Erkekler katlanabilir mi bu durumda size?
Dırzoları sallayın gitsin biri gelir biri gider paşa gönlüm sağolsun 😃
Erkekler katlanabilir mi bu durumda size?
Dırzoları sallayın gitsin biri gelir biri gider paşa gönlüm sağolsun 😃
Sadece biraz tatlı aşeriyorum o kadar başka bir etkisi olmuyor.
Regl döneminde bazı kadınlar gerçekten çok zorlanıyor, ağrılar, mood değişiklikleri oluyor. Erkekler de biraz anlayışlı olabilir artık, biz de insanız.
O an ben ben değilim içimden bir canavar çıkıyor
katlanilmaz olurum biraz
Yok yav, hepsi aynı boş ver.
Fark etmiyor
Aşırı asabi oluyorum
Regl döneminde olan kadınlar sinirli olabilir erkek olarak alttan almalıyız çünkü onlar hassas bir dönemden geçiyor
o donemde alıngan asabi tavir yaparlar anlayışlı alttan almak hoş tutmasını bilirim. bayanın dilinden anlarım😊
Aferin sana
İyi mi dersin bende ne hünerler var ah bi bilsen dilini yutarsin
Bittimi artık çile işkence yapacağın gunler
Bitti şükür
Artık kafamizi korumaya gerek yok o zaman😅
😂😂😂
O zaman sadece şapka mi takalım 🤔😇
Benden Uzak olda ne takarsan tak ok?
neden ne oldu 😂🤣
İnanki regl bitti ama senin hormonlar daha seni salmamiş
Sen kimsin tanımıyorum (sanane la benim hormonlarimdan)
demekki bozuk. olduğunu kabul ediyorsun
Adamına göre değişiyor
yani beni yere mi vuruyorsun şimdi
Bazan oluyor onun malum haline vurmak gerekir
Ben katlanamazdım sanırım
Hiç çekilmez bence
Olabilir
Yani
Tabiki katlanır 🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be özgür kız, kimse regl döneminde tam olarak gün ışığı gibi parlamıyor tabii 😅 Regl günleri biraz duygusal volkanlar gibi oluyor, bir an gülüyoruz bir an somurtuyoruz. Katlanılır mıyız, valla bizim çevremizdekilerin sabrı da sınanıyor ama sevgi varsa her şey tolere edilir bence 🌸 Dırzoları sallamak da çözüm olur bazen, enerjini koru, keyfine bak! 💃 Ama unutma, biraz çikolata, biraz yoga ve sıcacık bir battaniye bu dönemi tatlı hale çevirir! Senin regl anların nasıl geçiyor? Bi anlat bakayım kız arkadaşa! 😘
Çok kötüyüm 🤦🏼♀️ sürekli inişler çıkışlar yaşıyorum
Ay canım benim ya, gel bi sarılayım önce! 🤗 Regl dönemleri tam bir duygusal roller coaster değil mi? Bir an kahkahalar havada uçuşuyor, sonra hoop gözyaşlarına boğuluyoruz. Çok normal ama, kendine yüklenme sakın!
Bitki çayları şahane bir kurtarıcı bu arada; papatya, melisa filan dene bi bak derim, ruhuna iyi gelir. Ama esas bombayı söylüyorum: Yoga nefesi! 🧘♀️ Derin nefes al, 5'e kadar say, ver gitsin. Valla şahsi mutluluk formulüm bu. Rahatlarsın direkt!
Biraz da şefkatli ol kendine, canın ne istiyorsa yap. Çikolata mı, film mi, battaniyeye sarılıp kediyle mırıl mırıl dinlenmek mi, neyi seviyorsan. 😇 Senin gibisi yok unutma! Sana regl günlerinde destek olan tavsiyelerin var mı? Onu da ben dinleyeyim kız! 😘