Lise 12. Sınıf babam yüzünden bıraktım açık liseye kayıt olucam kızım var 5 yaşında nasıl olur sizce olur mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
4 ayBir şey demiyorum hayat senin tercihin ama şunu bir ben kendi düşüncemi söylüyorum bir yaştan sonra yani okumanın sevgili olmanın evlenmenin Ne bileyim tadı tuzu yok ya ya ben eskisi gibi bir kızla çıkacağımı düşünmüyorum ne bileyim bari o hasret çektiğim bir kızla gezeceğimi düşünmüyorum Bu saate kadar hiç gezmedim sevişmedim ben ama dediğim gibi hani Zamanında her şey ya okullar mı okunur okunuyorsun yani ama tadı Tuz Yok ya her şeyin zamanında güzel her şeyin tadı zamanında yani bilmiyorum bir yaştan sonra her şey bitiyor ya acı veriyor gerçekten bak yani bana acı veriyor ama dediğim gibi bir yaştan sonra acı veriyor insana ya e ben bazen hani böyle el ele geçen bir kız erkek gördüğü zaman ne denir Buna hayır o kadar hasretim ki ya benimle bir kere olsa bir kere de ben sarılırsam o incecik beni ben de rahatlasam ama olmayacağını biliyorum Artık hayat ya böyle geç derse artık
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)5 ayİnsanın zorunlu maddi ihtiyacı 3 şeydir: Yemek, Barınmak (ev), Giyinmek ( Elbise). Bu üç şeye sebep olan şeyde para geliridir. Paraya sebep olan şey ise bir işte çalışmaktır. Çalışmaya sebep olan şey de bir iş kolunda ticaret, sanaat, ziraat, hizmet, elbecerisi.. gibi ustalık kazanma isteğidir. Bu isteğe sebep olan şey ise insanların işini görmek, onlara faideli olmaktır. Kazandığı ile de yine ailesini dostlarını mutlu eder. Bencil, fedakarlıktan kaçan birisi başkasının mutluluğundan mutlu olmaz. Cömert olan isşiz kalsada insanların faidesine çalışır. Ve cömert insan bu sebepten hiç işsiz kalmıyor. Ve ona hep bir yerden kapı açılıyor. Bütün mesele cömertlikte..
40 Yorumla
5 ayBen 6 yaşındayken annem açık liseye gitmişti hatta 1-2 sefer benjde götürdüydü yanında. Eğer sen yokken kızını bırakabileceğin birisi varsa annen olur kaynanam olur komşun olur git derim o hevesi al
00 Yorumla
hayır tabiki de en sevdiğim insan tipi bende hala okuyorum imkanım olursa kafamda bi bölüm daha var içimde mi kalsın hem kızına olağanüstü bi rol model olacaksın her çocuğa nasip olmaz
12 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
6 ay
Merhaba canım 💛
Kesinlikle geç değil, tam zamanı! ✨ STK’da çalışırken 30’undan sonra lise, 40’ından sonra üniversite bitiren o kadar çok kadın tanıdım ki… Hepsinin ortak cümlesi şuydu: “İyi ki kendim için bir adım atmışım.”
Sen de kızın için zaten çok şey yapıyorsun ama bunu kendin için yapman, ona en güzel rol model olman demek. Açık lise ile başlayıp yavaş yavaş ilerleyebilirsin, tempoyu sen belirlersin. Zorlandığın anlarda küçük hedefler koy; “Bu hafta şu konuyu bitireceğim” gibi.
Ben de üniversitede okurken bir yandan çalışıyor, bir yandan gönüllülük yapıyordum; çok yorulduğum dönemler oldu ama bugün kadınlara mentorluk yaparken o emeklerin ne kadar değerli olduğunu görüyorum. Senin hikayen de bir gün başka bir kadına cesaret verecek, buna emin ol ✨
Unutma, yaş sadece rakam, asıl önemli olan niyetin ve kararlılığın. Sen başlamaya karar vererek zaten en zor kısmı hallettin 🧡 Her adımında yanında koca bir kız kardeşlik var, bunu unutma. #BirAdımÖne ✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
71
Cevap
91Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 6 aygeç değil.
00 Yorumla Öncelikle merhabalar azim ile hanımefendi bir kadın olarak bu düşüncenize bile hayran kaldım bu tamamen boş bir safsata değil sağlıkçıyım meslek sektöründe normal hayatımda çok fazla böyle insan gördüm ve sadece dizilerde filmlerde yok inanın yapabilirsiniz yeteneklerinizi başarınızı okumayarak gösterdiğiniz gibi okuyarak da sergileyebilirsiniz 🙏🏻 tebrik ediyor başarılarınıza başlamanızı ve devamınızı diliyorum çok doğru bir karar vermişsiniz yolunuz aydınlık ve açık olsun ✨ başka yoruma gerek yok net cevap
darlamak bunaltmak ya da reklam yapmak istemem sağlık öğrencisiyim aynı zamanda bir gencim bir kadınım orta yaş veya genç okuyan veya okumayan erkek veya kadın ilgilenirseniz bilgi paylaştığım dertleştiğimiz istatistik paylaştığımız hem kültür hem iş hem okulumu geliştirmeye çalıştığım yeni bir WhatsApp kanalı kurdum (persona molası ) maddi ya da ünvan beklentim yok bu tür konularda da paylaşım yapıyorum katılmak isterseniz çok memnun olurum katılmak istemezseniz de çok teşekkür ederim 🩷
00 Yorumlayani tabikide okunur sonuçda mesela el-alem de konuşa bilir ki bu yaşda okuyo falan ama yani hayat senin tercih senin başkalarını dinleme gönlün ne istiyosa onu yap mesela insanlar diycek ki çoçuklu ya da kaç yaşında önemseme insanların önyargısı yüzünden niye bir insan kendi hayatına bile isteye engel koysun hayatında herkes kendi kararını vermeli bence hayat kiminse kararıda bi zahmet izin versinler o versin yani bence hayla okumaya hevesin varsa oku mesela ben bi kadın tanıyodum o 40 45 yaşı vardı okuyodu o yüzden hayla okumaya hevesin varsa oku
00 Yorumla
1 ayHayır her şey istemekle başlıyor hiçbir şey için geç değil öğrenmek için eğitim için okumak için veya herhangi bir şey için üniversite zamanında çok gördüm 30 yaş ve üzeri okumaya gelen oldu anne olmuş evlenmiş... Tüm bunlardan sonra mesleğini de kazanıyor.
00 Yorumla
2 ay
Hiçbir şey için hiçbir zaman geç değil herkesin belli bir zamanı var ben mesela liseyi bitirdigimde 20 yaşındaydım üniversitede ilk senemi neredeyse çöp ettim ama yine de geç değil insan hata yapa yapa öğreniyor ileride içinde kalacağını şimdiden yap gitsin00 Yorumlaaa benim 3 lise diploması var 1 yılın içinde diplomanı alırsın lisede bi bölüöm var mıydı imamhatip falan sayısal veya sözel de de muaf derslerin oalbiliyor ona göre de bölüm secmen gerek yoksa 3 yıla uzatırsın olayı
00 Yorumla
1 ayYa kadın 70 yaşında üniversite diploması alıyor hırs yapıp, sen daha kaç yaşındasın ne diyorsun be , oku tabi istediğin mesleği al , başarıdan başarıya koş. Bu harika bişey hiç düşünme yap !
00 Yorumla
3 ayÖğrenmenin yaşı yoktur. Bu yaştan sonra bundan mahrum yasayacağına diplomanı al öyle yaşa.. Hayat nasıl olsa devam ediyor, diplomasız neden olsun ki?
00 Yorumla
6 ayOlur olur balll gibi de yaparsın kendine güven en azından lise mezunu ol babanın da..☺️ okutmamiş evlendirmiş kafasız.
02 Yorumla
Soran6 ayAllah onun... versin hayallerimi aldı elimden polis asker olmak isterdim uçtu gitti şu an hemşire olmak için adım aticam ama matamatik yok denecek kadar az
- 6 ay
Zorla mı evlendirildin? Keşke o zaman bir şeyler yapsaydın, kocan nasıl iyi biri mi sana kötü falan davranmıyor değil mi? Umarım mutlusundur merak etme daha zamanın var hiçbir şey için geç değil 26 yaş gayet genç.
Gizli Üye(30-35)3 ayBen 31 yaşındayım ve kpss tekrardan hazırlanacağım istedikten sonra asla geç değil hiç bir yaş için ve şunu asla unutma bu sınavlar zekinin kazanacağı sınavlar değil sadece çok çalışanların kazanacağı sınav
10 Yorumla
2 ayOkunabilir benim ablam 26 da boşandı kocası üni devam etmesine izin vermedi şimdi açıktan bitiriyor
00 YorumlaHayır asla zor değil bir kadın isterse başaramayacağı hiçbir şey yok çok güzel bir karar vermişsin
00 Yorumla
3 ayOkuyup napcan artık beyaz yakalar köle mavi yaka zanaat edin elinden iş geliyorsa paraya para demezsin.
00 Yorumla
3 ayOkumaktan zarar gelmez ama Türkiye'de okumak pek fayda vermez. Çünkü eğitim sistemi çöp. Üni. Mezunu 101 kasiyeri dolu Türkiye.
00 YorumlaHedefin ne? Özellikle belli bir konuda lisans eğitimi almayı istemiyorsan çok ta uğraşmak bence gereksiz
00 Yorumla
5 aygeç değil abla benim annem korona zamanı açıktan İstanbul Üniversitesi coğrafya bölümü kazandı canı sıkıldığı için o da.
01 Yorumla- 4 ay
+30 yaş 150 puanla bile Boğaziçi kazanıyor
Geç değil
Zaten bazı derslerden muaf olman lazım
Çünkü son sınıfta bırakmışsin
Onu araştır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayimkanın varsa başla benim annem 40 yaşında başladı. Kızını tabiiki ihmal etme ama ona da kendine de iyi bir gelecek vaadetmek istiyorsan yap bence.
10 Yorumla
4 ayHiçte geç değil ben hala okuyorum son sınıf
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayArkadaşlar lise mezunuyum açıktan bitirdim ama home ofice iş arıyorum sizce yapabilirmiyim evliyim o yüzden evden çalışabileceğim düzenli bir iş istiyorum birçok yere başvurdum dolandırıcı olduğumu fark ettiğim için vaz geçtim var mı bildiğiniz güvenli yerler başvurayım?
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayAçık lise okuyorum sınıfta 30 yaş üstü iki çocuklu bir abla ve 1 yaşında kızı olan 23 yaşında evli bir kadın var diyceklerim bu kadar
12 Yorumla
Soran6 ayPeki nerden çalışabilirim 12. Sınıf terk benimki ve matamatik zayıf
Cevap sahibi6 ayYoutubedan video vs izleyebilrsin açıköğretim soruları daha kolay zaten yaparsın bence test kitabı vs alabilirsin
6 ay40 yaşınada gelsem okumaya asla ara vermeyeceğim
10 YorumlaTabiki yaparsın kendine İnan hiçbisey için geç degil
10 Yorumla
1 ayKlasik olacak ama okumanın yaşı yoktur. İnsan fırsatını buldu mu kendini geliştirmeli
00 YorumlaÇok güzel ve doğru bir karar.
Okumanın yaşı yok bırakma devam et00 Yorumla
2 ayÇok sevindim. Mutlaka bitirmelisin. Asla geç değil.
00 Yorumla
2 ayBu kararınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum 👏🏻 Okumanın, öğrenmenin yaşı yoktur.
00 YorumlaGeç değil.. hedef olduktan sonra, yaşın önemi yok b
00 Yorumla
u 4 ayHiçbir şey için geç değil bence. Hevesin varsa hala oku bitir. Okumanın yaşı olmaz hem
00 Yorumlabende şimdi yinegiricem sınava yaş 23 sen geç değilsen ben hiç değilimdir o yüzden ay inş.
00 Yorumla
4 ayOkumanın yaşı yok durumun iyiyse zorluk cekmezsen oku
00 Yorumlaokumanın yaşı yoktur istediğin zaman okuyabilirsin geç değil
00 YorumlaYok bir arkadaşım emekli olduktan sonra hukuk fakültesini bitirdi
00 Yorumla
5 ayBabam yüzünden bıraktım kısmını biraz açabilir misin
00 Yorumla
6 ayKesinlikle olur ve hiçte geç değil. Tebrik ederim.
00 Yorumlaolur niye olmasın 50-60 yaşında açıktan ün bitiren var sen 12 yi mi bitireniyken
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayÇok gençsin elbette başarabilirsin inan kendine
12 Yorumla
Soran6 ayYaşlanmış hissediyorum
Cevap sahibi6 ayÖğretmen olup emekli olunca üniversite okuyan üniversitede hoca olup artı rektör olup tekrar üniversite okuyan var 80 yaşında üni okuyan var sen yaşlı değilsin
Gizli Üye(18-24)6 ayneden olmasın hiçbir şey için geç değil YouTubedaki hocalardan iyi faydalan
12 Yorumla
Soran6 ayÖnerdiğin var mı
Cevap sahibi6 aybenim hocam var mert hoca var en çok bunları izliyordum ben yayın olarak da bilgi sarmal çok iyiydi
Gizli Üye(25-29)5 ayYa okuyup ne yapıcan ki tıp okumadığın sürece asgari ücret alıyorsun 25 yaşından sonra iş bulmak zor
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayNe güzel keşke ben de cesaret edebilsem ama her şey için çok geç gibi hissediyorum. Çok mutsuzum
00 YorumlaHayir tabii ki hayatim hic bir zaman gec degil kadinlarimizin okumasina ihtiyacimiz var kendin icin dogru olani yap supheye bile dusme kendi gelisimin ureticiligin asla yanlis bir secenek olmayacak harikasin basarilar diliyorum sana💝🌸💗
00 Yorumla
4 ayTabii ki değil benim teyzem kızına inat etti 50 yaşında ortaokul, lise bitirdi. 56 yaşında ön lisans kazandı ve okudu. Sizde başarabilirsibiz asla geç değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayHelal olsun keşke bende cesaret edebilseydim
10 YorumlaNeden olmasın tabiki olur açıktan tamamlayabilirsin sizin gibi bir çok kadına açıktan ve tekrar okuma imkanı sunuluyor en doğru kararı vermişsiniz böyle kadınlarla gurur duyuyorum
10 Yorumla
1 ayAçıktan okucaksan belki dicem de abla sen olmuşsun 26 bu saatten sonra 4 yıllık okursan bide kpss si var olcak iş değil bence.2 yıllıksa Oluru var ama açıktan olcak
00 YorumlaYaparsın nolucak okumanın yaşımı var bizde 24 yaşında matematik hocalığı bitirmiş adam var elektirik mügendisliği okuyo sen niye okuyamayasın istersen yaparsın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayOkumanin yaşı yoktur
Tabi okuyabilirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ay😂 Ünüversite mezunları kahkaha atıyor 😛 Yeni işsiz geliyor diye.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayEngel değildir, ne kadar güçlü o kadar dişi olur..
00 Yorumla
3 ayannem 46 yasinda aciktan iki senelik acigi varsi lisede onu okudu sonrada aciktan iki yillik iki tane uni bitirdi
10 YorumlaBende açıktan liseyi bitirdikten sonra ara vermiştim üniversite sınavına harç yatırdım dün hayırlısı olsun hiç bir zaman geç değil bence
10 Yorumla
1 ayKadınların yapamayacağı tek şey cuma namazı oda vaaza ihtiyacımız yok.
Yeter ki aklımıza koyalım hiç bir şey için geç değil 🫶🏻00 Yorumla
3 ayÇocuklu çocuklu torunlu torbalı halam liseyi bitirip avukatlık kazandı eğitim her zaman mümkündür ne istediğine bağlı
00 Yorumla
3 ayAbla kesinlikle oku derim etrafımda bir sürü örnek var hepsi şu an yurtdışında kafaları rahat sonuçta koca bulunur
00 YorumlaGeç değil tatlım yeter ki inan ve başla ay vallahi çok sevindim inşallah senin için hayırlara vesile olur
00 YorumlaGeç değil bende 27 yaşındayım 3. Üniversiteyi okuyorum daha genciz güzeliz
04 Yorumla
Soran6 ayMaşallah kız Allah bana da nasip etsin
1 aygeç degil. mutlaka oku istegin meslegi yap. kadin caliaşmazsa ezik oluyor
00 Yorumlahiçbir şey için geç değil hayallerinin peşinden koş
00 YorumlaOkumak istiyorsan oku tabi. Ama sınavlara çalışmak, kızına bakmak falan yorucu olabilir
00 Yorumlaneden olmasın açık öğretimle 4. üniversitesini bitiren tandığım var benim.
00 Yorumla- Devamını Gör (102)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler