beğenen bana derinden bakmayan çok yüzeysel davranan hayatım hakkında çoğu şeyi merak etmeyen beni tanımaya çalışmayan (ki bunlar sevmediğinin, değer vermediğini ya da anlık duygularının etkisinde kaldığının göstergesi) biri için de ben ağır Bi fedakarlığı üzerime alamam bu durumda bana yazık olurdu.
- +1 yıl
@benimyahu evet bu benim bir diğer hatamdı ama şu da Bi gerçek ki hemen o kişiye kendimi açamazdım, hayatıma pat diye alamazdım dünyanın bin bir türlü hali var sonuçta karşıdaki insanı bazen görerek bile tanıyamıyoruz ben mesajda Bi kişiyi tanıyamam nasıl biri vs diye şimdi diyeceksin mesleği kim olduğu belli diye ama son zamanlarda meydana gelen kadın cinayetindeki şahsın da mesleği, kimliği belliydi ( amacım konuştuğum kişiye tecavüzcü vs demek değil yanlış olmasın sadece uç Bi örnek verdim aklıma bu geldi) o sebeple bende kendimi korumaya alıyorum.
- +1 yıl
@benimyahu ben niye Kezban dediği kısmı açıkladım çelişme yok sadece arada zaman farkları var ki zaten daha önce de dediğim gibi benim bunları düşünmemin Bi önemi yok o zaten yeni birini bulmuş kendine belki önceden de vardı bilemem 😊 hislerime güvenip bitirmek le Bi anlamda iyi yapmışım bizim hikayemiz üzülen ben olucakmışım hep
+1 yılEvet, ilgimi çeker.
10 YorumlaÇeker. Zeki ve komik erkekleri seviyorum
10 Yorumla
+1 yılÇeker
10 Yorumla
+1 yılHayır
10 Yorumla
+1 yılHer zaman
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 693 cevap paylaştı.
+1 yılEvevevevvevvet
10 Yorumla
+1 yılEvet
10 YorumlaZekaya düşerim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet.
00 Yorumla
+1 yılÇeker kesinlikle
00 Yorumla- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem