Ben acayip nefret ediyorum. İtici ve sinsi geliyolar bana. Bir ortamda gördüğümde içimi sanki daraltıyorlar. Aslında kimse umrumda olmaz ama boyle hissediyorum onlara karsi. Benim gibi olan var mi?
Cevabın nedir?
+1 yılBen kapalıyım ama elbise giyerim fakat hiç bir zaman açıklara karşı kötü gözle bakmadım insanın kalbi kapalı olmalı bence kafasını kapatıp arkadan iş çevirende gördüm başı açık olupta kalbi kapalı insanlarda gördüm önemli olan açıklılık ya da kapalılık değil bence insanın kendine yakışanı yapmasıdır bende karşıyım daracık tayt giyipte başını kapatanlara aynı şeyleri düşünüyoruz ama benim teseddürüm gözümdür basındakine güvensem bir rüzgar alır götürür başımdakini ister kapalı ol ister açık ol kendini mutlu hissetmen gerek ben böyle huzurluyum böyle mutluyum ha yanlışlarım yok mu herkez gibi benimde hatalarım olmuştur istemeden beşeriz şaşarız sonuçta bence insanı insan yapan o içinde taşıdıgı küçücük yürektir ve ben her zaman namusu çok övenlerden kaçtım samimi bulmadım neden biliyor musunuz kim bana namusu çok övdüyse ben o kişiden darbe yedim dediğim gibi insan ilk baş kendini bilmeli inşallah banada fazla tepki vermezsiniz
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılben 18 yaş altı kapalılara biraz tiki kapıyom çünkü 1. si gerçekten onların seçimleriymiş gibi gelmiyo ve güçlü olsam yardım eli uzatmaya kalkardım yani 2. si iğreti abest duruyo nasıl çıplak bebek görünce kimse anam cıbıl ya bu demiyosa o kızlara bakınca da bunlar cıbıl ya denmemesi gerekiyo yani kaale bile alınmamaları gerekirken korunmak zorunda kalmaları haksızlık 18-30 yaş üstü ince kapalılar ise sinsi arkandan iş çevirici laf sokmaya çalışan hem kapalı hem ilgi bağımlısılarmış gibi geliyo hele altı başka üstü başka davranıyolarsa sahtecilik ve 2 yüzlülük etiketinide yapıştırmama neden olacaklarından en sevmediğim grup oluyolar 30 yaş üstü genelde mahallenin teyzesi kıvamında hatta teyze ben bakmıyom açıl bir hava al bana daral geldi walla ölcen üstüme kalcan sırf ondan yani bile derim
113 Yorumla
Soran+1 yılAynen katılıyorum sana
- +1 yıl
altı başka üstü başka giyinmişse (türban kısa etek) olacaktı orası düzeltirken kaymış bir de açıklara orp der gibi bakmaları var ha bunları yapmayan kapalılara sözüm yok onlar harbiden inancı gereğini yapıyolar saygı duyuyorum
- +1 yıl
18 yaş altı bütün kapalılar zorla kapanmıyor. Kapanmak isteyip kapanamayanlar da var. Fazla boş yapmışsın. Empati kur biraz. Başkası kafanda türban yok diye sana bacım muamelesi yapsa hoşuna gitmez. Senin tesettürlüler hakkında dediğin şey de aynı şekilde onların hoşuna gitmiyor. Ona göre et lafını. En nefret ettiğim şeydir empati kuramayan insanlar.
- Kişilik & Karakter konusunda 578 cevap paylaştı.
+1 yılinsanları dış görünüşlerine göre ayırmak ne amk. onlar senin için aynı şeyi düşünseler hoşuna gider mi? elbette ki gitmez. sırf kapalı diye nefret etmek? senin psikolojik sorunların var bence. özgürlüğin ne demek olduğunu biliyosun de mi? dindar bir adam değilim ama özgürlükten yanayım. başkalarının özgürlük alanını ihlal etmediğin sürece istediğin şekilde hareket edebilirsin. senin görüş açına girmemeleri mi gerekiyo? herkes istediği gibi giyinebilir. ve bu insanları ne yükseltir ne alçartır. sadece kapalı diye nefret etmek? hala mantığım almıyo. kaçıncı yüzyıldayız.
231 Yorumla
mesafeli dur sende. insanları dış görünüşüne , dinine ya da ırkına göre yargılama. kimseyi sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın.
https://i.hizliresim.com/4m69N7.jpg150 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
57Cevap
+1 yılEger kapali kizlrdan nefret ediyosaniz bu ulkede yasamayin defolun gidin lan. Onlarin cogu islam sancagi olmk icin burdalar. Onlardan nefret edicgine otur ve dusun oar ve benim aramdaki daglar kadat ki fark ney die. Kimse gbi olmak zrnda dgilsnz kimse szi kapatamaz ama onlara saygi duymalisinz tipki onlarin sizi hor girmeyip saygi duydugu gbi. Cnku birasi islam ulesi muslumanlik cagi ve herkea geregince onlaze hor bakmiyor baktikca midrsi bulanmiyr o et yiginini gordukcede siz nasl nefret ediysnuz. Heeee oyle bir dyrumunz varsaki var size agir gelen buradi drdgim gbi islam ulkesi dha cok grceksnz isteyn yakistaramyn yasmk zrnda deegill
85 Yorumla- +1 yıl
Su eksi veren icin konusuyrm kimse kapali ya da aciklar icin bu lafi edemez helemi kaapalilar icin asla.
- +1 yıl
Kimsenn brbirini yargilama hakki yok hrkes brbrinden beter. Kendine gelin artk. Bu toplm byle dusumcedeki igrenleri haketmiyo r
- +1 yıl
Ülkelerin dini olmaz hanım kız o yüzdende kimseyi bu ülkeden kovamazsın. Kimseyi ülkesinden kovma hakkın yok zaten.
- +1 yıl
Kmsenin kmseyi yargilamaya hakki yoktur. Nefret o bu kelimesinibkullnmaya hakki yoktur. Bu ulke laik bir ulkedir ve herkes ozgurdur kapali hanimlrimz onlra laf soylemiyor ve hor gormuyorsa onlarinda haklari yoktur buna. Ole dsncleri vrsa brda yasmayi haketmezler kisa ve net
- +1 yıl
Benim her türlü dine saygım var. İster hristiyan ,
müslüman , yahudi , budist ya da dinsiz olsun benim için problem değil. Ancak Türkiye sizin dediğiniz gibi bir İSLAM ÜLKESİ değildir. TÜRKİYE, MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ün kurduğu çoğunluğu müslüman olan LAİK bir ülkedir. Ayrıca sözlerinizden anladığım siz kapalılara saygı duymalısınız deyip , açık kadınlara saygı duymuyorsunuz. Açık kadınlarda kapalı kadınlar tarafından çoğu zaman ayıplanarak dışlanıyor. Bence kadınlar birbirlerini desteklemeli. İnsanın iyisi ya da kötüsü vardır. Kapalı ya da açığı değil.
İnsandan nefret edin, dini objelerinden değil. Size açik giyiniyorsunuz diye sadece başörtülüler mi imalı bakıyor, digerleri bakmiyorlar mi? Birakin dini sembolleri toplum iliskilerinde ayirt edici olarak belirlemeyin. Musluman degilim ama dini inanci gereği başını kapatana da saygım var, şort giyene de saygım var. Benim nefret ettigim kisiler saygi duymayip elestiren kisiler...
70 YorumlaFacede twitterda ön yargili olmayın diye gezenler burada ne hale gelmiş. Bir Müslüman olarak bu bayanların görevi pardon ama zoruna giden nedir? Diğer kızlar yarı çıplak gezmeye hakkı var onların istediklerini giymeye hakki yok mu. ...
111 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 689 cevap paylaştı. senın sacını acma askılı gıyme sutyenının gosterme sortla gezme bıkını gıyme ortalıkda opusme hakkın var bu senın özgürlüğünde onların ozgurlu nerde hep kendınıze yontmayın herkes ozgur olmalı kım ne ısterse gıysın sanane banane onane kımseyı kıyafetınden yargılamayın ınsanın ıcını kımse bılemez ya onlarda senden nefret edıyorsa?
111 Yorumla- +1 yıl
Bende bunu anlamıyorum bide kapalıyız diye sürekli bir şeylerden dislama hakları buluyorlar kendilerinde sanki bitek biz müslümanız bize her şey ayıp günah haram açık olanada günah kapalı olanada ama toplum kapalının yanlışını hatasını görüp yüzüne vuruyor
İşine gelmeyen her yoruma 'disslike' atmışsın. Büyük ihtimal buna da atacaksın. Öncelikle empati yoksunu ve beyinsiz olduğunu belirteyim. Ailenden veya çevrenden gördüğün, duyduğun saçma şeyleri buraya yazman sana herhangi bir prestij katmaz. İnsanın iyisi var kötüsü var. Kafasına kumaş parçası geçirdi diye o kız mutasyona uğramıyor haberin olsun. Tesettürlü bir kız da sana açıksın diye hadi işine muamelesi yapsa buna bir önyargı olarak bakarsın, hoşuna gitmez ama empati yoksunu bir embesil olduğun için bunu idrak edemiyorsun.
50 Yorumla
+1 yılİnsanların inancına karışamazsınız istediğini giyer çıkartır bundan sanane? Seni ilgilendirmez ki. .
Lütfen insanların inançlarını aşağılamayalım. Kıyafetlerini yargılamayalım.
Bu kırıcı oluyor :(70 Yorumlaislamla uzaktan yakindan alakam yok fakat rica ediyorum insanların ne giycegine ne yapacagina eleştiride bulunmayalim herkes kafasina göre takilsin bu arada sende turbanlilarin cokta seyindeydin hanfendi.
110 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 345 cevap paylaştı. Şeytan her zaman yanımızda vesvese verirken sende ona ortak oluyorsun.. Kapalı veya açık farketmez müslüman isen kötü düşünmemen lazım..
80 Yorumla
+1 yılsenin gibiler yüzünden ülke bugün bu halde. yıl olmuş 2014 hala açık kapalı ayrımı yapılıyor vay arkadaş ya
110 Yorumla
+1 yılPardonda sana ne onun başındaki örtüden arkadaş olmaz uzak durursun olur biter. Kapalı bir arkadaş gelip bana da açıklar tuhaf geliyor diye saysa sövse zevk mi alacaksın
70 Yorumla
+1 yılHayır asla nefret etmem, kimseyi dini inancına göre yargılamam... Beynini ve aklını kapatmasın yeter yoksa başı açıkmış kapalıymış bir önemi yok benim için.
70 Yorumla
+1 yılInsanlari dis görünüslerine göre yargilamiyorum cok sacma bir düsüncen var
120 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbazilarina imreniyorum.. güzelce kapanmis ve yüzleri nurlu olunca
bazilarina sinir oluyorum.. edepsiz davranislarinla dinimize küfür ediyor gibi geliyorlar80 YorumlaMelekler şytana itici görünür doğru. : ) Azrail canını alınca görürsün başörtüsünden nefret etmeyi nasipsiz insan ALLAH (c. c) seni Islah etsin.
150 Yorumlaİnsana insan olarak bakarsan kafandaki problemler çözülecektir, ben zenciye de aynı sevgiyi saygıyı gösteriyorum sarışın bir insana da hatta köpeğim paşa'ya bile insani durumlar gibi saygı gösteriyorum (geçen maç izlemeye gittik uykusu geldi hayvanın kalktık geldik) mesela..
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 438 cevap paylaştı. giyim özgürlüğü... benim düşündüğüm bu, ona bakarsan mini etekli kızlara da iğrenerek bakan var. bence giyimine bakarak birinden iğrenmek kafatasçı zihniyet...
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana da sinsi geliyorlar. Sürekli heryerde birilerini yadırgayıcı şekilde bakıyorlar. Size ne kardeşim insanlar istediğini yapar yaşar kimseye rahatsızlık vermedikten sonra. bir de geneli keko oluyor :D yolda da hızlı hızlı yürürler , sanki yiyecekler seni türbo
92 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEksilemeyin ulan turbolar ve sözde ılımlılar :D
- +1 yıl
sana da nasillari denk gelmis kardes ben de cok goruyorum ama gorduklerim boyle degil bos genelleme yapmissin ayrica turbo nedir awk sıkıntılı seni
Kişilik & Karakter konusunda 864 cevap paylaştı. Ben kendi düşüncemi paylaşayım.
Kapalı kişileri eğer kapanmak ona yakışıyorsa bir şey demem hoşuma bile gider.
Ama yakışmıyorsa gıcık alırım.
Ben yakışıyor-yakışmıyor olarak algıladığım için böyle düşünüyorum.20 Yorumla
+1 yılNefret etmiyorum ama kapalı olup aşırı makyaj yapan, dar giyen, dikkat çekmeye çalışanları anlamıyorum, sonuçta islam dini dikkat çekmemeleri gerektiğini söylemiyor mu?
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende kapaliyim ama senin nefretini anladim sanirim. Kapali oldugu icin kendini iyi duzgun digerlerini kotu sanan bir zihniyet var. Yani bir kapali olarak diyorum bunu basortu kimseyi namuslu yapmiyor. Ama basortuden nefret etmekdense o zihniyetteki insanlardan nefret et. Cunku onu hakkiyla tasiyanlara haksizlik ediyorsun.
30 Yorumla- 90 Yorumla
+1 yılherkesi bir kefeye koymayın..
açık olup bağlanan çok islama
itici gelmesi senin **** gibi giyindiğinde farklı bir şekilde giyinen görmenden geliyordur!!!80 YorumlaBenim anlamadığım açık veya değil ne önemi var? Sonuç olarak bir insanın iyi olup olmadığını kıyafetlerinden anlayamazsın. Bir insanı yargılayabilmenin, nefret etmenin veya sevmenin tek yolu onu tanıyabilmektir. Eminim ki hepiniz başörütüsü olup karaktersiz olan ya da kapalı olup çok karakterli olan insanlar tanımışsınızdır. Bu bir kıyafet değil, beyin, karakter meselesidir.
31 Yorumla- +1 yıl
Şöyle bi baktım da genellikle haklı olanları 'disslike'lamışlar. hadi ordan et. Bunlar laftan anlamayan bir avuç beyinsiz. Empati yoksunu embesillere laf anlatamazsın. Kendi saçma fikirleriyle değersiz hayatlarına devam edecekler, boş boş yaşayıp geberecekler. Bir haltıma yaramasını geçtim zararları dokunuyor salakların. Değersiz desem hafif kalır o derece yani.
+1 yılSu katılmamış o. Diyorum ben senin gibi düşünen sülüklere.
90 YorumlaSenin icine seytan girmis. Namusunu koruyan senin gibi gotunu memelerini acip milleti azdirmayan kadindan anca sen irenirsin mq.
90 Yorumlazaten bızım toplum her boktan nefret edıyo mıllet kendı pıslıne bakmıyo... kızım ılk önce bı kendınızı sorgulayın sonra başkalarına laf atın ne kadar ıgrenç oldunuz
60 YorumlaNe kotu niyetli bir kizsin sen esitsiniz ikinizde ne olacak oyleyse senin ne ustunlugun var sacin acik diye ne oluyor o da senin yaptiklarini yapabilir zihin yapini degistir
60 YorumlaDünyanın sonu geliyor. Sana ne yaptı da nefret ettin çok merak ediyorum. Sinsi demiş ya :))
60 YorumlaSana ne oluyor sen oranı burani açınca onlar bişey diyor mu
90 Yorumla
+1 yılbu dusunce yapisiyla biyerlere varacagini pek sanmiyorum
onlar dininin geregini yapiyolar sana giren cikan mi varda bu kadar rahatsiz oldun50 YorumlaKapalı kızlar düşünüldüğü gibi değil daha doğrusu bu yenil 18 yaşındakiler falan göründüklerinden farklı yollarda yürüyorlar diyim
30 Yorumla
+1 yılben nefret etmiyorum aslında ya ama iyileride var kötüleride bence karakter çok önemli.
60 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılO da bir bakış açısı , olabilir. Benim için bişi değiştirmez tesettür , türban falan bunlar önemsiz şeyler. Insan olmak güzeldir.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanları kıyafetlerine göre değilde ideolojilerine göre yargılamak daha doğru olur kapalı dersen tepki çekersin ancak Şeriatçı Işidci Hizbullahcı Cemaatçiler dersen daha iyi olur. Gençlerde pek problem yok ancak 30 yaş üstü eğitimsizler hiç çekilmiyor.
20 Yorumlakötü kalplisin çünkü insanları dış görünüşüne bakarak tanımadan yargılıyorsun senin gibilere faşist yobaz diyolar
50 Yorumlasen ve senin gibiler hayata at gözlüğü ile bakıyor sonuçta o insan sizin gibi kıçını başını açmıyor diye suçlu o içinden geldiği gibi yaşıyor hayatını ama sizin gibi örümcek kafalılar bulara yaşamaya hakkı yokmuş dibi bakıyor
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sadece aksesuar için kullananlardan nefret ediyorum. Üstü minare altı kerane :/ :/
20 Yorumlasana gelsin;
https://www.youtube.com/watch?v=L-yikBCcV5g00 YorumlaSadece bızı gormek bıle rahatsız edıyorsa senı ne guzel daralmaya devam et :)
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleger genc ve kapalıysa tıksınıyorum acıkcası gercekten cok sınsıler bakısları falan ıgrenc
60 Yorumla
+1 yılBence sakincasi yok sonuçta laik bir devlette yasiyoruz unutma ki hukuk iktidarin fahisesidir
50 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılnefret etmem ama kapanmaları 21. yüzyılda gülünç geliyor dinin kuralları suana gore geri kaçıyor
61 Yorumla- +1 yıl
Tamam da her kadın dindar olduğu için kapanmıyor ki. Her kapanan tesettürlü de değil ayrıca. Mevzu kıyafet özgürlüğü ise bunlara da bi şey dememek lazım. Ha göz zevkine uymaz orası ayrı. Ama herkesi memnun edemezsin bu da lanet bi gerçek. Senin yorumundan bile berbat yorumlar gördüm. Lanet olsun, kaç yaşına gelmişsiniz dediğiniz şeylere bakın. Boşuna yaşamışsınız. Bu zihniyetlerle bu ülke biraz zor gelişir.
+1 yılGörsel olarak evet itici geliyorlar ama inançları yüzünden kişiliklerini genelleyip yargılayamam.
40 Yorumlakapalı olduğunu zanneden açıklardan , açık olduğunu zanneden kapalılardan nefret ediyorum
30 Yorumla
+1 yılBana kötü gözle bakarsa bende ona kötü gözle bakarım. Yoksa tanımadığım insanlara nefretle yaklaşmam
20 Yorumlaİyisi de kötüsü de, kesin konuşup herkesi aynı görmek yanlış... By kadar saplantılı olma pozitif ol.. Hayatı yaşa boşver milleti..
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaşını örtmesine ailesi engel olan, namaz kılıyor diye evlatlıktan reddeden aileler hakkında ne düşünüyorsun peki?
41 YorumlaHayir annem kapali neden olsunki onlarda insan. Igrenc bir dusunce seninkisi
30 Yorumla
+1 yılben çok seviyorum hoşlanıyorum hatta kapalılar candır ama yobaz olmaları çok kötü bişi
11 Yorumla- +1 yıl
Yobaz olduklarını nerden çıkarıyorsun neden herkesi aynı kefeye koyuyorsunuz ve sınıflandırıyosunuz her kapalı aynımi hepimiz başörtüsü takıyoruz ama aynı düşüncelere sahip değiliz
+1 yılbenim sorunum yok sadece açıklara tuhaf bakanlara sinir olurum
20 Yorumla
+1 yılboşver yorum yapma panpiş ortalık yer de de sakın söyleme :d ne sizi ne bizi ilgilendiren durum
20 YorumlaOnlarında seni sevdiğini düşünmüyorum.
140 YorumlaAllah nasip ederse kapali bir kizla evlenmek isterim
33 Yorumla- +1 yıl
utan
- +1 yıl
- +1 yıl
bence fikirleri hoşuna gitmiyordur. o yüzden önyargılı olmalısın..
00 Yorumla
+1 yılAcik ve kapali kizlardan nefret ettiklerim var turbanlarina karsi bir onyargm yok ama bazilari kendi iclerinde celisiyo ve ciddin itici oluyo
11 Yorumla- +1 yıl
Olabilir sen onu tanımadan ne yaşadığını bilmeden yine yargılamış oluyorsun belki ailesi zorla kapattı ki benim öyle tanıdıklarım var yani bizi ilgilendirmez ki o zmn bazen açıkta fazla açılmıyor mu cidden bunu yargılamiyorsak bunuda yargilamamaliyiz
Gizli Üye(36-45)+1 yıliçin fesat. sorun sen de o duyguyu at içinden. herkes öyle değil
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle düşüncelerim yok da sen bayağı için içini yiyor sanırsam:)
50 Yorumlaben senin gibiyim bir an beni anlatıyorsun sandım bana da acayip itici geliyorlar birazda benim aileden var kapalı sevmeme bide ekle benimkine ben cidden görünce sinir oluyorum nedense
22 Yorumla- +1 yıl
İnsanları dış görünüşüne göre yargılayıp itici bulan bir beyinsiz daha
- Kişilik & Karakter konusunda 17,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Herkesin kendi seçimi. Kendisini ilgilendirir beni ilgilendirmez.
00 Yorumla Senin gibilerden nefret ediyorum ben de.
123 Yorumla- Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem