6 ayEv inekliği aptal topluma göre en zor meslektir ama aslında en kolay meslektir. Binlerce çalışan kadın, kadınların çalışmasının çok zor olduğunu söylüyor, işi bırakınca çok rahatladıklarını söylüyorlar. Arsız arsız evlenir evlenmez istifamı verdim diyorlar, sırf çalışmamak için evlenenler bile var. Ev ineklerinin yaptıkları işleri çalışan kadınlar da yapıyor ama kimse onların yaptığı ev işleri için maaş bağlanmasını savunmuyor ama ev ineklerinin yiyip yiyip yatması karşılığında
Evlilik erkekten çok kadına yarıyor. Kadın inekse, erkek çalışıyorsa erkek evlenerek kendine yük edinmiş oluyor, bir ineği fazladan beslemiş, bedavadan evinde yaşatmış, bedavadan hak etmeden para vermiş oluyor. Kadın evlenince rahat etmek için işi bırakıyor, evlenince her konuda özgürleşiyor ama erkeğin evlenince yükü artıyor. Ev ineği beslemedir, o evin bireyi değildir, erkeğin eşi değildir. Hizmet karşılığında yedirilip içirilene besleme denilir ama bunların yaptığı ev işlerini 12 saat çalışan bekar adam da, çocuklar da, çalışan kadınlar da yapıyor. Sanki bir tek ev inekleri iş yapıyormuş gibi abartmaya gerek yok. İşleri sonsuz olsa ve vakit alsa istediklerini yapmaya vakitleri kalmazdı, rahat yaşayamazlardı.
Bütün gün geziyorlar, arkadaşlarıyla, komşularıyla sohbet ediyorlar, sohbetlere gidiyorlar, evde TV, TikTok izliyorlar, kursa gidiyorlar, hobilerine, kendilerine bol bol vakit ayırıyorlar. Hem kocalarından para alıyorlar hem birinin evini, malını, parasını, her şeyini kullanıyorlar. İtibar da o biçim. Dünyanın en itibarlı ve en aşağılık mesleği ev inekliğidir.
54 Yorumla- 6 ay
Anlıyorum seni
- 6 ay
yiyip yiyip yatması karşılığında maaş isteniyor yazacaktım
- 6 ay
Buda senin düşüncen! Ev kadını varsa yazdıklarına ayrıca cevap verebilir
- 6 ay
Veremez yorumları kapadım
En İyi Cevaplar
5 aykadın mesleği diye bir şey yok. kadınlar için en zor meslek diyorsan güç ağırlıklı olanlar olabilir ama yine kaslar alışınca zor denilen kısımlar için insana kolay gelmeye başlıyor
02 Yorumla- 5 ay
Hem eleştirmişsin hem eleştirene cevap vermişsin hem de kabullenmişsin Sen çok şeker bir kadınsın🫶🌺
Gizli Üye(25-29)6 ayOzel egitimciyim
515 Yorumla- 6 ay
Bunu alkışlıyorum 👏
Cevap sahibi6 ayTeşekkürler ve yeni başladım ne kadar zor olsa da çocuklarımı seviyorum.
- 6 ay
Bunun yeri bende her zaman ayrıdır! Onların dünyası ile bu dünya cidden aynı olamaz. Yanımda olsanız eğilip elinizi öperdim
Cevap sahibi6 ayEstağfurullah. Onların iç dünyası çok ama çok güzel onlara güven ve sevgi duygusunu hissettirince sana o kadar güzel yaklaşıyorlar ki, tabi bazen şiddet kaçınılmaz😀😬 ama sonra gelip başlarını omzuna koyunca onları da unutuyorsun.
- 6 ay
Çıkarları yok mesela.
Sadece ilgi ve şefkate, öğrenmeye keşfetmeye ihtiyaçları var. Sözlerim ciddidir. Melekleri tarif ediyorsun sanki🥰 bu zahmetli ulvi yolun mükafatını muhakkak alırsın diye düşünüyorum.
Cevap sahibi6 ayTabiki de melekler bildiğin bebek gibiler bende ana sınıfı grubu bir de🙂
- 6 ay
Ahh. Biraz haylaz ve söz dinlemeyen yolun başındalar.♥️
Ama sen onlara dünyayı öğrettikçe meleklerin sana bakışı değişecektir. En güvendiği suret oluyorsun bir yerde.
Nerede eğitimini sürdürüyorsun sakıncası yoksa öğrenebilir miyim
Cevap sahibi6 ayAma çok güzeller küçücükler daha konuşmayı bile bilmiyor bazısı. Antalyadayım
- 6 ay
Tüm özverili çalışamaların için teşekkür ediyorum. Tecrübeli bir eğitmensin eminim! Onların tüm korkusunu dindirip geleceğe yönelik en iyi bireyler olacaklarına eminim.
Ank da yaşıyorum. Kısmet olur mu bilmem bir gün kurumun da ziyarete gelmek istiyorum
Cevap sahibi6 ayTüm çabam onlar için bu mesleğe para olarak bakılmamalı zaten öyle olursa hiç çalışılmıyor.
Onlara sadece ilgi, şefkat , biraz da yaramazlık lazım😀
Tabii ki ben hep burdayım yolunuz düşerse yazabilirsiniz beklerim.
Minikler ilk saldırıya geçebilir ama temkinli gelin😀😄
Cevap sahibi6 ayÇok özür diliyorum. Özelden kimseyle diyalog içine girmiyorum.
Cevap sahibi6 ayHayır sıkıntı yok.
Her zaman beklerim, bekleriz.- 6 ay
Saygıyla alkışlıyorum. Görüşmek dileğiyle.
Kolaylıklar diliyorum. Sağlıcakla kal.
Cevap sahibi6 ayÇok teşekkürler.
Umarım görüşmek dileğiyle. Kendinize iyi bakın.- 5 ay
Otizmli mi çocuklar
6 ayPilotluk olabilir ya da asker kadınlar
22 Yorumla- 3 ay
Dostum 2 aydır bu soruda güncelleme almaktan içim dışıma çıktı, senin yenilemen demek oluyor ki bu sorudan daha hatun düşüremedim
- 2 ay
Usta yeter artık suyunu çıkardın sorunun
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 🤗
Boks gerçekten zor ama “en zor kadın mesleği” diye bir şey olduğuna inanmıyorum. Asıl zor olan, kadınların girdiği her meslekte sürekli kendini kanıtlamak zorunda bırakılması. STK’da çalışırken kadın mühendislerden, madencilerden, cerrahlardan, voleybolculardan hikâyeler dinliyorum; hepsinin ortak noktası mücadele ve inanılmaz bir güç ✨ Kadın yeter ki seçtiği işi sevip arkasında dursun, her alanı dönüştürüyor. #BirAdımÖne ✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 6 ayher mesleğin zorluğu farklı
10 Yorumla
4 ayDüşündüm düşündüm. Karar veremedim. Ama güç gerektiren meslekler olabilir. En güzel ve en zor meslek annelik desem🥹
13 Yorumla- 4 ay
Bazı meslekler kas gücü ister, bazıları akıl…
Ama annelik; sabrı, merhameti ve görünmeyen bir kahramanlığı ister.
Yorgunluğu sessiz, emeği sonsuz olan bütün annelerin kalbi güçlüdür.🫶 - 4 ay
👏👏
- 4 ay
Erkeğim ve benim de bir annem var🤲
6 ayBence ebelik. Düşünsene doğurttuğun çocuk yüzünden küfür yiyorsun durduk yere
73 Yorumla- 4 ay
Ev, iş ve çocuk üçlüsünü özveriyle yürüten tüm annelere selam olsun.
44 Yorumla
5 ayal sana cesur kadın
20 Yorumla
3 ayBenimkisi heralde gelinlik cizip türk kizlarinin isteklerini yerine getirmek
( o bitmeyen arzularini ) maalesef25 Yorumla- 3 ay
İstekler bitmez, doğru…
Ama sen de öyle herkese göre şekil alan biri değilsin.
Sana hayalini söylerler, sen de yakışanı çizersin.
Gerisini fazla kurcalamaya gerek yok 😉 - 3 ay
O isler öyle kolay degil iste zamanimi aliyorlar benim sirada birsürü gelin adayim var
- 3 ay
Haklısın, o iş dışarıdan göründüğü kadar basit değil.
Her gelin ayrı bir hikâye, ayrı bir emek… o yüzden zamanını alması çok normal.
Zaten değerli olan da bu; herkes yapamaz, sen özenerek yapıyorsun.
Sıranın dolu olması da boşuna değil 😉 - 3 ay
Bazen sabrımı taşırsalarda bu gerçek işimi severek yapıyorum zor
Tarafları çok ama aldığım
Emeğin karşılığını karsimdaki insanalrin yüzlerindeki o mutluluğu görünce unutuyorum bi sonrakine kadar 😅😅 - 3 ay
İşte fark orada zaten… herkes diker, ama herkes o mutluluğu yaşatamaz.
Sen işi sadece yapmıyorsun, hissettiriyorsun.
Ama merak ettim… bu kadar gelinin hayalini gerçekleştiren biri, kendi hayalini anlatırken de bu kadar detaycı mı?
Yoksa o kısmı kahve eşliğinde, daha sakin bir ortamda mı dinlemek lazım? 😉
2 ayEv hanımligi evin tüm temizlik bulaşık düzeni yemeği ha bir de kocasıyla ilgilencek hepsi onlarda adam sinir hatasıyla bir de onun kahrını çekecek dahası var mi
01 Yorumla- 2 ay
😃😃😃😃
Kadınlar için zor meslek yok. Kadınlar için herhangi bir meslekte kadın olduğu için küçümsenmemek zor
11 Yorumla- 3 ay
Bence bu tüm cevapların üstünde bir cevap tebrik ederim
değil, muhtemelen beden gücü gerektiren amelelikler olurdu.
boksu moksu teknikle falan kapatırsın açığını ama beden işçiliğinde beden gücünün yerini kapatabileceğin pek bi numara yok neysen o.10 YorumlaBence en kolayı gt göstermek kız için spor salonu'nda gördüm 😃
10 Yorumla
6 ayBoks zor evet. Ama kadın için daha zor meslekler var bence.
10 Yorumla
3 ayBir çok meslek kadın için Zor ama bence en zoru askerlik diyebilirim
Çok teşekkür ederim ayrıca subay ve astsubay kadınlarımıza
Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır...00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayKadın erkek ayırt etmeden en zoru doktorluktur bence
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayYani aklıma gelen Almanya da legal olan bir meslek dalı var ama KS kuralları gereği söylemiyim🤣 🤣 🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayBoks mu dedin cidden onca iş arasıdna? Boksta kadın kadına dövüş zaten ne alaka ya
21 Yorumla
Cevap sahibi2 ayBoksörüm abartmışsın daha zor ısler var
6 ayev hanımlığı kesinlikle para kazanıcam diye kaç tane işe girdim ama ev isi kadar yormuyo evin isi bitmiyo bi de sürekli o evde durduğunu düşün psikoloji bozulur
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayTabiki benim mesleğim yani askerlik mesleği bir kadın için zordur.
10 Yorumla
4 ayBence askerlik gibi geliyo bana mesela şöyle düşünün görevdesiniz ve bir anda regl oluyorsunuz onca erkeğin içinde tabiki utanılacak bir durum değil ama sanki yara almışsınız gibi altiniz kan olucak
11 Yorumla- 4 ay
Duyduğum en fantastik cevap
Sporun içinden biri olarak söyleyebilirim ki asla değil... Boks tembel, hırslı olmayan adam için zordur.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayHepsi kadın çalışmak zorunda olmamalı. Evle ilgilenmeli
10 Yorumla
3 ayerkeklerle denk tutulmadiklari mesleklerin tamamı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayEsc lik kesin , duymadınız mı başlarına ne iş geliyor bir esc Rus Dubai da dişleri falan söküldü kemikleri kırılmıştı bir başkası seri katiller ile karşılaşma riskleri var onların radarında kimsesiz parasız kadınlar olur kötü insanların
12 Yorumla- 4 ay
Tehlikeli mesleklerden bahsetmiyorum en zor mesleğini soruyorum Zira her meslek kendine ait problemleri derecesine göre tehlikesi var. Mesela 135 metrelik direğin üstüne çıkan kadın oradaki Lambayı değiştiriyor yere düştüğünde parçalarını mikroskopla bulurlar gibi gibi Anladın mı canım
Cevap sahibi4 ayAnladım canım
5 ayEv hanımlığı. Özellikle anneyse. Annelik en zor meslektir
10 Yorumla
6 ayEv hanımlığı + anne olmak
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayKadın işin her meslek zor
29 Yorumla
Cevap sahibi4 ayNeden taktın buna bu kadar
- 4 ay
Seni rahatsız mı ettim
Cevap sahibi4 ayYoo benim rahatsız olduğum bi konu başkasının da bu kadar takmasına şaşırdım sadece
- 4 ay
Seni şaşırtmak güzeldi
Cevap sahibi4 ay🙃
- 4 ay
😘📍
Cevap sahibi4 ayKeşke çalışmasak
- 4 ay
Çalışarak zengin olunmuyor, zengin olacağın bir iş yap.
Cevap sahibi4 ayNe gibi
Gizli Üye(30-35)1 aygözlemeci bence, sabahtan akşama kadar ateş başında kan ter içinde, hamur aç harç yap pişir.
00 Yorumla
2 ayFizyoterapistim. Bence kadınlar için en zor mesleklerden biri ama tarlada çalışmak vs daha zor tabi ki
01 Yorumla- 2 ay
Yeşim Hanım merhabalar Yorumun için teşekkür ederim.
Araştırmalar yaptım acaba kadın Madenciler var mı diye daha Evvelce birkaç sefer olmuş ama bundan sonra hiç Madende çalışan kadın olmamış günümüzde şayet Madenin içinde çalışan kadınımız olsaydı bu kesinlikle benim için en zor kadın mesleği kömür Madencilik olurdu
Boks bir meslek mi ki kanka
31 Yorumla- 6 ay
😂😂
4 ayValla bence ev hanımı.
20 YorumlaBoks ne ya o mesleği yapan kaç kadın var
20 Yorumla
4 aySağlıkçı olmak
10 Yorumla
5 ayBence itfaiyecilik de çok zor
10 YorumlaAnnelik destek olan yoksa çok zor olabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayEsc günlük 50 kişiyle sks zor iş valla
33 Yorumla- 6 ay
Nesi zor be jajajaja her esc günlük 50 kişi görmüyor bile
Cevap sahibi6 ayO kadar detaylı bilmiyorum 🤣🤣
- 6 ay
Asla görmez rahat ol
Gizli Üye(25-29)5 ayBoks meslek değil ki spor
20 Yorumla
m 2 ayAnnelik diyebiliriz
03 Yorumla- 2 ay
Annelik Mesleki nitelikte değildir.
Bu dünyada anneliğin karşılığını verecek hiçbir meslek grubu yoktur.
Rica ediyorum Karıştırmayalım - 2 ay
Peki efendim
- 2 ay
🦋🦋 süpersin 🦋🦋
öğretmenlik, polislik, astsubaylık.
01 Yorumla- 6 ay
Evet haklısın olmuş Bu meslekler de zor zanaatlar
2 ayKadın olmak bence meslektir ama zordur
11 Yorumla- 2 ay
Niye diye sorarsan hem çocuk büyüt hem kocaya bak hem yaşa hem koruyacak birini bulmak zorundasın bunlar zor şeyler
Gizli Üye(30-35)4 ayHer meslek Zor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayPavyon işi yapan kadın
10 Yorumla
4 ayKesinlikle ev hanımlığı.
30 Yorumla
6 ayEv hanımı.
23 Yorumla- 6 ay
@fallinloveagain o kadar da değildir be
- 6 ay
Zor valla. Düşünsene bir sürü kadın sabah erkenden kalkıyor çocuğu okula gönderiyor kahvaltıyı hazırla etrafı süpür sil bulaşığı yika çamaşırı yıka as yemek yap
- 6 ay
Şöyle düşün, toplu taşıma çekmiyor kışın soğuk yazın sıcak görmüyor. Tamam kolay demiyorum ama boş beleş insanlarla muhatap olmak zorunda kalıp İstanbul trafiğinde toplu taşıma ile işe gitse daha mı iyi mesela
Gizli Üye(30-35)6 ayAnnelik
50 Yorumla
3 ayErkeklerle uğraşılan her iş
10 Yorumla
3 ayKuaför 😂😂
10 YorumlaAğır işler her zaman zordur
10 Yorumla
4 ayEv hanımlığı
10 Yorumla
u 4 ayŞoförlük olabilir
10 YorumlaBir kaç meslek var
10 Yorumla