Kapalıyım ve içimde açılma isteği var kafam çok karışık lütfen yardım edin?

Merhaba arkadaşlar çevremdeki insanlarla konuşmaya çekindiğim için burada hiç tanımadığım insanlara kendimi açmak istiyorum. 18 yaşındayım ve bundan 5 6 sene önce kendi isteğim ile kapanmaya karar verdim. Her ne kadar üzerimde ailemin baskısı olmasa da çocukluğumda bu fikir bana bir şekilde dayatılmıştı aslında, kendi kendimi sürekli ilk regl olduğum andan itibaren kapanmam gerektiğine inandırıp alıştırmıştım ve çok büyük bir istekle kapanmıştım. Ailemdeki çoğu insan kapalıydı ve belki de çocuk aklımla kendimi onlara kabul ettirme düşüncesi içerisindeydim. Hala dini inancı olan bir insanım fakat artık hakkıyla yerine getirmediğimi düşünüyorum. İnsanların kapalı olduğum için bana karşı önyargı ile yaklaşmasından bıktım. Yaptığım işin amacı dikkat çekmemeye çalışmakken kendimi şu an daha çok dikkat çekiyor gibi hissediyorum. Tesettürsüz insanlar için çok normal olan aktiviteler bizler yaptığımızda çok anormalmiş gibi lanse ediliyor ve ben artık bundan çok yoruldum. Sadece görünmez olmak herkes gibi yaşamak istiyorum. İşin çekindiğim boyutu çevre baskısı olmasındansa ( o da çok etkili fakat baş edebileceğimi düşünüyorum) işin dini boyutu beni çok etkiliyor. Açıldığım zaman kendimi daha özgür hissedeceğim fakat vicdanım rahat olacak mı bilmiyorum... Allah korkusu olan bir insanım ve açıldıktan sonra kendimi kötü hissetmek istemiyorum. Farkındayım söylediklerim birbirleri ile çok çelişiyor fakat amacım burada sizlerden akıl almak... Ne yapmam gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok lütfen bana yol gösterin...
Kapalıyım ve içimde açılma isteği var kafam çok karışık lütfen yardım edin?