Güçlü kadın nasıl olur? Kimdir? Nasıl olmalıdır? Sever misiniz?
Cevabın nedir?
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 509 cevap paylaştı.
+1 yılBayanlara göre güçlü kadın erkeğe ihtiyacı olmayan kadın demişler ben katılmıyorum birini sevmek zayıflık değildir. Aslıdan güçlü olmaktır kendine güvendir risk almaktır belki Güçlü kadın dünyadan kopuk kadın değildir.
Güçlü kadın sevdiğin insanla beraber evin kredi taksitlerini öderken yaşadığı sıkıntıyı eşine belli etmeyen kadındır.
Güçlü kadın (bu erkekler içinde geçerli ) iş hayatındaki sıkıntıları ailesine yansıtmayan kadındır.
Güçlü kadın işini gücünü idare edip çalışırken çocuklarına bakabilen onları en iyi şekilde büyüten yurdum anneleridir. (Çogu çalışan annemiz kesinlikle böyle laf olsun diye yazmadım)
Güçlü kadın ailesi için kendi zevklerinden de vazgeçebilen kadındır (erkekler de öyle olmalı)
Güçlü demek yalnız, tek başına, kimseye ihtiyacı, olmayan para kazanan, freestyle takılan bayan değildir bence. O zaman güçlü kadın yok denecek kadar az çünkü bu tarif edilen hayat kolay kolay istenmez.
Annem güçlü kadın mesela pedere katlanıyor ben olsam camdan atarım 7. kattan12 Yorumla- +1 yıl
Eic icin tesekkur ederim umarim tarif ettigim guclu kadin hayatima en kisa zamanda girer beklemedeyim :)
hercinsan birini bulur ama cok az insan birbirini bulur
+1 yılGüçlü kadın başına ne gelirse gelsin yaşamaya devam edendir. Hayatında çektiği şeylerden sonra mutlu olmayı hak edip. Mutlu olamayandır. Çok gülen insandır güçlü kadın. Çünkü geceleri ağlar ve sabah göz yaşını silip kahkaha atabilen insandır güçlü kadın.
22 Yorumla- +1 yıl
sen güçlü bir kadın tanımışsın yoksa bu kadar güzel tarif edemezdin
- +1 yıl
Evet. Tanıdım. Mutlu etmek de istedim olmadı. O mutlu olmaya karşıydı.
güçlü kadın annemdir :) somut halinde örnek vermek gerekirse tabii demek istediğim gücünü farkında olan bütün kadınlar güçlüdür :) Çünkü erkeğin gücü gösterdiğidir ama kadının yasadıgı herşeydir... Güçlü bir kadın olmak isteniliyosa herşey küçük ama etkili bir gülücüklerde saklıdır :))))
10 Yorumla
Güclü bir kadinin kendine güveni vardir, mücadele eder kendi ayaklarinin üstünde durmaya calisir, kimseye bagli olmaz, mutlu olmak icin bir erkege ihtiyac duymaz, tek basina mutlu olabilir, Allah`tan baska kimseye ihtiyaci olmaz muhtac olmadikca baskasina.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
30Cevap
ruhsal olan problemlerle bas basa kalabilen bir bayan. Problem varken hic surati asmayan bir bayandir. Erkege muhtac olmayan bir bayandir - guclu bayandir.
10 Yorumla
+1 yılKendi basina yetebilen insan gucludur savina katilmiyorum. Hep kendi basima yetmeye calissam da. asil digerleriyle uyumsaglayan onlarin yeteneklerinden yararlanan insan gucludur. Kullerinden yeniden yanan yakan insan gucludur. Baskalarina ornek olabilen insan gucludur
00 Yorumlasırtını bırılerıne yaslamayan ayakları ustunde durabılen ve kendı basına yetebılen her kadın gucludur
10 YorumlaGüçlü kadın özgüveni olan, bir erkeğe ihtiyaç duymayan kadındır. Yani çayı tek basına ıcrkende keyıf alabılen kadındır
23 Yorumla- +1 yıl
var mı öyle biri
şu an dünyadaki en güçlü kadın annemdir benim gözümde:) zorluklar karşısında sonuna kadar direnen tavizini vermeyen elindekiyle yetinendir !
00 YorumlaGüçlü kadınnn En mutlu olan kadındırr yani en azından dısardan öyle gözükür Kimseye belli etmez hüznünü Güclü olmak aslnda kendi içinde gücsüz olmaktır
10 Yorumla
+1 yılZeki, entelektüel, anaç ve tüm özellikleriyle kadınsı olan kadın güçlüdür ve ben bu kadını bulursam evlenmek isteyeceğim.
06 Yorumla
Soran+1 yılUmarım bulursun
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
- +1 yıl
Bu özelliklere sahip birini bulunca eminim yeni kriterler de bulursunuz.
- +1 yıl
Yok direk olarak aşık olacağım...
- +1 yıl
şansınız bol olsun
- +1 yıl
Şansa ihtiyacım yok, teşekkür ederim.
ağlamayan sızlamayan kendi ayakları üzerinde durabilen kadın güçlüdür
12 Yorumla
Soran+1 yılGüzel cevap
Angelina jolie !!! Dünyadaki en güçlü kadınlardan biri , evinde başarılı , annelikte başarılı , işinde başarılı , insani tardım gönüllüsü , güzel , zeki , mütevazi !!!
10 Yorumlaböyle olur arkadaşım
https://www.youtube.com/watch?v=kQEE7Jss-Z410 Yorumlauzun yola dayanabilen ve çocuklarına sahip çıkabilen kadındır..
00 YorumlaGüçlü kadın paralı kadındır. Parasıyla ezmicekse severim :)
02 Yorumla
Soran+1 yılParasız güçlü kadınlar?
Şimdi Güçlü Kadınlara Dominanta Denir Erkeklerden Üstün Sananlar
00 Yorumla
+1 yılKötü üzgünde olsa dışarıya belli etmeyen neşeli kadınlar :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGüçlü kadın kendine güvenen parasını kazanan kadındır.
00 Yorumlabence güçlü kadın yoktur , erkeğin gücü kadının zekiliği iyi bir birliktelik olur
11 Yorumla
+1 yılUzun yola ciktiginda o yolu ağirliğini kaldirabil kadindir
11 Yorumlagüçlü kadın kendi ayakları üzerinde durabilen ekonomik özgürlüğünü kazanmış kişidir
00 Yorumla
+1 yılHer daim hayatta kalan namusuyla yaşayan şerefli kadındır ve nesli tükenmektedir.
00 Yorumlaeşi ve çocukları için saçlarını süpürge yapan anadolu kadını...
01 Yorumla- +1 yıl
Rus demedin hayret :)
+1 yıliman gücü ve yürek gücü olacak o zmn allah yardımıyla bogayı bile devirir
00 Yorumla
+1 yılBedenini silah olarak kullanmayan ve evlenmeden el ele bile tutusmayan kadin güçlüdür.
00 Yorumlasever misiniz nedir yw... kahvaltı da severim mesela
00 Yorumlahiçbir erkeğe yüz vermeyen ya da hiç aldatılmamıs kadın :)
00 Yorumla
+1 yılYuri boyka izle. D ozaman güçlü olursun
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok komiksin
- +1 yıl
tabi komik im :D
- +1 yıl
beğenmediysen jetli izle
güçlü derken kaslı falan değil de ruhu güçlü olsu
00 Yorumlaböyle iri yarı kaslı mı kaslı falan
00 YorumlaAciya tek basina göğüs geren kadini kimse yikamaz!
20 Yorumlaher şeye gögüs gerebilen
00 Yorumlabenden daha fazla kasa sahıp kadındır
00 Yorumla
+1 yılGüçlü kadın severim
Benden güçlüsünü sevmem00 Yorumla
+1 yılgüçlü kadın annemdir
00 YorumlaAkıllı kadındır
00 YorumlaYok öyle bişiii
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden boyle düşünüyorsun?
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüclü kadin pazulari olani parasi olanmi
00 YorumlaTaviz vermeyen ^^