'Canı yanan sabretsin; can yakan da yanacağı günü beklesin' Kadın daha tehlikeldir. Çogu kişi birşey yapamaz sanar ama can-ı gerçekten yanan bir kadın en korkulasıdır..
Canı yanan erkek bence. Ben Allah’a havale eder, kendi salaklığıma veririm, kendim izin verdiğim için başıma bunlar geldi diye, o yüzden sadece kendimi suçlarım, gerisini yoluna yollarım. Ama benim karşımdaki hiç bir zaman kendini suçlamadı hep suçladı o yüzden ona pis koyuyor. Yaşadıklarımın tek sebebi benim, büyümem için gerekliydi, şimdi en güzel yol almalıyım diye düşünür zor olsada unutmaya çalışırım, ağlarım biterim kızarım ama Geçer neler geçmedikte bu hayatta, ne güzellikler yaşanmadıki?
Kadınlar tabiki. Erkekler de tehlikelidir ama onlar direk sıcağı sıcağına saldırıya geçerler. Kadınlarsa onu sindirir, düşünür, en doğru zamanı bekler.
İntikam duygusunun gelişmişliğiyle doğru orantılıdır. Bazıları canı yanınca süt dökmüş kedi gibi olurken bazıları da tırmalamaya başlayan kedilere benzer.
Erkek canı yandığı zaman tehlikeli olmaz bence yav. İstisnalar olur elbette ama daha çok çektiği acının farkında olup aynısını yaşatmamaya çalışır gibime geliyor..
Kadinlar elbetde ki, cunki kadinlar her hissi erkeklerden daha cok emosyel karishilarlar. Her hissin oldu gibi cani yanma kadinlarda daha cok ortaya koyulur ve eyer bir kadinin cani yaniyorsa bence sakin kalir ve silahlanir) ve onkadindan cok korkmak gerek
Canı yanan kadın. Çünkü kadınların içinde erkeklerden daha büyük bir kin duygusu olur ve bu duyguyu canı yandığında yakan kişiye karşı üst düzeyde uygular ve çok acı bir şekilde intikamını alır.
En İyi Cevaplar