Yani asla inanma davranışları falan kendilerini çok iyi gizliyebiliyolar bukalemun gibi bide tip tip hareketler delirtiyolar adamı iki yüzlü olmak bu olsa gerek öyle değilmi yanlış mıyım?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yıl@laurapiggott @_LadyIsabella_ @cansuasdf @bagcik @tatlı_sarışın @tavsan @rainydayy @semra_ocak88 @zzeyneep @nazz95 yanılıyorsunuz (etiketliyorum çünkü yorumunun altına yorum yapınca kız peşinde koşuyor oluyoruz böylede iğrenç bir zihniyeti var kızların.. senin düşünceni bilmeden yorum yapmakta üstlerine varlık tanımam.. ki kendileride yapar ama başkası yapınca onu kötülerler).. gayette doğru söyluyor arkadaşım! onun sevgilisi oldumu olmadımı bilmem ama benim bugüne kadar çıktığım kız sayısını bile hatırlamıorm (zamanında çok çapkındım yalan yok çok düzgünüm demiyorum okadarda dürüstüm) ve içinde 1-2tanesi kendi gibiydi! ki yahu illa sevgilimi olması lazım? birsürü kız arkadaşım var %90ını yapmacık (ki asıl sevigiliyken belli etmezler ama dış ortamda ne boklar yediklerini rahatlıkla anlıorsun okadarda dedikoducular)!!! öyle sahte varlıklarsınız kiii kendinizi bile kandırıyorsunuz ve buna inanıyorsunuz vede öyle inanıyorsunuz ki bunu millete inandırmaya çalışıyorsunuz gerçekmiş gibi!!!
ben herzaman şunu söylerim arkadaş "DÜRÜST OL CANIMI YE..!" Gerisi teferruat..!
ayrıca bir parantez açayım @mynameisred arkadaşımdan saçma bir cümle beklemezdim şaşırttı beni.. karlı dağın arkasındakileri (kendi tabirimce) görmemizi bekliyor fakat bu onun bir ütopyası sadece farkında değil.. insanız elbette hep iyisini arıyoruz buyuzdende bukadar sahtelik içerisinde doğruyu bulmak için yanlışlar yapıcaz...(onun kafasından bakarsak deneme-yanılma yöntemi).. ve ki karlı dağın arkasındakileri gören kişi olarak şunu söyluyorum ne yapalım ozaman alnımıza yazılanı mı beklıyelım?(bunun mantıksız olduğunu sende biliyorsun).. çok fazla takılma burada arkadaşım 7/24 çıkmıyorsun, bazen oksijen almayı unutuyorsun (dost acı söyler) :))) :P09 Yorumla- +1 yıl
Senin çok kızla çıkman bu bütün kızları tanıdığın anlamına gelmez.. 2 kişi kendi gibiydi diyorsun bunu sende kabul ediyorsun demekki neymiş bütün kızlar yapmacık değilmiş laflarınıza dikkat edin çoğu kız diyin ama kızlar demeyin. Sen beni tanıyor musunda hakkımda yapmacık diyorsun kızlar dendiği zaman herkes içine giriyo benim tepkim buna..
Cevap sahibi+1 yılsürçülisan ettiysek affola... zaten yazdığıma bakarsan genelleme yaptığımı anlarsın kelimelere takılma geniş düşün!(senin yaptığın mantıksız bir eleştri).. ozaman senin sözune yanıt olarak istisnalar kaideyi bozmaz lafınıda bilirsin! @Nazz95
- +1 yıl
@nazz95 katılıyorum 5 6 tane yapmacık kızla çıkıp genelleme yapamazsın
- +1 yıl
Teşekkür ederim.. Bilmeden yorum yapmak kolay geliyor herkese.. @laurapiggott
- +1 yıl
Yazını okumadım. Senin kişisel düşüncen beni bağlamaz. Bir daha beni etiketleme.
Cevap sahibi+1 yılpekı ladygaga (sana bu daha çok yakışır saygısız biri olarak)... neyse.. naz ve laupariggot hanımlar kusra bakmayınız ama 5-6 kızla cıkıpta genelleme yapmam merak etmeyin :) kiiii çıktığım kızlara göre de yapmıyorum çevremde gördüklerimi anlatıyorum iyi bir izlenimci olarak, çünkü kızlar çıktığı erkeğe gerçek yüzünü göstermezler!(erkeklerde aynıdır fakat kızlar erkeklere oranla daha ıkıyuzludur ilişkilerde!)
ayrıca bağcık hanım güldürdünüz beni tanrımda sizi güldürsün emi :)) yahu sabit görüşlü değilim ve hiç olmadımda..! bende isterdim sizin söylediklerinizin gerçek olmasını hemde "canı gönulden" lakin gerçekler bunlar, yani gerçeklerden kaçabilirmiyiz? ha kendi yaşantıma göre bır genelleme yapmış olduğumun farkındaym fakat birçok insan tanıdım birçok ortam gördüm ve sadece yaşadığım yerde değil.. dediğiniz gibi kısıtlı bir yere bağlı bir hayatım olupta söyleseydim haksızım der görüşünüze saygı duyar çekilirdim!(inanın çok araştırdım bu durumu!)
En İyi Cevaplar
+1 yılYemin ederim bende nefret ediyorum, sacma tiki olmaya calisma hareketleri, tiki olucaklar diye bir kahve ye 15 tl verme cabalari, fok baligi gibi konusmalari, ama eve gidince supurge acip evi temizliyolar. Ne gerek var? Ergen kizlarin yaptigi sirf hava olsun diye sigara icmek falan. Ayni mantik. Allah uzak etsin.
10 Yorumla
Merhaba
Kızlara dair böyle bir duygu deneyimleyerek edinmişsen bunun şöyle de bir nedeni olabilir. Sadece bir görüş. Yapmacık kızlarla takılmış olabilir, arkadaşlık yapmış, sevmiş ya da aşık olmuş olabilirsin...
Genelleme yanlış olur.
Aslında soru sadece hemcinsim için yapılabilecek soru değil. Tüm cinsiyetlerde tip tip hareket etmeler, iki yüzlü olmalar, kişilikler farklı olduğundan davranışlarda farklılıklar görmek olası bir durum. Bukalemun gibi olmak ana, olaya, duruma, beklentiye göre değişen durumlarda herkesin verdiği bir tepkidir. Ne yaşandığı ve ne tepki verildiği bu yüzden önemlidir.
Şöyle bir soru da sorulabilir. Kızlar neden senin yanında yapmacık davranışlar içerisine giriyor. Onlara hiç sordunuz mu?11 Yorumla- +1 yıl
erkeklerde görmedim ben hiç
+1 yılAdam haklı beyler
352 Yorumla- +1 yıl
suçlu suçunu itiraf etti:)))
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
148
Cevap
67Cevap
+1 yılHer kız yapmacık değildir bazı kızlar kimse onları beğenmiyor sevmiyor hatta ailesi bile sevmiyor diye senin dediğin gibi yapmacık olurlar ama bazıları o yapmacık dediklerin doğuştan öyledir yani kısacası kimse yapmacık değil. Arkadaşım kızların böyle olması yani senin deyişinle yapmacık olmaları onların suçu değil hayallerindeki ya da itildikleri nokta. Ayrıca kızlar iki yüzlü değildir. Sadece akıllı davranak insanlığını kaybetmeye başlıyorlar yanlış anlama kızların her zaman böyle olmadığını bir zaman iyi ve masum olduklarını untma şu an da masumlar sadece korkak ama güçlü bir kız var...
19 Yorumla- +1 yıl
nasıl korkak ama guçlu ve masum derken
- +1 yıl
Masumluk korku ve güç gerektiren bir şey herkez ilk masumdur bize masumluğu ve korkuyu kaybettiren güç ve insanların bizi ittikleri ve bizim hakkımızda söyledikleridir. Sadece küçük bir söz bile bizi bizden uzaklaştırır bazen kayıplar uzaklaştırı insan aklı daha çok kız aklı intikam , aşk , kin ve mutluluğa bölünmüştür. Kızları anlamak zor...
- +1 yıl
anlayamadımız bir akılla bir ömur mutlu olamayızki
- +1 yıl
nerden biliyorsun?
- +1 yıl
:))))) nasıl olucak ki bu
- +1 yıl
zaman ve gerisini zamanla anlarsın ama önemli olan sevgi ve zaman
- +1 yıl
sevgi zaman mı bence yeterince zaman geçti:))
- +1 yıl
zaman , zaman bence zaman öyle kolay geçen bişey değil zaman önemlidir bir ay bile beklesen azdır..
- +1 yıl
Geç gelen bir cevap
genelleme yapmasaydın iyi olurmuştu e o zman bizde genelleme yapalım sizin için iyi olur mu?
319 Yorumla- +1 yıl
beni ilgilendirmez ben alınmam senin genellemene
- +1 yıl
herşeye karışıyosunuz buda var o olmuş bu olmamış
- +1 yıl
demin karıştın ama :)))) yazdım yazıya
- +1 yıl
tanımadın bir erkeğin genellemesine karışıyosan başka tanıdıklarının kim bilir nelerine karışıyosundurr
- +1 yıl
zaten anlamıyorum ki sizi hiç
- +1 yıl
beyinsiz olduğunuz için olmasın o
- +1 yıl
:)))) kişisel hakarete girer ama bu
- +1 yıl
sen direk şahsıma dedin ben kızlar dedim fark o
- +1 yıl
anladım çok saol:)))
- +1 yıl
iyi bakalım
+1 yılKadınların sihirli gücü var bence. bir ortamda siz bişeyle meşgul olurken bir kadının kulak hizasından bile olsa mutlaka sizi sezdiğine emin olun. sizin dönmeniz anında ışık hızıyla gözlerini kaydırıp başka biyere bakıyormuş gibi hissetmenizi sağlayabilir.
evet ben o ışık hızını yakaladım. yok böyle bir yetenek :/10 YorumlaCok abes bisi yazmışsın.. buna bizim buralarda laf söyledi balkabağı derler. . Her kiz ya da bayan ayni değildir istisnalar kaideyi bozmaz, ama senin dedigin gibi kizlar var mı yok değil oyle yapmacik tiki tiki davranan kizlarda, kendileri dusunsun en fazla kendilerini etiket eder milletin ağzina sakiz olurlar...;)
01 Yorumla- +1 yıl
beni bir gram anlamamışsın beynin nerde seninin
tmms cınımsss diye konuşan, harfleri garip çıkaran peltekmiş gibi komik duruma düşen kızları hiç sevmem :D
90 Yorumla
+1 yılbence problem sende kalbin kırılmasın diye yalandan iyi davranıyolardır isteksiz yaptıkları içinde yapmacık geliyordur falan filan yoksa hemcinslerim hiç yapmacık değilller arada çıkıyor tabi oda en fazla erkekler kadar..
01 Yorumla- +1 yıl
kızlar tek abeyenilmek bir eş bulmak :)))))) erkeklerin öyle değil ama bu sebebten bu uğurda kendiniz olmaktan ıkıyonuz
E aşkolsun Kreyzi kardeş. Oldu mu şimdi bu? Kurunun yanında niye yaşı da yakıyorsun ki? Nasıl her erkekler aynı kefeye konulmamalıysa kızlarda öyle. Şimdi sen tüüm abaza tip erkeklerle ya da şeref yoksunlarıyla aynı kefeye konulmak ister misin?
06 Yorumla- +1 yıl
yo istemem de aynı şeymi onlar yüz kızartıcı suç
- +1 yıl
sende ana rahmi terksin hepimiz öyle değilmiyiz
- +1 yıl
acındırma kendini
+1 yılhareketleri, davranışları hatta bizimle konuşurken sectigi sözcükler bile sahte olan, günlük hayatındaki duruşu takındıgı portre cizimi sunilikten oteye gecemeyen plastik kızlar diyorum ben onlara ve genelde bu rol üstlerine yapışır, büyük çoğunlukla gerçek yüzlerini göremezsin. O Tür Kızlardan kaçmak Lazım.
10 Yorumla
+1 yılYanlışsın bunu butun kızlara soleme bence bazıları ole değildir senin çıktığın kızlar inatçı kendini beğenmiş kesin ole tiplerdir zatenn oleleri senin dediğin gibidir
11 Yorumla- +1 yıl
yok hiç öyle birileriyle çıkmadım
kardeşim açık ve net konuşuyorum bugüne kadar hoşlandığım kızların yüzde 99 unu ben ilgimi gösterdikten sonra yapmacıklaştıkları için bıraktım şu an o yüzde birdeki türünün nadir örneği kız arkadaşımla beraberim.. bizim için içi güzel olsun yeter diyorlar ama iyi erkekleri de kaçırmayı çok iyi biliyorlar.
00 Yorumla
+1 yılGenellemeyelim lutfen...
Bir bayan olarak evet hakk veriyorum sana dogru, bazi kizlar yapmacik. Kendilerini fazla guzel, akilli, cekici saniyorlar.. Oylelerine gulup geciceksin olay bu!!!20 YorumlaGenel, olarak böyle, söylemeyin. Anneniz, ablanız, kardeşinizde mi öyle? Eminim hayir, diyorsunuz. Öyleleri var ama her kes, öyle deyil valla. İyi, kızlarda var. Hemde cooook, var coook. :)
01 Yorumla- +1 yıl
kardeşim ablam yok annem kız değil elliyaşında genken öleydi muhtemelen
+1 yılHerkesi aynı görme , ben dersem ki tüm erkekler yalancı, sen bunu kabul edermisin... Kimse kavga edemez bu konuda ve kimse haklı da olamaz. Erkeyinde kadınında iyisi kötüsü vardır. Hatta bu ayrımcılığı yapmaya bile gerek yok. İnsanların iyiside var kötüsüde bu erkekte ola bilir kadın da... lütfen konuşurken kelimelerinizi dikkatlı seçin. Tüm kadınlara yapmacıksınız diyemezsiniz
14 Yorumla- +1 yıl
Ben dogal bir tane goremedim
Bence sen de oylesindir. bir daha dusun - +1 yıl
Bence sen kendin yapmacıksın da başkalarına kendini doğal göstermeye çalışıyorsun... söylesen annen ablan kız kardeşin kuzenlerin hepsi yapmacıkmı sana göre?
- +1 yıl
ben insan ayrımı ypmam herkezin bı kusuru var kızlarınkide bizlere oyunlar oynamak bizim bileğimiz guçlu ama yinede sizinle baş edemiyoruz neden çevirdiğinizentirikalar bizleri kandırıyonuz ilgimizi kullanıyonuz
- +1 yıl
Demek ki sana öylesi denk gelmiş canım brnim ,, herkesi gördüklerinle aynı tutma her insan farklıdır. Entrikacı erkeklerde var inan bana, ama ben gördüklerimle sınamıyorum herkezi, mesala sana tüm erkekler zorba, hürmet kanmayan desem kabul edermisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynen ya bana hep yapmacık kızlar denk geliyor arkadaş oluyoruz her yapmacıklıklarını gördüğümde 10 adım geri gidiyorum soğuyorum ama korkuyorum niye bunlar kendilerini eleştirmezler ben suçlu olurum sonra
yapmacık yapmacık gülümsemeler
kuzum, bebeğim, bitanem falan bunaltıyor beni00 Yorumladegılmı.. soyle dobra olun, neysenız oyle davranın.. boyle gostermelık tavırlar yapmacık haller burunulen roller sızı sempatık yapmıyorkı
20 Yorumla
+1 yılsırf bu yüzden kızların kızlarla yaptıkları arkadaşlıklar bile yalandan oluyo. çoğu
birbirinin arkasından iş çeviriyo20 Yorumla
+1 yılHic bir zaman ikiyüzlü olmadim. havali gruru kendini begenmis olmadım ckk şükür. ama erkeklerdeki bu yalan aldatma damarlarini napalim bilmiyorum
07 Yorumla- +1 yıl
sevgilisini aldatan ka erkek tanıdın bacımmm
- +1 yıl
Bitane oda bana yetti. Milyon tane olmasına gerek yok
- +1 yıl
seni aldattılarmı
- +1 yıl
Ona göre aldatma değildi tabi. beni unutmak icin bir cabaymis sözde. Hicbisy yapmaya ici elvermemis falan filan. yaptg serefsizligi gizlemeye çalışan erkek cinsi işte
- +1 yıl
ya boşver takma aldatmak karaktersizliktir ben aldatmayaa karşıyım
- +1 yıl
Taktigim yok zaten. kendi pismanligiyla başbaşa kaldı. Hepsi bu. beni baglamaz artık
- +1 yıl
her neyse senin sevgilin aldattıysa sei o onun açgözluluğu bence çoğu adın da aldatıyo
+1 yılYılın oscari sana gitti bravo çılgın adam ;
https://i.hizliresim.com/99d20N.jpg
#V00 Yorumla
+1 yılBakıyorumda kadınlarla ilgili sorularda genelleme var. Bende sizin önyargılı olmanızdan nefret ediyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
benden istediğin kdar nefret edebilirsinnn
Ben iyi oldum net ve dürüst oldum ama pek bişey değişmedi bende senin anlattığının karşı cinsine denk geldim erkeklerde farklı değil aynılar
01 Yorumla- +1 yıl
ben sevgiliyle ilgili bişe demedim ki
kreyzi kardeş:) bu yaptığın tanım bence kızlara öz değil, insanları anlatıyor. yani işin içinde erkeklerde var :)
05 Yorumla- +1 yıl
ben işin içinde değilim ama
- +1 yıl
ben insan değilim:)))))))))
- +1 yıl
nerden bellii ben şaka dedimm:)))
+1 yılYa yapmacıklıktan laf olsa özellikle sanalda ;) misal, burada. gerçekten, kadınlardan korkulur arkadaş
22 Yorumla- +1 yıl
Bencede kork ;)
İçimizden geldiği davranırsak kırıcı ve çekilmez oluyoruz. Sonra da neden böyle yapıyorsunuz diye başımıza ekşiyorsunuz.
01 Yorumla- +1 yıl
ölemioluyo
+1 yılŞahsen içim dışım bir. Neysem oyum severler ya da sevmezler. :)
11 Yorumla- +1 yıl
kesin ölesindir ya tabi tabi bu ne herkezde bir ıspatlama çabası
erkek kadını kıskanır kadın kadını kıskanır pampa. o yüzden biz kıskanınca kavga çıkarırız kadınlar entrika yaratır :)
10 YorumlaBence iki yüzlülük değil de şımarıklık o :) ki bakarsak erkekler tarafından çok ilgi gören kızlar şımarıyor ve hal hareketleri değişiyor. Suç yine bizde mi ne :)
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKandıranlar ve kandırılanlar...
Kandırılan olma o zaman sen de... Akıllı ol, perdenin arkasındakini gör.10 Yorumla Sana zeki kadin denk gelmemis bence kendini cok iyi gizliyo diyebildigin biri kendini cok iyi gizlemiyodur ne kadar salak varsa sana denk gelmis kardesim
02 Yorumla- +1 yıl
bence salak olan sensin bana hiç kadın denk gelmedi zekilik karşındkinin zeksını luçumsediğin anda işe yramıyo
+1 yılaynen öyleyiz kız kızayken erkek gibi bir erkek ortama girince seksi hal tavırlar ses tonu değişir yapmacık hareketler kızlarımız böyle işte
20 YorumlaBence Yanılıyorsun Arkadaşım Her Kız Aynı Değildir Temiz Dürüst Kızlarda Vardır Sana Kötü Biri Denk Gelmiş
20 Yorumla
+1 yılhaklısın kanka kızlar böyle güvenli liman görünce bir namuslu bir namuslu olurlar 'dersin ki melek melek hal bu ki en adi kelek' misali ( keloğlan filminden alıntıdır )
00 YorumlaAgzini büküp cins cins konusmuyorlar mi !!! Aaoyy aşkoımmm, banna bounuu alsannaa yaaa tarzi söylemler. Azcik dogal olun ya bunu yapanlar :)
00 YorumlaSende öyle olanlarla takilma elbette senin istediyin bir kişilikte kiz bulursun ama cok genel konuşdun yani her kiz öyle olmak gerekte değil
00 Yorumla
+1 yılOff varya bundan bende nefret ediyorum özellikle haketmeyen bir kedicik için yapildiysa kötü oluyor:(
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 367 cevap paylaştı. Açık sözlü olmak lazım ki kişi kimi sevdiğini anlayabilsin. Kimse için değişmeyin arkadaşlar. Ne iseniz o olun.
00 YorumlaHay allahim laflara sen hayatinda karaktersiz insaanlarla takilmissan. Bizim sucumuz mu? Herkesi kıyaslama bok atma..
12 Yorumla- +1 yıl
tamam kızma
- +1 yıl
ben kimseyle takılmadım gözlemledim
sadece kızlardamı var bu durum?
143 Yorumla- +1 yıl
dikkatimi çekenler
Katılıyorum sana, bir kız olarak bende sevmiyorum bu durumları 👌
20 Yorumla
+1 yılÇok doğru. İnanmak istemiyorum ama gerçek böyle. Aşırı yapmacıklar. Bu yüzden hep yalnız takılıyorum ve arkadaş olmamak için elimden geleni yapıyorum.
10 Yorumlaya su kızları gözünüzde büyütmeyin onlarda osuruyor zıcıyor geğiriyor herseyi yapıyor erkekler gibi.. sadece dışarıya öyle görünmeye çalışıyor.
00 YorumlaTamam çok fazla ikiyüzlü kız var ama emin ol ikiyüzlü erkeklerde var bolca.
10 Yorumla
+1 yılHaklısın ben de nefret ediyorum tatlı gibi görünmek için çocuk gibi konuşan, dokunsan kırılacak gibi olan kizlardan.
10 Yorumla
+1 yılbencede bende aynı görüşteyim ben hiç yapmacık erkek görmedim ama hep yapmacıklık yapmacıklık. iğreniyorum bazılarından yapmacıklıktan ne anlıyorlar?
00 Yorumla
+1 yılEvet çok yapmacıklar katılıyorum. Kız arkadaş edinirken çok dikkatliyim mesela erkekler şeffaf.
10 Yorumla
+1 yılBeni de olduğum gibi gören yok. Gözü bozuk hemcinslerinin :P
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yıleğer göründüğü gibi olmayan olduğu gibi görünmeyen kızlada ciddi düşünme sende
10 Yorumla
+1 yılhata yapıyolar kendileri gibi olmsyı bilmiyolar kendilerine daha tatlı ve güzel sanıyolar
10 YorumlaHer kız aynı değil ki. Yani bence değil, iki yüzlüler yapmacıklarda var ama peşin hüküm yanlış olmuş biraz :D
05 Yorumla- +1 yıl
herkezde bir kendini tenzil etme çapası en sevdiğim arkadaşlarımdan kız arkadaşlarımaa selam verdiğim muhatap olduğum marketteki kasiyerden hastanedeki hemşireye kadar hepsi yapmacıkkk bukadar açık net
- +1 yıl
bende göruşumu paylaştım neresi sert yanlış anlaşılmak istemem yani kafamın içindekileri anlattımm
- +1 yıl
he bide olsaydı te allahım
- Kişilik & Karakter konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılİki yüzlü olmak derken masum görünmeleri mi yoksa yapmacık olmaları mı? Çünkü ikisi çok farklı şeyler. Masum olan daha tehlikeli. Ama yapmacık olan daha nefret edilesi. -_-
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTanıdığın insanlardan pay çıkarıp kızların hepsini itham etmek acizlikten baska bir sey degil
41 Yorumla- +1 yıl
vıdı vıdı başka bişe yok
Olesinden bende nefret ediyorum. Al duvara vur yani
10 Yorumla
+1 yılBizde yapmacık kızlara yüz veren efendi tüplü cocuklardan şikayetciyiz ^.^
31 Yorumla- +1 yıl
Efendi beylerin bir kismi, herkesi kendisi gibi sanar.. tedbirlidir ama biraz efendi davranirsa bayan aldanabilir bu haline. bende bunun darbesini yedim.
Simdiyse tecrubeliyim. yapmacik bayani , aninda silerim helalleserek gonul defterimden.
+1 yılHaklı degilsin sadece hic sevgilin olmadı bu yüzden isyan ediyorsun
10 YorumlaAynen az bile yazmışşsın. İnsanlar seni olduğn gibi tanımıyorsa ne anlamı var farklı görünmenin bundan ne zefk alıyorlarki :) bence öyle bir basit karakterleri yapıları varki böle davranma gereksiniminde bulunuyorlar..
00 Yorumlahaklısın. Kızları ben de sevmiyorum. Erkekler daha samimiler
10 YorumlaBu kadin ozelligi degil kisilik ozelligidir. Nefret de bir suctur ayrica.
01 Yorumla
+1 yılBayankurukafa diyorki : erkeklerde suttten cikma ak kasigi degil.
03 Yorumla- +1 yıl
değilimzaten sutten çıkmış akkaşığım ben demedimki
- +1 yıl
Bayankurukafa diyorki :ozmamn kızları yargılamak sana düşmez.
ilk kendi hatalarına bak. - +1 yıl
:))))))) yargılamıyorum ki yakınıyorum
Ama bu sadece kadinlara ozgu birsey degil ki. Erkeklerde de mevcut bu. Karakter ile alakasi var
01 Yorumla- +1 yıl
karakter var karakter var amanssını satayımmm
- Kişilik & Karakter konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılAyird edemiyorsan, bu konuda tecrubelilere danis.. saygi ve seviyeli muhattaplik kur.
00 Yorumla
+1 yılBirde birisini kıskandırmak için öyle iyi rol yapıyorlar ki... sanırsın gerçek..
00 Yorumla- Devamını Gör (155)
Devamını Gör(200)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Kızların yapmacık olmasından nefret ediyorum, neden böylesiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler