Her ne olursaa olsunnn kesinlikle gülünecek bir şey değil erkeklerin yapmamalarını savunurken kendi cinsimin yaptığı bir şeye gülecek değilim... Bu konuda kesinlikle erkekler daha tehlikeli diyorum.. Tabi ki genellleme yapmak yanlış olur ama erkekler tehlikeli olduklarındaa can alma noktasına kadar gelebiliyorlar.. Kadının yaptığı da doğru değil ama en azından can kaybına degil mal kaybına sebebiyet vermiş.
Tehlikeli olan cinsiyet değil insandır. Her insan da farklıdır. Psikoloji bozuk insan tehlikelidir. Normal insan düşünmeyi becerebildiği için abuk subuk bir şey yapmaz.
Kadın canı yandığı vakit, görmediğiniz ve tatmadığınız anlar yaşatır. Sanki onu hiç tanımadığınızı düşünürsünüz. Aslında bu çok normal çünkü canı yanan her insan alevlenir.
öfkeyle kalkarsan zararla oturursun.. 3 yıl araba için çalışır artık.. Mala zarar vermeden hapis cezası alır şartlı tahliye olur. Bu işler sıkıntılı işler.. avukat parası dosya parası vs vs
Benim canım yandı ama susuyorum başkası olsa yerimde karısına söylerdi evli adam sevgili olmak istedi benle sonra vazgeçti şu an bile durumlarıma bakiyor
Bendende geçti sayılmaz srninistemesem sana söylerdim ilerde görüşelim dedi en son ben hiç yazmıyorum ona sadce durumlara bakiim oda aynı şarkılar atıyor durumlara
Kadınlar tehlikelidir ama fiziksel bir saldırı yapmaz. Erkeklerde öyle değil direk şiddete başvuruyorlar o yüzden bana göre erkekler daha tehlikelidir.
Bence gizliden gizliye psikolojisi bozuk ve ruhani sorunları olan insanların canı yandığı zaman (kız erkek farketmez) aşırı tehlikeli olabilir çünkü sınırları yoktur zaten beyin uçuk ödldösşdlsşsş