Her kes tutturmuş türk kızı zor neresi zor söyleyin bende cevaplıyayım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Avrupalı tanıdığım kızlardan yola çıkarsam türk kızları her zaman sevgilisini değiştirmeye uğraşıyor. Sigara içersin niye içtin bırak, o saatte neden dışarıdasın eve gel, listende kaç kız var yakınlık dereceleri neler onları sil, kaç kızla konuştun naptın ne ettin bir sürü sorguluyorsunuz. sevgili kızlar bi adamın mayası bozuksa siz isterseniz tasma takın gözlerini kapatın o yine bulur bi yolunu yapar yapacağını karşınızdakini değiştirmeye uğraşana kadar kendinize uygun birini bulmaya uğraşın kimse kimse için değişmek zorunda değil bir erkeği nasıl seviyorsanız öyle kabullenin
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok nazlilar çok ne istediğini bilmezler. Herşeyi bizim bilmemizi tahmin etmemizi istersiniz kırmızı halı sersek neden bu halinin su motifi eksik diye gene memnun olmazsınız. Karmaşık bir zihin yapısına sahipsiniz bir kere erkek gibi basit ve düz mantık değilsiniz. 5 tane erkek bir araya gelsin 1 saat içinde kaynasir. 5 kadın bir araya gelsin birbinizi çekiştirmekten başka bir şey yapamazsınız :)
10 Yorumla
+1 yılTürk kızları kibirli bir defa aile ve yakın çevresinin tavsiyesi ile maddi durumu iyi olan evlenince çalışmasına gerek kalmayacak zengin koca meraklısı bizim Türk kızları ama yabancı kadınlar da öyle bir şey yok en azından bir selam verdiğinde karşılık veriyorlar ya da trip atmıyorlar
35 Yorumla- +1 yıl
Acaba bunun nedeni bizim beyni bir tarafına kaymış türk erkeklerimiz olabilir mi ya kız lezbiyenim dese anlamını bilmeyip sır kıza yaranmak için bende lezbiyenim diyecek erkekler var kb da bu kadar ilgiye ve yüksek tutulmaya her milletin bir tarafı kalkar bu kadar ilgi ve yüz vermeyin o zaman görün
- +1 yıl
Bırakın Allah aşkına kızlar olarak bir birinizi gazlıyorsunuz
- +1 yıl
Bak her erkek aynı olmayabilir geçen bir kadın ve erkek tartışmaya girmiş 100, de 100 erkek haklı başka bir erkek de tartışmaya dahil olmuş sırf kıza yaranabilmek için ben gördüğümü söylüyorum.
- +1 yıl
Bak bu konuda haklısın en basiti dışarda gördüğü kadına hanım diye hitap ederler evde eşine yemek getir vs derler
- +1 yıl
Maalesef her iki kesimde de suç var kadınlar bu ilginin yalan olduğunu bilmeli erkeklerde bu gereksiz ilgi gösterişinden vazgeçmeli
Her zaman erkeklerin egoist olduğunu söyler pek çoktürk kadını ama asıl egosit olan kendileridir. Siz hiç tramvayda asık suratlı, kafası bir metre yukarıda gezen, kimseyle göz teması kurmamak için canla başla savaşan bir erkek gördünüz mü? "Hayır" dediğinizi duyuyor gibiyim...
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
49Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. biz zor değiliz erkekler beceriksiz..
her kadına aynı taktikle giderlerse avucunu yalarlar..
her kadının dili farklıdır önce çözeceksin sonra ordan yürüyeceksin sajsjdj30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZor değil hatta alakası bile yok, Türk kadının genelinde aşağılık kompleksi ve Türk olan hiç bir şeyi sevmeme olayı var. Bu zor denilen aynı tayfa Erasmus yapmaya Avrupaya gittiğinde 2 bacağını açıyor elin daha yeni tanıştığı Hollandalısına, Fransızına. 4chan, reddit gibi sitelerde Türk kızının adı çıktı 'Erasmusa gelen Türk kızlar çok basit' diye olay sanıldığı gibi değil yani. ( Sözüm herkese gitmiyor bu arada üstüne alınacaklar biliyorlar zaten kendilerini diğerleri alınmasın )
10 YorumlaKızlara sorsan erkekler beceriksiz der kaçınız adama şans verdiniz ya da adam sandığınız kadar sevgili yapmadı ve profesyonel değil işten güçten ya da çoğu harçlık parası kazanmaktan popüler hayata bakamıyor bile
10 Yorumla
+1 yılTürk kızları neden egoist acaba bu ab*za erkeklerimizin tövbe haşa ilah yerine koydukları içinnolabilir mi bir kız için sizi doğuran ananızı karşınıza alıyorsunuz kardeşlerinizle düşman oluyorsunuz bu kadar yüz vermeye her milletin kızı erkeği egolu olur azıcık bir tarafınıza söz geçirip beyninizle hareket edin bakın o zaman türk kızlarında ne ego kalıyor ne kibir
30 YorumlaTürk kızı zor değil fazla beklentisi var bence
türk erkeği tipine bakmaz manken gibi kız arar
türk kızıda evinde ekmek bulamaz bmw li adam kovalar
herkes böyle değil tabi ama genelde nişan düğün önü çıkıyor kızların yüzü
erkekle değilde salonla perdeyle evleniyor gibiler30 YorumlaDaha bir kadına nasıl yaklaşacaklarını bilmeyenler bir kaç tanesinden red yiyince törk kodonloro zor diyorlar alakası yok
40 Yorumla
+1 yılKendisine masallardaki gibi davranılmasını isteyen (Dünya'ya hoşgeldiniz~!) ve tsundere ya da egolu bir genel profil görüyorum maalesef. Yok yani yanlış görüyor da olabilirim ama şimdilik böyle.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 877 cevap paylaştı. Bence zor değil nasıl yaklaşılması gerektiğini biliceksin kuralına göre oynarsan gayet anlaşılır her şey 😊
20 Yorumla
+1 yılKusursuz tip veya para istiyorlar veya serserilik burda da efendi karakterli yok diyip agliyorlar cok zorsunuz cokk
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor olmalarında ki sebep yine erkekler. Erkeklerin zihni yüzünden zorlar. Abisi babasının zihniyeti sığsa yine zor olmak zorunda kalıyorlar. Kadıblar zorsa erkekler yüzünden ki.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTurk kadinlari en kolay aslinda.. Ama turk erkeklerinde bu libido varken kizlarin bi taraflarini kaldiriyorlar. Ozaman zorlasiyor malesef
41 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle bir kız için anne babasını karşısına alıyor bu kadar değere ve yüksek görülmeye her ülkenin insanı egolunolur
Türk kızlarının büyük bir çoğunluğu küçük dağları ben yarattım kafasında takılıyor. Gereksiz, çekilmeyen bir egonuz var
22 Yorumla- +1 yıl
Knk bizde ki egoysa sizdeki ne
+1 yılGercekten bu toplumun kulturuyle yetistirilseler hicbir zorluklari yok ama bizim simdiki kadinlarimizdunyadan birer parca barindirmak istedikleri icin ne yapacaklarini ne istediklerini bilmiyorlar oda kafalarini yakiyor yoksa bi sorun yok ya lni
10 Yorumla
+1 yılKanka kimse bizi beğenmiyor. Hani Türk erkekleri. Hepsi 1.90 boy kaslı filan ya ondan zaaarrr
23 Yorumla- +1 yıl
Herhalde 190 kaslı olmasa böyle tiplere girmezler herhalde
- +1 yıl
Aynen aynen ah ne yakışıklılar coollar bir bilsen yakışıklılik desen üfff bize fazla bunlar valla. Bak
- +1 yıl
Evet ya yanlarına yakışmıyoruz diye bizi seçmiyorlar galiba
Kuzum zoruz haklilar😂
52 Yorumla- +1 yıl
Yok be değiliz aslında onlar anlamak istemiyorlar
- +1 yıl
Saygılar hürmetler 🖐🏽🌹
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor demeyelim de, zor bulan kişi onu anlayacak veya kızın sevdiği doğru insan değildir diyelim
20 YorumlaVar mı anime izleyen gamer olan Türk kızı? Hahshhshs yoksa diğer kızlar stay away from me 😂
02 Yorumla- +1 yıl
Anime izlemem ama gamerım
+1 yılKapris... Ego... Fazla yalan... Bencillik... Agzi baska. kalbi baska...
Sorry ama %90 bu sekilde...
İnanilmaz dejenere10 Yorumla
+1 yılZor tabi sohbet bile edemiyirsun bir soru soruyorsun ters cevaplar
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGüvenmiyor kolay kolay hanımefendi zor değil aslında nasıl yaklaşacağını bilmek önemli olan
20 Yorumla
+1 yılVermiyoruz ya ondan zoruz 😆
24 Yorumla- +1 yıl
Erkekler işte bhssdhv
- +1 yıl
Öyle 😆
- +1 yıl
Öyle cevap verenlerde var zaten itiraf ediyorlar
- +1 yıl
😆😆😆😆
Biraz fazla ilgi istiyorlar sanki bide çok kontrolcüler
10 YorumlaTürk kadınları zor değilde pek ne istediklerini bilmiyorlar, bu yüzden çözülmesi zor
00 Yorumlavermeme yönünden zor anla
27 Yorumla- +1 yıl
E ordada haklıyız ama
- +1 yıl
Ne alaka ya
- +1 yıl
Onunla alakası yok knk
- +1 yıl
Olay şu canımız acıyor
- +1 yıl
İnsanın fikri neyse zikri de o derler dayı 47 yaşında abazalık mı yapiyon saatin 6.30unda zhshshsjsjz
Yüzde 99'u popülerlik %1 hava kızlarda başka bir şey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNooolur bana yaz, hiç kız arkadaşım yok, lütfen, belki aradığın erkek benim, hayatımız bütün şansları deneyecek kadar uzun değil
00 YorumlaBir çoğu ilişkisel anlamda erkekten fazla beklenti içinde, diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılDenildiğinden daha zor.
20 Yorumla
+1 yılZor değil egoist ve hepsi kendini güzel sanıyor
20 YorumlaSen mi temsil ediyorsun
20 Yorumlaneresi zor gayet basitss kızlarsss
24 Yorumla- +1 yıl
@eWoLution çok basitssss
- +1 yıl
@eWoLution inanılmaz aşırı basitsss
Zor. Trip atar, naz yapar, sevse bile söylemez. Tersler. Yeter lan yorulduk
23 Yorumla- +1 yıl
Her kız trip atmaz naz yapmaz tersler siz bizim yaşadıklarımızı bilmiyosunuz sevse bile söylemez çünkü üzülmek istemz bence
- +1 yıl
Şöyle bişey var daha doğrusu düşünce var çoğu kızda o seviyorsa açılır zaten beni beklemez
+1 yılNeden zor geliyo soyleym bacım olmadınız icin rus kızları gbi hemen vermediniz icin
06 Yorumla- +1 yıl
Sence inadımızdan mı vermiyoruz knk
- +1 yıl
Hayir tabiki yeri ve zamanı oldugu icin bu kadar basit olmadığı icn
- +1 yıl
Ywni orasıda var tabi
- +1 yıl
Sen neden vermesin mesela
- +1 yıl
Bekarım çünkü gayet geçerli bi neden bence
- +1 yıl
Yani bncede
Aslında huyuna gidersen çok kolay
10 Yorumla
+1 yılzor değil ama kafaları bi değişik
10 Yorumla
+1 yılTürk kızı candır Kaprisin nazın milliyeti olmaz
10 Yorumla
+1 yılYabancılara zor değiliz mesela 😂
12 Yorumla- +1 yıl
@Mykoo O kısım beni ilgilendirmez ben yabancı tanrılarla ilgileniyorum 😂
+1 yılNeyiniz kolay? Her şeyiniz zor.
30 YorumlaTurk kizi inatci sert dedigim dedik diyor
10 Yorumla
+1 yılKim demiş 🤣🤣 biraz egolu olabilirler
11 Yorumla- +1 yıl
Ben.
+1 yılZorsunuz abi gereksiz zorsunuz adscscsx
012 Yorumla- +1 yıl
Zor falan değiliz siz anlayışsızsınız
- +1 yıl
Bu dediğine büyük ölçüde katılıyorum. Ama genelleme yapmana katılmıyorum.
- +1 yıl
Siz= hepiniz demek
- +1 yıl
Mantıklı mı sence?
- +1 yıl
Sunuz=da hepiniz demek olmuyormu
- +1 yıl
Öyle ama hepiniz zorsunuz
- +1 yıl
O zaman senin babanda anlayışsız hödüğün teki demektir bu.
- +1 yıl
Değiliz babamla ne slakası var gfjfujdg
- +1 yıl
Jjsjxjsjdd baban nasıl biri pamuk gibi dimi :d
- +1 yıl
Evet bana kıyamıyor
- +1 yıl
Babanda erkek ama.
- +1 yıl
Bu arada çok hoşş. Bence her baba kızına pamuk gibi davranmalı sevmeli ilgilenmeli.
Genelde malum mevzu için söyleniyor bu klişe.
01 Yorumla- +1 yıl
İlk defa senden duyuyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 796 cevap paylaştı.
+1 yılRuslar varken hiç gerek yok trip çekmeye
111 Yorumla- +1 yıl
Evet ya bence de rus erkekleri çok yakışıklı
- +1 yıl
Erkek kadın farketmiyor tipsiz anı yaşayan insanlar bizim kızlar neredeyse bizi... Ler Bi nazlar Bi niyazlar hiç gerenk yok
- +1 yıl
Ya abartma istersen sizden daha iyi kimse naz yapamaz
- +1 yıl
Abartmıyorum sor herkese açık Bi platform. Elini vicdanına koy
- +1 yıl
Fazlasıyla abartıyorsun
- +1 yıl
Hayır hiçte bile en ufak bişeye küser surat asarsınız Bi hafta peşinden koşki gönlü olsunda normale dönsün. Kıyafetim nasıl. Ehh desen babalara geldin o gün mağazada geçer. Hayatım kilom nasıl hafif yüzünden almışsın sanki dediğin anda öldün bittin
- +1 yıl
Başka
- +1 yıl
Bide her kız aynı değil
- +1 yıl
Tabiki aynı değil ama genele vurunca % 80 i görüyor. Bu daha normal haller ilişkinin ilerisi daha da vahim aboovvv
- +1 yıl
Fazla abartıyorsun öyle bişey yok
- +1 yıl
Gel Antalya ya bir gün beraber Bi gezelim kapalı yoldan ışıklara kadar göstereyim sana doğruyu
+1 yılhem zor hem nazlı hem kasıntı... çekemem
20 YorumlaBeğenmeyen başka ülkeye bilet alsın.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılZor ne kolay ne genelde türk kızı kezban derler
21 Yorumla- +1 yıl
Evet derler gdjgxgux
+1 yılDeğilki
10 YorumlaHerkes zor değildir ya bazıları zordur
10 Yorumla
+1 yılKolay mıyız?
27 Yorumla- +1 yıl
Değilmiyiz
- +1 yıl
Bence değiliz :)
- +1 yıl