Canı yanan kadın tehlikeli kadındır, bu saatten sonrada başkalarının canını yakmaktan hiç çekinmeyecektir. Bu ona küçük de olsa bir mutluluk sağlar. Kim bilir belki içindeki yangını bir nebzede olsa söndürür. Kalbi kırık bir kadının en iyi yaptığı şey ise kalp kırmaktır. Canı yanan kadın mı daha çok tehlikeli olur, yoksa erkek mi?
Aslında bu soruya cevabım kadın olurdu çünkü erkekler her işi eline yüzüne bulaştırıyor ama erkek diyeceğim çünkü kadınlar bir yere kadar gelip sonra gerek kişiye gerekse ailesine kıyamıyor. Ancak erkekler öyle değil. Dünyadaki en önemli şahsın kendileri olduğunu düşündüğü için çoğu, canları yandığında intikam almak isterlerse gözleri hiçbir şey görmüyor. Onlarda bizdeki merhamet, anaçlık yok.
Bence KADINLARIN akla daha farkı çalıştığı için olaya, duruma daha detaylı baktıkları için cani yanan, kalbi kırılan kadin daha tehlikeli, daha kötü olur..
Kadın gibi gözükse de kadın sadece adama zarar verir. Erkek ise çevresine bile zarar verebilir. Sonunu düşünmez beyinsiz varlıklar daha tehlikeli olurlar.
Tabii ki canı yanmış bir kadın intikam almak için tüm zekasını ortaya koyar hem de o bildiğiniz zeka değildir şeytanın bile aklına gelmeyecek şeyler gelir aklına
Kadının tehlikeli olması için canının yanmasına gerek yok ki kadın her daim tehlikelidir erkek canı yansada 1 saat sonra format yiyor ne olduğunu unutur.
Kadinlar disa daha rahat vurur ama bence daha tehlikeli olarak erkegi goruyorum ben. Cunki kaybedecek bir seyim yok diyorsa erkek daha tehlikeli olacagini dusunuyorum.
Bu canı yanan kişinin kişiliğine, acıya neden olan işlemin niteliğine göre değişir.. O dumda aşırı acı çeken kadında olur erkekde.. Ancak ülkemizde canı yanan erkek daha tehlikeli.
Benim yaşadığım beni derinden etkileyen tehlikeli bir şey var canım yandı fakat bu bir aşk acısı değil ama soru kadın mı teklikeli yoksa erkek mi cevap kadın olurdu.
Bizim canımız yanmaz gardaş diye saçma bir espri yapmayayım şimdi :) kadın tehlikelidir hayatta korktuğum tek varlık kadındır çok korkarım ben hemde çok..
Erkekler diyemem ama kendi adıma konuşarak benim derim ispatsızda laf etmem
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aynı ben, hiç sevgilim olmadı bir sürü fake hesabım var.. sevgilisi olanlara ilişkileri iyi gidenleri durmadan sövüyom rahatsız ediyorum aralarını bozmaya çalışıyorum.. İnan çok zevkli
O size göre öyle fakat her brey farklı tepki gösterir örnek bir brey canın yanmasına razı olmuş sesi bile çıkmıyo konunun erkek kadınlada ilgisi yok mağduriyet insanda
Kesinlikle kadın. Hele o içine döktüğü göz yaşları gülerken dökmek için biriktiriyosa bittin. Erkek ne yapar en fazla öldürür kadın süründürür hemde ölümü istete istete 😅
Herkes Tehilekelidir Ama Kadınlar Çok Daha Acımasız Olabilir Bu Konuda Sevdiği Ve Kendisini Seven Adamın Canını Yakmak İçin Sevmediği Biriyle Evlenen Birini Duymuştum.
Erkeklerin canı yanınca ozguvenleri kiriliyor hayata kusuyorlar. Kadinlar yapilani asla unutmaz sadece unutmus gibi yapip firsat kollar ve her zaman daha vahsi bunu bilir bunu soylerim 😊