"kadın dediğin güzel olacak arkadaş.
şöyle savurdu mu eteğini,
ruhun rüzgarına kayacak. bacakların, ayakların, bilekten bağlı
ayakkabıya tutunan
parmakların, seyrine doyamayacaksın. bakımlı olacak kadın dediğin.
saçları ipek , topukları pembe, boynu ince, salındı mı kuğu gibi
zarif olacak ve zarifliğinin ortasında bir hanımefendi barındıracak. güzel
olacak ama kaşı, gözü, bacağı, iki meme ucundan önce, sözü doğru, ruhu
aydınlık olacak, güzelliği komple olacak. korkmayacaksın gecenin bir vakti
sol cenapta yüzünü gördüğünde. yeni bir kabus gibi yaşamayacaksın gerçeği de.
güzel olacak ama, aklını evde tutacak kadar da akıllı... seni elinin tersiyle
değil, avucunun içiyle kavrayacak... bileceksin ki emin ellerdeyim, başkası
tutamaz beni böyle. rahat olacaksın yanında, çok konuşmayacak, beynini
didiklemeyecek küçük kurtçuklarla. sıradan ve kabullenir yaşamanın ne
demek olduğunu sindirmiş olacak içine.
asla şatafat düşkünü olmayacak. doğum günlerinde bir sıcacık
öpücüğün yerini, tek taş bir de beears'ın alamayacağını algılayacak kadar
doygun olacak. hatırlaman yetecek özel günleri, pahalı bir hediyeyle
savuşturmadan sadeliğin içinde farkedilir olabilmeyi, gösterişli kıyafetle
bir tutmayacak. duruşu, oturuşu, yürüyüşü abartılı değil, basit hiç değil,
sadelikten oluşacak. kendini süs bebeği gibi ortaya atıp,
fingirdeşmeyecek başkalarıyla. ekonomiden, politikadan, milli maçlardan ve
kültürel olaylardan haberi olacak. bizi kim yönetir, nasıl yönetir,
demokrasi, monarşi, oligarşi nedir bilecek, saf hatun numarasıyla
cahilliğini güzelliğiyle örtmeye yeltenmeyecek. gezip, eğlenmesini
bildiği kadar, pazar parasını kozmetiğe yatırmaması gerektiğini, domatesin,
ekmeğin, soğanın, kıymanın kaç para olduğunu bilecek. cak cak telefonda
konuşup, niye böyle fatura geldi hayret tribine girmeyecek. eşini dostunu
kollayacak ama içi vıcık vıcık dedikodu yumağının içinde kaybolmayacak.20 Yorumla
+1 yılMerhaba Arkadaşım. Kadın dediğin erkeğine sadık olmalıdır, erkeğine karşı vefalı davranmalıdır, düşünceli, anlayışlı ve şefkatli olmalıdır. Erkeği yanında değilken kendi ayakları üzerinde durmasını bilmelidir. Erkeğini gerçekten sevmelidir. Başka birine istekli gözle bakmamalıdır. Erkeğine güvenmelidir. Kadın dediğin yaratıcı olmalıdır bana göre biraz da eğlenceli olmalıdır fakat yeri geldiğinde de son derece ciddi olmasını bilmelidir. Kadın dediğin planlarını geleceğe yönelik eşiyle birlikte yapmalıdır. Geleceğe pozitif bakmalıdır. Erkeği kendini kötü hissettiği zaman iyi bir dert ortağı veya çok samimi bir arkadaş olup erkeğini teselli etmesini bilmelidir. Erkeğinin püf noktalarını bilmelidir ve her ne olursa olsun kırıcı olmamalıdır. Ahlaklı, sade, saf ve temiz olmalıdır. Nerede ne yapacağını bilmeli, konuşması gerektiği yerde konuşmasını bilmeli ve susması gerektiği yerde susmasını bilmelidir. Kadın dediğin gerektiği yerde erkeğini etkilemelidir. Eşinin gözünün ondan başkasına bakmaması gerektiğine inandırmalıdır. Kadın dediği budur. Bana göre elbette. İçimden geldiği gibi yazdım Arkadaşım :)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek dediğin; Öyle kuzu gibi olmayacak. Her dakika aşkım, canım, cicim demeyecek. 'Seni seviyorum lan' diyecek. Mesela etek giydirmeyecek. Kıskançlıklarıyla bunaltacak. Kızdırıpta 'Kızınca çok güzel oluyosun' diye güldürmesini de bilecek. Koydu mu oturtacak ama asla kıyamayacak. Ne bileyim abi el ele bir ortama girince herkes önüne bakacak. Kimse bakmaya cesaret edemeyecek. Sürekli 'Nerdesin, kiminlesin' diyecek. Gerektiği zaman yanında bitecek. Öyle kız gibi trip atıp küsmeyecek. Sevgisini laflarıyla değil davranışlarıyla belli edecek. Ama hiç bırakamayacak. Sen bitti dediğin de peşinden gelip 'bitemez' diyecek.
00 Yorumla
Kendi ayaklari uzerinde duran guclu kadinlara hep hayran olmusumdur. bir kadinin bir erkege muhtac olmadan ayaklari uzerinde durmasi ve basarili olmasi bence cok onemli. endinin ve cevresinin farkinda olup, ne istedigini bilen kadin kadin gibi kandindir bence.
4721 Yorumla- +1 yıl
mükemmel kadın ıle mukemmel erkek asla bırlıkte olamazlar cunku mukemmel kadın asla ılk seferde kabul etmez mukemmel erkekse asla ıkıncı kez teklıf etmez
- +1 yıl
bende güçlü kadınlara hayranım yaaa
- +1 yıl
eğer erkek veya kadın birbirlerine ihtiyaç duymuyorsa aşk diye bir şey de yoktur. bahsettiğiniz tarzda bir düşünce yapısı bireyi yalnızlığa sürükler ve egoist biri haline getirir. erkek ve kadın bir bütünün iki parçasıdır ayrı ayrıyken hep bir tarafları eksik kalır. şu kapitalist dünyada bu tarz bir hırsla iyi paralar kazanıp iyi bir kariyer yapılabilir fakat aşkı yaşamışlar için hep büyük bir manevi boşluk kalacaktır. bu dünya bizi anlamsız bir yarışa sürüklüyor ve ben buna alet olmayacağım...
- +1 yıl
Hayır ben yalnız kalsın, bireysel olsun demiyorum. Bahsettiğim tamamen kişisel bir şey. En güzel örnek bir kadının ekonomik özgürlüğüdür heralde. Elbette kadın erkek bir birini tamamlar ama kendi başına kararlar alıp, ayakları üzerinde duran kadın illa ki yalnız olacak diye bir şey yok. Yani bahsettiğim şeyde örnek olarak bir evlilik bittiğinde kadının her şeye rağmen ayakları üzerinde durması gibi... Bu sadece maddi değil, manevi açıdan böyle bir duruş sergilemesi... Güçlü den kastım bu. Konuyu aşk ve kadın erkek olarak bakarsak çok daha ince detaylar çıkacaktır.
- +1 yıl
peki kadının aile içindeki rolü nedir.
- +1 yıl
tam ben yazacaktım, baktım ki yazılmış hatta eic seçilmiş. kesinlikle eic hakediyor. +1
- +1 yıl
erkeğe muhtaç olmadan mı?
büyük çelişki var!!
erkeğe ihitiyaç duymaman mümkün değil çünkü dünyaya seni geiren iki unsurdan biri erkek.
konumunu küçümsersen hayata 1-0 yenik başlarsın. - +1 yıl
kesinlikle
- +1 yıl
bir kadının erkeği dışlamak pahasına ayakları üzerinde durması iyi değil
o aşağılık roma kilisesi hz isayı pazarlayamayıp yerine kadına güç vadeden hz meryemi pazarlamaya çalıştığı aptal tezgahın toplumun temelini en çok sarsacak aileyi yok edecek kadını bireyselleştirecek sazan kadınlarısınız işte - +1 yıl
Valla erkekler bosuna yazmayin cevap oldukca feminist bor cevap kadin kendi ayaklari uzerinde durdukca iliski denen mefhumu sadece kendi ayaklari ustunde surdurmeye mahkum olacaktir. Ne istedigini bilir cocuk mesala onunda kendi basina yapr.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
253Cevap
+1 yılNickinden esinlenerek, gerçekleri dondurma üzerinden anlatıyorum, okuyun gayri : Kadın dediğin Magnum gibi değil Cornetto gibi olmalıdır. Magnum gibi dışı başka içi başka değil, Cornetto gibi içini dışardan görebileceğin, karakterini yansıtan tarzda olmalıdır. Magnum gibi her tarafı sürekli aynı olacağına Cornetto gibi başı ayrı tat sonu ayrı tat olmalıdır ki bağlayıcı olsun. Cornetto'yu çevirir baş üstüne koyarsın kendi "ayaklar" üstünde durur ancak Magnum kendi ayakları, çubuğu üzerinde duramaz. Cornetto değer bilir, hediyesini hemen verir. Magnum öyle değildir, bir ton para harcarsın, ancak çubuklarını biriktirip çekilişe katılırsın, değer bilmez...
54 Yorumla- +1 yıl
Çok tatlısın teşekkür ederim. :)
- +1 yıl
Rica ederiz efendim, teveccühünüz :)
- +1 yıl
eic bu olmalıydı bence :D
- +1 yıl
Teşekkürler :) Ben bunu EİC seçildikten sonra yazdım, ama içimden gelerek yazdım :D Bir anda döküldü :)
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 488 cevap paylaştı. Her şeyden önce kesinlikle kendini geliştirmiş olmalı. Güzel-çirkin, bunlar geçici şeyler zeki olmalı kadın dediğin. Nerde ne yapacağını, nasıl konuşacağını bilmeli. Yanındayken onun içinde bir huzur oluşmalı. Kendi ayaklarının üzerinde durmalı ve mutlaka bir mesleği olmalı. Çalışıp çalışmamak değil önemli olan, yapabileceği, uzmanlaştığı bir şey olmalı. Bir arkadaş gibi oturup muhabbet de edebilmelisin, bir anne gibi üstüne de titremeli. Tabii bunları isteyebilmesi için erkeğin de bunları baz alarak hareket etmesi gerek.
40 Yorumlakendi ayaklarının üzerinde dursun, ben de dahil olmak üzere kimseye muhtac olmasın, toplum baskı ve kurallarını umursamadan istediği gibi yaşaya bilsin, bir erkek ne yapabiliyorsa oda yapmaya hiç çekinmesin (kas gücü gerektiren şeyler hariç) kendine değer versin, bakımlı olsun (bakımdan kasttetiğim makyaj değil, spor yapsın, düzgün beslensin)
Kitap okusun, sanatla ilgilensin. Diğer kadınlarla yarışıcam diye, saçma saçma mekanlara gitmesin, bunun içinde zengin erkek bulup sömürmeyi düşünmesin, gerekirse asosyal olsun. Gereksiz örf ve adetlerimeze takılıp hayatı kaçırmasın, mümkünse Türkiye'de yaşamasın zaten, medeni bir ülkede, değer görerek yaşasın.20 YorumlaKadın dediğin ne istediğini bilmeli erkeğine güven vermeli ve dengesiz olmamalı. Ben herşeyi bilirim kafama göre takılırım, hep bana ilgi hep bana sevgi diyor ise uzak durmalı hatta koşarak kaçmalı. Kadın öyle bir varlık olmalı ki erkeği baktığın da her seferinde iyiki bu kadını sevmişim demeli. Saçma sapan dizi aşklarının filmlerde olduğunu unutmamalı. Kendisi nasıl küçük sürprizlerden hoşlanıyorsa erkeğinde insan olduğunu aynı derecede hoşlanacağını bilmeli. Ben kızıııım nariniiiimm triplerinden kurtulup hayata çıplak gözle bakmalı. Başkalarını ilişkilerini görüp bak onlara aşkıımmmm şuraya gitmişler bak tatil yapmışlar bıt bıt bıt diyip adamın canını sıkmamalı. Yani kısacası abilerim ablalarım karşılıklı anlayış fedadakarlık lazım bencillikten kaçmal lazım biz erkeklerde insanın ulan.
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 954 cevap paylaştı. erkeklerle iletişimini on numara ayarlayabilen. çok haremlik selamlık değil ama çok da ortam kızı değil. kadınlıgını gosteren. gerektiğinde alımlı. gerektiğinde şirin kız saf kız modu. moddan moda giren. edepli. namuslu. bakımını yapan. gülüşü tabi on numara olcak. aşırıya kaçmyan makyajda süste alımda endamda. erkekleri çalıştırmasını kullanmasını da tabi kadındır bilecek, mesela benim halledemediğim bir ayakkabı firmasından ayakkabi değişimini halletmişti. erkek ve kadının konusması farklı oluyo. ama kuyruk sallamamalı tabi erkeklere.
10 Yorumla
+1 yıl1-bir kız öncelikle giyimi kuşamı abartılı acık olmucak cıddı bır ılışki istiyorsa burdakı cıddıyet evılık olarak dusun cunku acık saçık bır kızla evlenmeyı düşünmek yerıne ondan cınsel veya görsel olarak faydalanmak ıster.
2-evlenmeden etek altı muhabbet ve munasabet öpüşmek dahıl çünkü bu benle yaptıysa daha başkasıyla neler yaptı düşüncesi kesinlikle kaçınmalısınız.
3-bir kız erkegin işine giyimine fazla söz iyi ya da eleştiri yapmamalı
4-bir kız normal olarak hal hatır sormalı ve ona ilgi duydunu sözleriyle değil gözleriyle anlatmalı gözlerinin içi gülümsemeli
Evli olanlar icinse 3 altin kural vardir istenirse o da yazilir02 Yorumla- +1 yıl
3 altın kural?
- +1 yıl
Biri acik ve cinsel sonra sikayet etme yazimi
+1 yıl
+1 yıl1) Oturmasını kalkmasını bilmeli.
2) Öyle ufak şeylerden korkmamalı, biraz cesur olmalı.
3) Ayakları üzerinde durmayı bilmeli.
4) Güzel yemek yapmalı.
5) Sabırlı ve anlayışlı olmalı.
6) Kalbi temiz olmalı.
7) Namuslu olmalı.
8) 1.75 boyunda 50 kilo olmalı.
9) Saçları sarı olmalı.
10) Beyaz tenli olmalı.
11) Fiziği çok iyi olmalı.
12) Zayıf olmalı.
13) İri gözlü olmalı.
14) Kirpikleri bol ve gür olmalı.
15) Gözleri yeşil ya da mavi olmalı.
16) Saçları uzun ve gür olmalı.
17) Temiz olmalı.
18) Güzel giyinmeli.
19) Akıllı ve zeki olmalı.
20) Ayakları ve elleri güzel olmalı.
21) Güzel kokmalı.
22) Sıcakkanlı olmalı.
23) Uyanık olmalı.
24) Sadık olmalı.
25) Kıskanç olmamalı.
Kadın dediğin böyle olur.12 Yorumla- +1 yıl
Tam 25 madde vay be.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe istediğini bilen , yeri geldi mi ağır efendi , yeri geldi mi konuşmayı bilen olmalı. Evini çekip çeviren , kocasına her zaman aşık ve sadık olmalı. Kocasına iyi bir eş , evlatlarına iyi bir ana olmalı kadın dediğin. Her önüne gelen erkeğe yüz vermeyen , başı önde yürümeyi bilen olmalı kadın dediğin. Mini etek giymemeli demiyorum ama giydiğinde taşımayı bilmeli. Oturup kalmasını bilecek kadın dediğin. Erkeğin kalbine giden yolun mide olduğunu bildiği için aç bırakmayacak erkeğini. Her gün sağda solda olmayacak yeri geldi mi evinde oturmasını yeri geldi mi kocasıyla gezmeyi bilecek kadın dediğin. İşten yorgun argın gelen kocasını dırdırıyla boğmayacak , ona huzur verecek , neşe saçacak kadın dediğin. Daha saymayayım yoruldum yazmaktan :))
10 YorumlaBakımlı olmalı, eğlenmeyi bilmeyi, güçlü olmalı, ama önemlisi sevdiğini asla aldatmamalı ondan da önemlisi kadına değer veren erkeklerle olmalı.. birlikte olduğu adam onun geçmişini sorgulamamalı buna izin vermesin kadın , kendisi her şeyi yaşamış ama sevdiğimin eline erkek eli değmesin diyenlere gülüp geçmeli. hıı bir de gereksiz kıskançlıklarla kısıtlatmasın kendini güçlü olsun güçlü.
30 YorumlaBen bu adam gibi adam ve kadın gibi kadın deyişlerine çok gıcık oluyorum. Kim belirlemiş ki adam gibi adamın veya kadın gibi kadının nasıl olacağını? Herkesin karşısındakinde aradığı özellikler farklıdır, dolayısıyla adam gibi adamlık veya kadın gibi kadınlık herkese göre farklıdır.
61 Yorumla- +1 yıl
bence eıc bu olmalıyudı
Kadın gibi kadın. kadın olmalıdır.
1-Aslan
2-Güçlü
3-Tuttuğunu Koparan
4-Dişi:)
İnsanların hayata bakışları sosyolojileri farklıdır. kadını veya erkeği bir kalıba koyup sıkıştırmak mantıklı bir düşünce tarzı olamaz. Ancak ikinci bakış açısı şunu söyleyebilir. Kadın sevdiği ile veya birlikte olduğu insanla var olduğunu düşünürsen var olduğun insanın yaşam biçimine saygı duyması gerektiğini aynı şeyin erkek içinde geçerli olması yönündedir.
Aslında her şey kusursuz ince bir çizgi üzerinde hareket ederek ilerliyor. gözlerine baktığın insanın düşüncelerini okuyup o an sana bişey dediğini anlıyor ve okuyorsan ve buna cevap veriyorsan Gerçekten karşındakini anlıyor ve onunla yaşıyorsundur.
Değinmek istediğim en son şey ise Bir kadının Her şeyi birlikte olduğu insan için özel olmak zorundadır.10 Yorumla
+1 yılKadın gibi kadın ya da erkek gibi erkek fark etmez.
Kadın dediğinde erkek dediğinde dürüst olmalı. Merhametli, vicdanlı olmalı.
Pozitif olmalı. Hayatın tadına varmayı bilmeli, kendini mutlu etmeyi bilmeli.
En önemlisi insanları mutlu etmeyi bilmeli.10 YorumlaBence bir kadın iyi kalbli olmalıdır, ci güzel olmalıdır. İçinde Allah korkusu olması lazım merhametli olsun. Vicdanlı olmalı ve kötülük içinde olmaması gerek. Benim için bir kadın öyle olmali. Ve benim için herşey yapmak istemeli kalbinden, aynen benim onun için yapacağım gibi. Bana karşı çok açık sözlü olması gerek bana herşey anlatacak. Yani herşey karşılıklı olacak.
10 Yorumla
+1 yılKadın gibi kadın tarifi maalesef herkese göre değişiyor tıpkı adam gibi adam gibi. Sen burada sana uygun geleni en iyi cevap yapacaksın elbette ama gerçeğin göreceli olduğu aşikardır. Ama ortada bir yerlerde mutlak doğru var. Oda Hz Fatıma annemizin gibi olmaktır. Kadın gibi kadın budur.
10 Yorumlakendini bilen, akıllı içiden düşünüp mantıklı hareket eden sempatik kadınlara bayılırım. ayrıca çoğu kez bir erkek arkadaşla bile paylaşamadığın şeyleri rahatlıkla paylaşabildiğin sırdaş zeka küplerinede bayılırım. kadınlarrrr ne kadar güzel varlıklarsınız kıymetinizi bilmek lazım ama aranızdakilerden bazılar gerçekten insanı hayattan soğutabiliyor :) Kadın dedeğin şarap gibi olmalı yıllandıkça güzelleşe derdi babamm çok haklı katılıyorummm.
02 Yorumla- +1 yıl
ne güzel anlatmışsın :)
+1 yılKadın dedigin oyle evde 2 3 cocuga bakmakla calismakla tek basina ya da evli olan bir kadin yok ayaklarinin ustunde durmasiyla olmaz kadin dedigin Ailesine. Sadık giyimine kuşamına özen gösteren (özen burada kapalı giyim oluyor yani başörtulu ya da degil bundan bahsetmiyorum ) yalan konuşmayan ben şuraya gidiyorum dediginde dedigi yerden basks bir yere gitmeyrn ne kadar cok samimi olursa olsun baskalariyla pek muhattap olmayan rvde bile olsa açık saçık giyinmeyen. Kadına ben kadin. Derim...
00 Yorumla
+1 yılKadın gibi davranmalı, günümüzde kadınlar maalesef erkekleşmeye başladılar, argo konuşmalar, cıvık hareketler vs vs, kadın, kadın gibi olmalı, giyimiyle, kuşamıyla, nezaketiyle, güler yüzüyle, sesinin tonuyla, duruşuyla, endamıyla, temizliğiyle, bakımıyla, kokusuyla ve en önemlisi ayakkabılarının temizliğiyle. Günümüzde böyle hanımefendiler maalesef yok denecek kadar az.
00 YorumlaAsil ve güçlü kadınlar hep hayran olduğum kişiler olmuştur. Ne giymesini bilen daha doğrusu yerine göre giyinen ve her daim spor salonunda bile şık olan duygularını net ve düzgün ifade edebilen kin tutmayan kadınlar., kendi ayakları üzerinde durabilen ve ekonomik özgürlüğü olan kadınlar
00 YorumlaÖnce iffetli olacak, atlamayacak öyle her lafa, ağır başlı olacak, muhattap olmayacak mesela herkes onunla. Askıntılık edemeyecek her önüne gelen, gerektiğinde bir adım geri durmasını bilecek, bilecek ki SULTAN olsun bir adama ve meze olmasın erkeklerin muabbetine.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle kendine laf getirtmeyecek hal ve hareketlere sahip olan,
Giyimine kuşamına, oturmasına kalkmasın her zaman dikkat edecek olan,
Karşısındaki insanı konuşmasıyla mest eden,
Özellikle ağzında küfürü barındırmayan,
Kırmızı, Beyaz, Siyah ve Pembe'yi her daim kendisinde taşıyan,
Kendisiyle barışık, hayatını başka insanların diline bırakmamış bir kadın;
Benim için her daim KADIN'dır. :)00 YorumlaAnlatarak olmaz ki, kadin gibi kadin anlatilmaz yasanir. Siir gibi kadindir, her hareketiyle karsisindaki insani etkiler. Durusu, bakisi, ses tonu, uslubu, konusma tarzi, giyimi, agirligi, kultur seviyesi, egitimi, gucu falan her seyiyle dikkat cekmeli.
00 Yorumla
+1 yılKızlar takmış bir parası işi olan ayakları üzerinde duran falan filan diye ama gerçek bu değil malesef. Kadın dediğin nazik olmalı kırılgan olmalı samimi namuslu iyimser şefkatli güleryüzlü olmalı doğruları konuşmalı kısacası dünyada ne kadar iyi şey varsa kadında olmalı erkek gibi olmamalı :-)
32 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılMerhametli, oturup kalkmasını bilen, gerektiğinde bazıları ile arasına mesafe koyabilen, erkeğinin dert ortağı olabilen, cesur, kibar, sevimli, güler yüzlü olmalı, yemekleri güzel olmalı, çocuk bakmayı bilmeli, gergin olunduğunda durumu/olayı idare edebilmeli... bu böyle devam eder gider :)
00 Yorumla
+1 yılUtanmalı. Dar pantlon giyiosa üzerine bol uzun tunik çekmesini, vücudunu gizlemeyi bilmeli. erkeklerle konuşurken seviyesini bilmeli. Sokak ortasında haykırarak gülmemeli. Dikkat çekicek kdar saçmalamamalı. Kendini Bilmeli. Haddini bilmeli. Öyle :)
66 Yorumla- +1 yıl
çarşaf giydireydin.
- +1 yıl
Giydiririz :)
- +1 yıl
Nokta
- +1 yıl
Katılıyorum Selenırgı
Utanmasalar tasma takıp eve bağlıyacaklar geri kafalılar.
+1 yılHanım hanımcık olacak. Konuşması ve susması gereken yeri bilecek. Kendini koruyacak kadar kavga etmesini öğrenecek. Herkesle muhattap olmayacak. Seçici davranarak. Yemek yapmasını bilecek. Sevgilisine ya da kocasına cilveli olacak. Erkek gibi kaba ve küfürlü konuşmayacak. Haklı da olsa büyüklerinin karşısında susacak onları kırmak için. Cana yakın olacak.
00 Yorumla
+1 yılkaşar peynir gibi olmamalıdır, tulum peyniri gibi olsun ki saklı kaldıkça güzelleşsin..
31 Yorumla- +1 yıl
vaov :)
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4,5b cevap paylaştı. Pilavı inci tanesi gibi çayı tavşan kanı gibi kahvesi ab-ı hayat gibi olmalı lakin trabzonlu bir abi şöyle derdi biz ufaktık tabi ozamanlar kadın dediğun hamsi paliği gibi olmali kılçıklı yemeli kılçığı boğazına takılmamali aklımda kalmış:/
10 Yorumlabir kişinin kadını olmalıdır. kocası haksız birşey yaptığında ya da bir yanlışında herkezin önünde değil sadece eşi varken konuşup anlatmalıdır. Nerde nasıl davranacağını bilmelidir. erkeğin yanında taşıyacağı değil erkeğe çaktırmadan onu taşıyabilmelidir yanında.
00 Yorumla
+1 yılmamı olsun yeter warosu.org/data/lit/img/0046/57/1394683859515.gif
11 Yorumla- +1 yıl
Hahahha haykırdım lannnnnn :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendine güvenen, iradesi yüksek, en rezil anında bile gayet asil durabilen , sertlikle yumusaklık arasındaki uyumu yakalayabilen, alımlı, çekici, suratında hiçbirşey olmasa bile hoş gelebilen, gerektiği zaman gerektiği yerde vücudunu kullanabilen... gider bu böyle :)
00 Yorumla
+1 yılBence kadın gibi kadın asla küfür etmeyen, insanlarla güzel geçinen, yerinde konuşmasını bilendir erkeğine sahip çıkan kültürünü örfünü geçmişini unutmayan çocuğa nasıl davranılır büyüğe nasıl davranılır bilen namuslu kişilere kadın gibi kadın denir.
10 Yorumla
+1 yıltabi ki de
https://i.hizliresim.com/rYzDPN.jpg11 Yorumla- +1 yıl
motorine zam gelmiş
+1 yılKadın dediğin budur : https://zonimg.com/resimg/resim_goster/219
20 YorumlaKadın Erkeğe eş olsun diye yaratılmıştır. Kadın ne kadar güçlü olursa olsun hep bir erkeğe ihtiyaç duymuştur. Kendi ayakları üzerinde durma palavralarını geçiniz. Tek başına erkekte birşey değildir. bu başka bir konu. Kadın erkeği olmadan başsız tavuk gibi gezer.2*2=4
02 Yorumla- +1 yıl
sizin duymak istedikleriniz onlar. kadın tek başınada başarabilir. herşeyi yapabilir... bla bla bla. kadın gibi kadın nasıl olmalıdır. sokağa cık sor bakalım nasıl bir cevap alacaksın. 20 yasında bunlar sana heyecan verebilir. hayatımın yarısını yurt dısında gecirdim. inan bana avrupa falan deme durum orada da bizim ülkemizden farksız. Gerçek hayat başka türlü. burada yazıldığı gibi değil.
Yasitlarim için konusursam eğer. Biraz ağırdan satmalilar kendilerini. Belki çok banel olacak ama her gördüğüne kuyruk sallamayacaklar. bir erkek bir krizi gördüğünde basit ifadesi yerine gelecekteki istediğim kadın gibi kadin diyebilmesi lazim.
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı. kardeşimin ismini araklayıp karşı cinse uyarlamışlar. orijinaline benzemez ama !
https://www.kizlarsoruyor.com/uye/adamgibiadam8710 Yorumlahttps://pbs.twimg.com/media/BE2iun0CUAAYTwP.jpg sdflkfsldşklşfd :D
22 Yorumla- +1 yıl
asdfasdfsdf :D
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılçok geniş bir yorum çerçevesi. ben benim gibi derim bir başka kişi benim gibi diyebilir. ama aslında gülen yüzüyle insanlara neşe katan, mutlu olmanın sırrını bilen, açıkcası hayatı pozitif olarak anlatabilen saygınlığına saygı katabilendir sanırım.
00 Yorumla
+1 yılKadınlar erkeklere göre yapısal bakımında daha çok duygusal zekaya sahiptirler.
İnsanların kalplerini pamuk gibi yumuşacık yapan , dostlarının kalplerini hisseden, eşinin dünyanın en mutlu erkek olduğunu hissettiren kişi kadın gibi kadındır.00 Yorumlaedepli , dışarıda hanımefendi ama evde bir tek eşine şımaran hem ait hem sahip olabilen
iyi bir anne40 Yorumla1. Güzel yemek yapan, evi çekip çevirebilen bir kadın olmalı,
2-İyi para kazanan, ayakları üstünde durabilen kadın olmalı,
3-Yatakta sınır tanımayan arzulu ve sıra dışı kadın olmalı,10 Yorumla
+1 yıl01 Yorumla- +1 yıl
bir bu bir de kalça zaten rem
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir dönem çokça söylendi bana "kadın gibi kadın" olduğum ama övdüler mi yerdiler mi bilmiyorum, zira aşırı feminen filan değilim, neye istinaden böyle diyorlardı bilmiyorum...
Cevaplara bir bakayım belki fikrim olur...00 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesi kendi şeynin keyfine kadın kalıbı uydurduğu için; yok öyle bir şey..
İyi insan - kötü insan olarak ayırdedilebilinir sadece..
Yoksa, vajina taşıyan herkes kadındır..10 Yorumla Kadın dediğin;
Hanım hanımcık olucak, kibar & terbiyeli & bakımlı & iyi bir eğitimide varsa tamamdır
Öyle ince bel iri kalça bakirelik vs. önemli değil seksi olucağına kültürlü olsun daha iyi10 Yorumla
+1 yılKendi ayaklari uzerinde duran guclu kadinlara hep hayran olmusumdur. bir kadinin bir erkege muhtac olmadan ayaklari uzerinde durmasi ve basarili olmasi bence cok onemli. endinin ve cevresinin farkinda olup, ne istedigini bilen kadin kadin gibi kandindir bence. snuçta hepimiz 9 aylık doğduk
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla- 00 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=C8AZySrikMM
Oktay Kaynarca cok guzel okumus Can Yucel`den.
Kadin Dedigin20 YorumlaEn önce ağır başlı olacak. Tabi öyle çok ciddi olupta kasıntı bir tip olmayacak. Yeri geldiğinde gülecek güldürecek. Sahiplenmeyi ve kendini sevdirtmeyi bilecek. bir de giyinmeyi bilsin ya o kadar güzel olup dört dörtlük huylari olan ama malesef giyinmeyi bilmeyen teyzelerimiz, ablalarimiz var. Yapmayın...
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 435 cevap paylaştı. Melekler kadar iyi olmalı :)
ne üzmeyi seven nede dışlanmayi seven biri olmalı herkesi sevmeli kötülük bilmemeli kalbinin güzeli ile herkese huzur vermeli.00 YorumlaKesinlikle dar kıyafetler giymemeli. Kısa kıyafetler sadece düğün olur balo olur sadece o şartla kısa giyyebilir kısa giyebilir dediysem sınırı kesinlikle olmalı. Başta tabiki güzel olmalı. Kıskanmalı. Gerektiğinde sevgilisini/kocasını savunmalı korumalı (korumalı dediğim kavgaya girdiysek oda malsım anlamında değil yardım getirsin yeter :D )
00 Yorumla- 00 Yorumla
+1 yılgüçlü olmalıdır. baş eğmemeli ve kimseye minnet etmemelidir. korkamamalıdır. kimseden utanmamalı ya da çekinmemelidir
10 Yorumla
+1 yılkendine güvenen herşeyi basarmayı bilen tuttugunu koparan :)) yeri gelir hanım hanımcık olan
eşine sevgilisine yakısan ve uyumlu olan evde ve dısarıda hanımefendi mutfakta aşçı olan :))00 Yorumla
+1 yılKişisel olarak zeki olmalı, kendinden emin olmalı ama bahsettiğim şey özgüven patlaması yaşayanlar değil tabiki, fiziksel olarakta bakımlı olmalı
10 YorumlaKadindan öte birey olarak kendine yetebilen, ozguvenli, kararli, hayata karsi dii ve pozitif durabilen, anlayisli, açık yürekli ve anaç ruhlu olmalidir
00 YorumlaBidefa oturmasini kalkmasini bilecek. Nerede ne soyliyecegini bilecek adapli giyinecek ve kocasina itimat edecek yani kocasini baskasin yaninda ezmiyecek laf atmicak vnb seyler
10 YorumlaDuruşuyla, tavırlarıyla, oturuş kalkışıyla, giyim kuşamıyla, konuşmasıyla... her şeyiyle asil ve kadın gibi olmalıdır :)
10 Yorumla- Devamını Gör (278)
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar