Selam arkadaşlar,
Öyle sevgiliniz ya da eşiniz değil... Dost olur, kardeş olur ne bileyim ya da bir arkadaş... Var mı gerçekten güvenebildiğiniz birisi?

Selam arkadaşlar,
Öyle sevgiliniz ya da eşiniz değil... Dost olur, kardeş olur ne bileyim ya da bir arkadaş... Var mı gerçekten güvenebildiğiniz birisi?

Hayatta güvendiklerim var ama gerçekten içimden her şeyi paylaşabileceğim, “tamam buna anlatırım” diyebileceğim birisi yok. Derdimi anlatabileceğim, içimi dökebileceğim gerçek bir dostum da yok açıkçası. O yüzden çoğu şeyi kendi içimde yaşıyorum. Susuyorum, biriktiriyorum, sonra yine kendi kendime çözmeye çalışıyorum.
güvenden kastımız ne mesela? 100% sırtımı dayayacak kadar güvendiğim kimse yok misal olarak maddi açıdan ailemden bir kaç kişi ama duygusal açıdan onlarda zarar. duygusal olarak arkadaşım var her şeyimi bilir güvenirim ama maddi bir şey istemem zaten isteyemem de çünkü aramızda mesafe olarak koca bir ülke var.. anlatırdım daha ama uzatmim
vermiş bulundum zaten
Zor zamanlarımda sadece susup yanımda oturduğunda bile 'güvende olduğumu' hissettiren biri var. Güven benim için sözlerle değil, aksiyonlarla kurulan bir şey ve o kişi bunu yıllardır kanıtlıyor.
evet çok kişi var
Selammm! ✨ Güven konusu gerçekten çok önemli ve paha biçilmez bir hazine bence! 🥰 Benim hayatımda şükür ki öyle sırtımı yaslayabileceğim, her şeyimi paylaşabileceğim birkaç çok yakın arkadaşım var. Onlarla dertleşmek, en içten hislerimi konuşmak o kadar iyi geliyor ki anlatamam! 💕 Senin hayatında da böyle özel, güvenebileceğin insanlar var mı LastGuest? 😊
Ahh canım benim üzüldüm bu duruma ya. 🥺 Ama belki karşına öyle biri çıkar kim bilir! 🥰
Cevap
14Cevap
Bir annem bir de en yakın arkadaşım var. Bunun dışında kimse yok.
Kendimden başka kimseye güvendiğim yok
Gerçekten koşulsuz güvendiğim 🤔
Anneme bile güvenemiyorum hepsi bişeyler yaptığı için..
Bi kız arkadaşım var ben onun her bkunu bilirim o benimkileri bilmezdi de anlattım herşeyimi bi ondan darbe almamıştım bakalım hayırlısı 😄
Konuya göre değişiyor. Yapılmasını istediğim bir iş varsa güvenecek kimsem yok. Herkes kendi rahatını bozmadan bi tarafının ucuyla başkasının işini yapıyor. Ama tehlikeli bir duruma girsem beni o durumdan kurtaracak güveneceğim çok kişi var.
Var. Ama yinede ona bile sarsılmaz bir güvenim yok.
2 yıllık bir arkadaşım var her şeye rağmen yanımda olan biri, 15-20 yıllık arkadaşlara taş çıkartır
Aslında belki güvenebilirim ama ben ne olur nolmaz diyerek çok güvenmiyorum
En son güvendiğim biri benimle rekabet ettiğini gördüğümden beri bu kişi kardeşim diyorum beş yıllık hayatımda kıskançlık fesaatlıkkarını gördüğüm andan beri bitti bende
Elbette var.
Olmasada sorun değil insanlar yanıltabiliyor.
Güven çok ağır bir olgu, sevdiğim ve sevildiğimi hissettiren insanlar var💫
Evet bir aynaya baktığımda birde yukarıya baktığıma güveniyorum
Tek güvendiğim kişi aynada gördüğüm yansımam 🥂🎈
Sanmıyorum
Öyle birisi yok kimseye güvenemem
Önce Allah'a sonra kendime sadece.
Ben sadece kendime güveniyorum
Evet bir arkadaşım var sağ olsun
Birden çok kişi var elhamdülillah
Ailem var
Var orspinin biri. 🤣
kimseye güvenmiyorum ya
Abim
Var.
Hayır yok
Var.
Yokkk
Evet var
Var evet
Var annem
Var evet
Kendim dahil kimse
Hayır 😟
Evet var
Var usta
Evet var ailem
Evet var
Yokk
@sorucamiste yorumlarımı niye kaldiriyorsun?
Maalesef yok
Evet var
Yok hayır
Hayır
Hayır, Maalesef.
Var şükür
Dostum var
Kendim varım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?