Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
255Cevap
eline aldığı aş olmalı, değdiği yer parlamalı! baktığı erimeli.. bastığı yer inlemeli.. olduğu yer mabed olmalı! sanatçı olmalı..
iki ana kriter: bakımlı ve anlayışlı. üçüncüyü ekle dersen ince uzun topuklular şart, düz ayakkabılar yasaklanmalı derim :)
Dediklerine imzamı atarım aynen:)
İyi bir kadın erkeği etkiler, zeki bir kadın onda ilgi uyandırır, güzel bir kadın büyüler, anlayışlı bir kadın ise ona sahip olur. Helen Rowland. e anlayıştan sonra topukluları da giydiğinde iş bitiyor zaten al sana kadın gibi kadın ;)
ne istedigini bilen erkegine saygı gösteren agırbaşlı nerde konuşulacagını bilen oturmasını kalmasını bilen gerektigi zmn erkeginin kölesi gerektigi zaman erkeginin prensesi olabilen kadın gibi kadındır
Çok asil olmalı. Sade, kadınsı ve şık giyinmeli. Kültürlü ve eğitimli olmalı. Gerektiği yerde alttan almasını bilmeli. Güven verici olmalı. Olur olmadık şeyleri büyütüp tartışma çıkarmayacak derecede olgun olmalı.
yatakta tam bir F*HİŞE
dışarıda tam bir HANIM EFENDİ
mutfakta tam bir AHÇI
olmalı kadın... tadından yenmez
namuslu bir işde calışıp kendı ayakların ustunde durabilen bir erkeyı yönete bilen evini yönete bilen kadına kadın derim
Beni ben yapan ozelliklere aşık olup daha sonra elde ettikten sonra beni degistirmeye calismamali
pbs.twimg.com/media/Bt4OrnhCIAAytBH.jpg:large
fizik olarak böyle :D
Delikanlı olmalı, bir erkekten daha erkek olmalı. Güçlü olmalı, ama her zaman merhametli olmalı. İleride anne olmayı hak etmeli. Bir adamı acılarıyla sevmeli...
Öncelikli olarak zeki mantıklı ve bakımlı olmalı erkegini kendisine köle sanmamalı ve içtenligini belli etmeli. Gerisi fasa fiso...
Kesinlikle erkege muhtac olmayan kendi ayaklarinda duran gosterip elletmeyen kendine bakmasini, baktirtmasini bilen kadinlara kadin diyoruz :)
oktay kaynarca anlatsın sana :)
https://www.youtube.com/watch?v=NWIvIwKSJkcNe yaparsan yap kendine yakisani demis bir zaat ve de ne güzel demis.. Burdaki herkese kulak verirsen sebege dönersin..
https://www.canyucel.org/kadin-dedigin.html bakınız can yücel'in mi? sibel bengü'nün hep ikilemde kaldım ama buradaki gibi bana göre
Kendi ayakları üzerinde duran güçlü bir kadinin bir erkege muhtac olmadan ayaklari uzerinde durmasi ve basarili olmasi bence cok önemli. Kendinin ve çevresinin farkında olup, ne istedigini bilen kadin kadin gibi kandindir bence.
Mutfakta aşçı, dışarıda hanımefendi yatakta or*spu olmalıdır...
Kadın dediğin nerde nasıl davranığına dikkat etmeli, hatalarını kabul etmeli, üste çıkmaya çalışmamalı, saygılı ve sadakatli olması gerekli, kadın dediğin az birazda nazlı olmalı, sevgisini belli etmeli odun olmamalı en başta bence...
Kadin bir erkegi tamamlayan en onemli seydir. Kadin guclu olmali, gozleri her zaman mutluluk sacmali. Kapristen uzak, kisisel gelisimini tamamlamis nerde nasil davranacagini bilmeli. Kadin giyinmesini bilmeli, makyajini abartmamali, bakimli olmali.
Namusu ve iffetiyle yaşayan akıllı kendi kararlarını verebilen, eşine sadık.
Kadın sevgiye ve başarıya aç olmalıdır bence :) Zeki ve duygusal.
Sarı saçlı mavi gözlü olmalı ve mini etek giymeli bakanlar bu kadın ne kadarda güzel diyebilmeli
erkekler açısından soruyorsan güzel olsun iyi sevişsin yeter.. gerisini önemsediklerini düşünmüyorum
kime göre neye göre yani
İyi okumadin galiba yazdigimi
bkz bülent arınç
https://www.youtube.com/watch?v=DjWpj3L3IsMKucaktan kucağa gezmeyecek sözünü geçirebilecek açık sözlü olucak gerçek aşkı bekleyecek !
Kadın gibi kadın, erkeğe karşı her türlü eşitliği talep etmeyen, o sinirlendiğinde susmayı bilen, yeri geldiğinde sultanlar gibi onu çekip çeviren ve namusuna asla laf getirmeyen kadındır.
kısacası kendi ayakları üzerinde durabilmeli herkese dik durabileceğini sezdirmelidir
Sokakta hanımefendi, mutfakta aşçı, yatakta fa.. hişe derler aynen öyle olmalı
Hiç uğraşma kendin ol bence. Ne olursan ol zaten yaranamayacaksın..
Özgüvenli ama kibirsiz, ciddi ama soğuk değil, güler yüzlü ama cıvık değil.
Neden yaratıcı olmuyorsunuz hep günün sorularını soruyorsunuz?
Ne yalan söyleyeyim içimde kitap yazma isteği uyandırdın çok uzun bir konu ama kadın gibi kadın değilde insan gibi insan olmalı soru
Baya dokunaklı olmuş kitaba başlamalısın
BBeNce bir kadin ne kadar güçlü ve mmükemmelse okadar yalnız kaliyor
bikere olgun olmalı sorumluluk sahibi olmalı doğruyu yanlısı bilmeli ve öğretmeli sonucta her erkek ve kadın yine bir kadının eseri
bütün bunları yaptığımızda da annem gibisin lafını duyup, başkalarına ( daha yırtık ve bu özellklere sahip olmayan) kaptırıyoruz :))
Aynen ayni annem gibisin diyip bir arakadasla iliskimiz bitmisti:D
herkezin ruh ikizi farklı onllarda gevşek kızlardan hoşlanıyodur
Islam ahlaki ile ahlaklanan kadın kadın gibidir hanımefendidir
Zeki, kültürlü, konuşmayı bilen, sade, bakımlı, gözleri etkileyici, uzun boylu ve düz uzun saçları olacak vaooovv :D
beni tarif etmişsin
adres ver o zaman cabukk :)
Dünya kadar malın olacağına, fındık kadar... n olsun cinsinden olmasın yeter.
Oturalım olup, erkeğinin yanında ne yapması gerektiğini bilen bayan CANDIR.. :)
Ahlak edep olmadıksan sonra kadın kelimesinden yoksundur benim için hangi sıfatlar gelirse gelsin değiştirmez çünkü kadını kadın yapan bu.
akli basinda dogru durust kisiligi oturmus , eli yuzu muhabeti duzgun, namuslu ve ornek "ANNE" olursa kadin gibi kadin olabilir :)
misal şu kadın gibi kadın tabiri bile erkeklerle kendinizi kıyaslamanız sidik yarışı içinde olmanızdan geliyor
böyle olmayın
yapmayın
kadın gibi olup yumuşak görünümlü ama içinde sahiplenme, sabır ve merhamet duygularını barındırmalı
küçük şeylerden bile mutlu olmalı paranın üstüne kurulmuş bir ilişki uzun sürmez.
soru eksik.. karakter mi fizik mi? hangisi ile ilgili cevap bekliyorsun..
Namusunu ırzına sahip ve mukâyet olan oturup kalkmasını bilen ve kendi ayakları üzerinde durabilmeli her şeye rağmen.
Saçma sapan konuşmamalı yerine göre susmalı yerine geldiğinde susmamalı anlayışlı ve oturaklı olmalı yeri genel olarak ağır başlı olmalı ama ortam oldugunda da muhabbeti sarmalı... bana göre
Bir kadın kadın gibi, bir erkek Erkek gibi olmalı.
erkek güçlü kendinden emin, kararlı,
Kadın hareketleri, davranışları ile zarif narin, bakımlı, temiz ve güzel olcak
kocaman bir yüregi ile erkeginden başkasını aklına bile getirmeyen getirme ihtimali bile olmayan kocasına ömrünce yalan söylemeyen dürüs kocaman seven anne olabilecek bir kadın kadın gibi kadın.
At gibi böyle, kişneyen. Dört nala dıgıdık dıgıdık deeh hadi kızım.
Sevdiği adam için kendinden vazgeçmemeli pişman olcağı şeylerden kaçınmalı ayakları üzerinde durabilmeli
aynanın karşısına geçtiğinde bıyıksız sakalsız ama ama bir o kadar da erkeksi hisseden dişi abidesi
değişik bir yorum olmuş :D
soru değişik değilmiş gibi konuşma :D
Kadın zeki akıllı olmalıdır erkeğine çocuguna evine yani yuvasına sahip çıkmalıdır. Kendi ayakları üzerinde durmasını bilmelidir herzaman
Mert olmalıdır herşey karşısında dimdik ayakta olmalıdır yeri geldiğinde prenses gibi narin yeri geldiğinde erkek fatma gibi sert olmalıdır
Yemek yapmasını bilmeli gerektiğinde hesap sormalı Bessy dediği gibi güçlü olucak ama o gücü kocasına saklamalı kadın dediğin budur
Kocasına itaatkar olacak. Ama kendi ayakları uzerinde de durmayı bilecek. Dürüst olacak. Güler yüzlü olacak. Fazla konusmayacak. Ama hakkini da savunabilecek. Cok mu şey istedim :D
Herşeyden önce bakımlı olmalı, bu kendine ve bana olan saygısını gösterir. Kültürlü olmalı, anlayışlı zeki ve mantıklı olmalı ve fedakar. yrıca gerçekten sevmeli ve kadın olmalı.
Eli ayagı kaşı gözü kulagı burnu dişleri dudakları sacları olsun ama boşverin bunları insan denen bir varlık var çok eskilerde unutulmaya yüz tutmuş ondan olsun yeter ozaman kadın gibi bir kadın olur..
Önce kadın gibi görünmeli ve bakımlı olmalı. Sonrası davranışlarla gelir.
kültürlü anlayışlı olmalı şımarık türkçesi anlaşılmayan olmamalı
Karakteri ve durusuyla kendini her zaman bilmeli cunki kadinlar toplumun temel tasidir.
Fiziksel acidan ele alirsak bknz: angelina jolie <3